Singura hrană spirituală este cunoaşterea.

Numai adevărul şi iubirea universală ne va face liberi!

Lumina care ne inspiră toţi să ne unească în conştiinţa cosmică nouă:

FRÃŢIA INIMII.

Iubirea și Adevărul nu pot fi descoperite prin cărți, biserici sau temple. Acestea vin în ființa prin cunoașterea de sine. Cunoașterea de sine este un proces anevoios dar nu dificil; el devine dificil doar atunci când încercam să ajungem la un anume rezultat. Dar a fi doar conștienți în fiecare moment, clipă de clipă de propriile noastre gânduri și sentimente, de toate acțiunile noastre fără nici un fel de condamnare sau justificare, aduce libertatea, eliberarea în care există această fericire a adevărului.

miercuri, 23 iulie 2014

Horoscopul care iti dezvaluie numele vital al inimii tale!
Horoscopul care iti dezvaluie numele vital al inimii tale!

In horoscopul inimii, anul complet cu cele 12 luni ale sale este considerat a fi un punct de reper esential si stalpul de baza in jurul caruia se colecteaza viata si destinul. Precum inima umana este structurata in patru camere, in zodiacul universal al inimii anul este impartit in patru perioade vitale. Fiecare din cele patru intervale vitale ale anului este reprezentat de o anume zodie. Descopera care este semnul zodiacal care iti reprezinta inima, care este numele adevarat al inimii tale si ce spune acest lucru despre sufletul tau.

Daca te-ai nascut in intervalul Ianuarie – Martie - Numele inimii tale este HIYA

Hiya este un nume de origine sanscrita care poate fi tradus prin “Inima, Fericire”. Inima ta rezoneaza puternic cu ideea de fericire si de bucurie a vietii. Ai o inima calda, blanda, insa puternica, capabila sa se bucure de nimicurile si maruntisurile vietii. Desi viata te va pune de multe ori in situatii nu prea usoare, ci din contra, provocatoare si dificile, inima ta va ramane pura si inocenta, fidela principiilor si visurilor in care crezi.
Nu esti dispusa sa faci compromisuri chiar daca iti vei gasi rostul mai tarziu in viata. Nu cauti in mod expres aventura si suspansul, insa le atragi in mod subconstient. Cu urcusuri si coborasuri, viata ta va fi o frumoasa poveste despre cum sa traiesti cu pasiune si in armonie cu tine insati. Nu te vei plictisi cu siguranta si o vei povesti cu drag si nostalgie nepotilor la batranete.

Daca te-ai nascut in intervalul Aprilie – Iunie – Numele inimii tale este JANAN

Janan este un nume de origine araba ce inseamna “inima, suflet, spirit” si care se potriveste ca o manusa personalitatii sufletesti a celor nascuti in intervalul aprilie-iunie. Inima ta este puternic conectata la ideea de liniste, armonie si iubire. Ai o inima care se aprinde repede si se stinge greu. Ai un temperament vulcanic si ai tendinta de a te enerva usor. Esti aparent puternica si rezistenta, insa in realitate esti sensibila si vulnerabila.
Dorinta cea mai puternica a inimii tale este aceea de a avea o familie, un camin, in care sa gasesti caldura, afectiune, siguranta. Esti dispusa sa colaborezi cu cei din jur pentru a atinge acest ideal al tau, iar de obicei esti toleranta in privinta celorlalti. Limitele tale tin de adevar, dreptate si disciplina. Tii la traditie si ai tendinta de a fi conservatoare.

Daca te-ai nascut in intervalul Iulie - Septembrie – Numele inimii tale este URA

Ura este un nume hindus al carui inteles este acela de “inima”, rezonand intens cu personalitatea celor nascuti in intervalul iulie – septembrie. Inima ta este o inima puternica, care nu se lasa injunghiata cu una, cu doua. Are teluri, visuri, idealuri pentru care bate si pentru care este dispusa sa mearga pana in panzele albe. Inima ta nu se zbate pentru obiective intangibile, ci pentru cele palpabile, concrete.
Dai dovada de multe ori de forta, insa numai tu stii cu ce pret te ridici de fiecare data cand te simti invinsa. Ai tendinta de a-i domina pe cei din jur si de a le subjuga nu doar inimile, ci si vointele si personalitatile. Esti ambitioasa si iti sustii punctul de vedere orice ar fi. Nu iti doresti neaparat dragoste si pasiune in viata ta, cat stabilitate si confort emotional si material.

Daca te-ai nascut in intervalul Octombrie – Decembrie - Numele inimii tale este OCELYN

Ocelyn este un nume feminin de origine latina insemnand “cu inima usoara” si care se potriveste la nivel vibrational celor nascuti in intervalul octombrie-decembrie. Inima ta este toata numai muzica, numai poezie, numai arta, numai viata, numai veselie. Ai o fire copilaroasa si te bucuri de ceea ce se intampla in jurul tau cu o inima zglobie de copil. Reusesti sa ajungi cu usurinta la inimile celor din jur si sa ramai acolo drept o persoana speciala. Ai un dar aparte de a empatiza cu ceilalti si de a le intelege grijile, emotiile, tulburarile. Esti diplomata si un bun sfatuitor. Ai o permanenta stare de buna dispozitie pe care reusesti sa o transmiti si celor din jur, conectandu-te astfel la vibratiile pozitive ale inimii lor.

sursa

http://horoscop.garbo.ro/articole/15169/astrologia-inimii-acest-horoscop-iti-dezvaluie-numele-vital-al-inimii-tale.html#ixzz2j1Azlwjf

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mulțumesc, draga mea Românie!

Mulțumesc, draga mea Românie!

Tehnologia energiei libere - MAGRAV

Logo Design by FlamingText.com
Logo Design by FlamingText.com