Singura hrană spirituală este cunoaşterea.

Numai adevărul şi iubirea universală ne va face liberi!

Lumina care ne inspiră toţi să ne unească în conştiinţa cosmică nouă:

FRÃŢIA INIMII.

Iubirea și Adevărul nu pot fi descoperite prin cărți, biserici sau temple. Acestea vin în ființa prin cunoașterea de sine. Cunoașterea de sine este un proces anevoios dar nu dificil; el devine dificil doar atunci când încercam să ajungem la un anume rezultat. Dar a fi doar conștienți în fiecare moment, clipă de clipă de propriile noastre gânduri și sentimente, de toate acțiunile noastre fără nici un fel de condamnare sau justificare, aduce libertatea, eliberarea în care există această fericire a adevărului.

marți, 24 februarie 2015

“O relație fără încredere este exact ca o mașină cu rezervorul gol. Poți sta în ea oricât de mult dorești. Problema este că nu te va duce nicăieri”

Încrederea într-o relație este un fel de oxigen. Este ceva fără de care nu se poate merge mai departe. Și totuși…

Văd zilnic cupluri care nu au încredere unul într-altul. Poate că se iubesc sau poate că se mint. Ideea e că la ei gelozia, minciuna și cearta sunt la ele acasă. “Și ce mai contează încă o ceartă” își vor zice ei “dacă împăcarea este la fel de dulce de fiecare dată?”

În iubire nu trebuie să fii paznic pe inima celui de lângă tine. Nu trebuie să-ți lipsească încrederea că dacă nu poți fi lipit de el 24/7 dragostea ta va ateriza în primul pat care-l cheamă pe nume. Pentru că o relație fără încredere este exact ca o mașină cu rezervorul gol: poți sta în ea oricât de mult dorești, dar nu te va duce nicăieri.

E drept că suntem oameni și suntem supuși greșelilor, că a avea încredere orbește într-un om dăunează grav sănătății inimii tale, dar crezi că rezolvi ceva dacă ești non-stop pus pe căutat nod în papură și ai impresia că din trei vorbe pe care le zice două-s minciuni?

Încrederea trebuie câștigată. Asta e un lucru sigur. Trebuie și păstrată. Asta e un lucru și mai sigur. Dar dacă pe tine te-a fript ciorba de acum 5 ani, de ce te încăpățânezi să sufli în iaurt chiar și azi? Sau, cu alte cuvinte, dacă prima ta iubire s-a dovedit o mare dezamăgire și ți-a zdruncinat încrederea în oameni, de ce să te încăpățânezi să crezi că toți oamenii sunt la fel?

Suntem diferiți. Sunt oameni care se vor încăpățâna să testeze la poligraf fiecare cuvânt pe care-l spui, dar și oameni care te vor urma legați la ochi chiar dacă-i îndrumi spre vreo prăpastie fără fund. E drept că cei din a doua categorie sunt cei mai adesea răniți, dar oare nu sunt ei mai norocoși că pot avea încredere și pot iubi din nou și din nou? Pentru că, așa cum am zis: oamenii sunt diferiți. Sunt oameni pentru care respectul este doar un cuvânt din DEX a cărui însemnătate nu o înțeleg, dar și oameni frumoși, onești, care au principii și pentru care minciuna nu are ce căuta într-o relație.

De ce să rămâi într-o relație care te ține pe loc? Oare nu ăsta e singurul scop al iubirii: să prinzi pe cineva de mână și să înaintezi cu el spre un vis comun?

 sursa
https://blogpentrusuflet.wordpress.com/2015/02/09/o-relatie-fara-incredere-este-exact-ca-o-masina-cu-rezervorul-gol-poti-sta-in-ea-oricat-de-mult-doresti-problema-este-ca-nu-te-va-duce-nicaieri/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mulțumesc, draga mea Românie!

Mulțumesc, draga mea Românie!

Tehnologia energiei libere - MAGRAV

Logo Design by FlamingText.com
Logo Design by FlamingText.com