Singura hrană spirituală este cunoaşterea.

Numai adevărul şi iubirea universală ne va face liberi!

Lumina care ne inspiră toţi să ne unească în conştiinţa cosmică nouă:

FRÃŢIA INIMII.

Iubirea și Adevărul nu pot fi descoperite prin cărți, biserici sau temple. Acestea vin în ființa prin cunoașterea de sine. Cunoașterea de sine este un proces anevoios dar nu dificil; el devine dificil doar atunci când încercam să ajungem la un anume rezultat. Dar a fi doar conștienți în fiecare moment, clipă de clipă de propriile noastre gânduri și sentimente, de toate acțiunile noastre fără nici un fel de condamnare sau justificare, aduce libertatea, eliberarea în care există această fericire a adevărului.

luni, 25 august 2014

Suflete pereche care si-au incheiat misiunea.

Dependenta in relatii. 

Suflete pereche care si-au incheiat misiunea.

Dac-am fi intr-o sala de seminar (si nu in mediul on line) as putea intreba cati dintre cei care ma asculta s-au gasit vreodata captivi intr-o relatie care nu le facea bine. Si stiu ca as vedea foarte multe maini ridicate.
Ma intreb acum cati dintre cei care ma citesc se afla intr-o forma sau alta intr-o relatie din care parca nu pot scapa. Si ma refer in principal la relatiile romantice, dar nu numai.

Ti s-a intamplat vreodata sa constientizezi ca o relatie iti face rau, sa ii pui punct si apoi sa te intorci inapoi? Ti s-a intamplat ca oridecateori un fost iubit/fost iubita iti da un semn sa tresari si emotiile sa te napadeasca, parca sa uiti tot ce a fost si sa fii dispus sa o iei de la capat?
Nu pot auzi raspunsul tau, dar stiu ca eu am trecut prin asta. Si daca continui sa citesi, probabil si tu ai experimentat acest tip de relatie. Poate inca te aflii in valtoarea ei.

Cred ca sufletele acestea care apar in viata noastra si ne fac sa ajungem captivii unor relatii toxice, fac parte (de cele mai multe ori) din grupul sufletelor noastre pereche.
Si stiu ca adesea cand spun sintagma “suflet pereche”oamenii se gandesc la acel suflet care va fi alaturi de ei toata viata, ii va iubi si ingriji cu iubire imensa, neconditionata. Doar ca scopul sufletelor pereche nu este mereu acela de a ramene alaturi de noi pana la adanci batranete.
Uneori ele apar pentru o perioada limitata de timp cu scopul de a ne sprijini sa evoluam. Vin, raman o vreme, apoi atunci cand misiunea le este incheiata, pleaca. Si nu mereu relatia cu aceste suflete este una perfect armonioasa.

Amintiti-va ca inainte de a veni aici face diverse intelegeri cu alte suflete foarte apropiate noua prin care le cerem sa ne ajute sa evoluam, sa vindecam rani vechi si sa transcedem tipare.
Atunci cand aparitia acestor suflete pereche genereaza o relatie care denota o oarecare dependenta emotionala sau energetica este pentru ca a ramas ceva nerezolvat din punct de vedere karmic; exista inca niste cordoane energetice care ne tin legati, in ciuda rationamentelor logice.
Pentru a te elibera de atasamentele energetice este foarte important sa accepti in primul rand sfarsitul acestei etape si sa iti doresti ca aceasta legatura sa fie taiata; sa vrei si sa fii dispus sa iti asumi lectia pe care acest suflet a venit sa ti-o predea si sa mergi mai departe.
Observ in sedintele de terapie cu clientii ca frecvent aceste relatii apar pentru a ne invata iubirea si respectul de sine; vin sa ne ajute sa ne dezvoltam pretuirea de sine.
Pentru cei care sunt pregatiti sa se iubeasca si sa se respecte neconditionat (cu adevarat, din inima, nu doar la nivel verbal) .

Pace, lumina si iubire,

Ruxandra
http://www.vietianterioare.ro/dependenta-relatii-suflete-pereche-care-si-au-incheiat-misiunea/
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mulțumesc, draga mea Românie!

Mulțumesc, draga mea Românie!

Tehnologia energiei libere - MAGRAV

Logo Design by FlamingText.com
Logo Design by FlamingText.com