Singura hrană spirituală este cunoaşterea.

Numai adevărul şi iubirea universală ne va face liberi!

Lumina care ne inspiră toţi să ne unească în conştiinţa cosmică nouă:

FRÃŢIA INIMII.

Iubirea și Adevărul nu pot fi descoperite prin cărți, biserici sau temple. Acestea vin în ființa prin cunoașterea de sine. Cunoașterea de sine este un proces anevoios dar nu dificil; el devine dificil doar atunci când încercam să ajungem la un anume rezultat. Dar a fi doar conștienți în fiecare moment, clipă de clipă de propriile noastre gânduri și sentimente, de toate acțiunile noastre fără nici un fel de condamnare sau justificare, aduce libertatea, eliberarea în care există această fericire a adevărului.

joi, 5 februarie 2015

Puterea Mintii si Legea Atractiei

Datorită turbularilor energetice de care suntem înconjuraţi pe această planetă în timpul acestor perioade de transformare, este extrem de important să înţelegem reală putere creatoare de care dispune mintea noastră pe aceast pământ.

Mintea noastră reprezintă cea mai puternică unealta de care ne putem folosi aici, pe Pământ. Frecvenţele pe care le emiţi şi cele pe care le absorbi îţi crează realitatea. Mintea noastră este proiectorul realităţii voastre fizice pe care o experimentaţi prin intermediul celor cinci simţuri.

Dacă putem înţelege aceste cunoştinţe de bază şi le vom aplica în mod consecvent până când acestea devin un proces automat al fiinţei noastre, în consecinţă, realitatea noastră o să se schimbe.

Când majoritatea oamenilor o să accepte acest adevăr fundamental, realitatea noastră colectivă o să înceapă să înflorească. Dacă deja aplicaţi aceste adevăruri fundamentale în viaţa dumneavoastră de zi cu zi, atunci deja ştiţi că acestea funcţionează indiferent de limitările cu care ne-am obişnuit. Este ceea ce unii ar numi în continuare “Legea Atracţiei” , sau “Legea Universului” . Acesta este cel mai mare secret pe care “ei” nu vor ca noi să-l ştim.

Cu alte cuvinte, totul din realitatea noastră fizică (gânduri, evenimente, lucruri, oameni, circumstanţe), la cel mai fundamental nivel, sunt pur şi simplu doar frecvente de energie pe care mintea noastră le primeşte şi le emite prin intermediul celor cinci simţuri. Tot ceea ce noi percepem ca fiind materie fizică este de fapt energie. Nu există soliditate, doar energie care se transformă în diferite forme.

Mintea noastră poate fi privită şi este asemănătoare cu un radio sofisticat. Toate frecvenţele sunt disponibile, tot ceea ce-ţi doreşti se afla acolo undeva pentru tine, doar că, neavând cunostiintele fundamentale necesare nu ai putut să accesezi această frecvenţă. Poporul român a dat naştere unei expresii foarte adevărate “cine se aseamănă se adună”, aceasta este “Legea Atracţiei” sau “Legea Universului”. Frecvenţele de vibraţie înalta atrag manifestări ale unor vibraţii înalte şi invers. De aceea este extrem de important să înveţi să-ţi monitorizezi gândurile şi emoţiile. Dacă doreşti să schimbi ceva în viaţa ta, este foarte important să încerci să te simţi bine pe cât de mult posibil, prin schimbarea gândurilor negative, adică a frecventelor pe care le emiţi.

Gândurile din mintea ta reprezintă frecvente energetice. Acestea emit şi primest energie în mod constant pentru a putea decoda realitatea dumneavoastră. Gândurile dumneavoastră corespund tiparelor principale de gândire pe care le aveţi referitoare la dumneavoastră şi la lumea înconjurătoare. Convingerile noastre personale condiţionează căile neuronale, acestea la rândul lor emiţând frecvente în afară creierului nostru. Este corectă în acest caz ipoteza potrivit căreia, gândurile noastre devin lucruri. Unul dintre modalităţile prin care putem reprograma căile neuronale este tehnica mentală cunoscută sub numele de “NLP” sau “Programare Neuro-Lingvistica”. Dacă toţi am fi ştiut despre acest instrument de reprogramare mentală încă din timpul şcolii primare sau gimnaziale, am fi putut fi mult mai puţin manipulaţi de către media sau de către societate în general.

Secretul de a stăpâni şi de a vă dezvolta abilităţile dumneavoastră de difuzare ale frecventelor înalte, constă în aplicarea constantă a discernământului în fiecare aspect al vieţii dumneavoastră. Abilitatea de a judeca obiectiv, este primul pas, al doilea fiind reprezentat de abilitatea de a accepta sau de a respinge anumite frecvente.

Discernământul nostru a fost extraordinar de şifonat în decursul vieţii noastre, am fost condiţionaţi prin metode sofisticate, cum ar fi mass-media, controlul minţii, Haarp, frecvenţele telefonului mobil, fluorul din apă şi multe altele.

La început această practică o să reprezinte pentru dumneavoastră o adevărată provocare, dar cu timpul o să devină din ce în ce mai uşor. Puteţi să priviţi această practică la fel cum priviţi noul dumneavoastră program de antrenament de la sala de fitness. Dacă putem pleca de la ideea potrivit căreia mintea noastră este o unealtă sau un muşchi obosit şi epuizat de la care nu am putut niciodată beneficia de adevăratul potenţial, puteţi mult mai uşor să începeţi acest antrenament. Imaginaţi-vă că în garajul dumneavoastră s-a aflat tot timpul un Ferrari dar, deoarece nu aţi fost conştienţi de acest fapt, le-aţi oferit altor persoane cheile de la acest autovehicul cu foarte mulţi cai putere.

Cele de mai sus reprezintă cheia prin care puteţi să vă asumaţi responsabilitatea pentru viaţa dumneavoastră şi cred cu tărie că aceasta este una dintre cele mai importante lecţii de viaţă pe care le putem învăţa.

Cei care conduc lumea ne-au deturnat sistemul de apărare şi ne-au inoculat o mulţime de viruşi şi programe în subconştient. Plecând de la presupunerea că mintea noastră este asemănătoare cu un computer, programul nostru original a fost şters şi a fost înlocuit cu un altul. Este bine, că la câteva luni de zile să faceţi o scanare programului pentru a vă asigura că programul dumneavoastră este în concordanţă cu noile convingeri. În cazul în care nu este, computerul dumneavoastră are nevoie de un pic de reprogramare.

Sursa: 
collective-evolution.com
http://portalspiritual.com/dezvoltare-spirituala-2/puterea-mintii-si-legea-atractiei/


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mulțumesc, draga mea Românie!

Mulțumesc, draga mea Românie!

Tehnologia energiei libere - MAGRAV

Logo Design by FlamingText.com
Logo Design by FlamingText.com