Singura hrană spirituală este cunoaşterea.

Numai adevărul şi iubirea universală ne va face liberi!

Lumina care ne inspiră toţi să ne unească în conştiinţa cosmică nouă:

FRÃŢIA INIMII.

Iubirea și Adevărul nu pot fi descoperite prin cărți, biserici sau temple. Acestea vin în ființa prin cunoașterea de sine. Cunoașterea de sine este un proces anevoios dar nu dificil; el devine dificil doar atunci când încercam să ajungem la un anume rezultat. Dar a fi doar conștienți în fiecare moment, clipă de clipă de propriile noastre gânduri și sentimente, de toate acțiunile noastre fără nici un fel de condamnare sau justificare, aduce libertatea, eliberarea în care există această fericire a adevărului.

joi, 12 martie 2015

Cea mai mare amăgire pentru femei: “el se va schimba”. Cea mai mare amăgire pentru bărbaţi: “ea nu va pleca niciodată”


Bărbaţii şi femeile trăiesc dragostea cu nişte parametri gândiţi din timp şi prin asta îşi greşesc de la bun început destinaţia către iubire. Nimic nu este bătut în cuie şi nimic nu este fără termen de valabilitate. Cuplurile care îşi fac planuri, care încep să decidă unul pentru celălalt, care seara cumpără produse cunoscute încă de dimineaţă vor şti că toate astea nu ar fi fost dacă doi oameni nu ar fi decis să trăiască dragostea lor liber, sincer şi fără condiţii. Fără să trăiască cu sentimentul că totul ar părea rezolvat: de soartă, de-un deja vu neconsumat, de timp…nu contează..însă de câte ori ambii vor uita că după ghemul de dragoste ce l-au strâns împreună trebuie să şi ai grijă, tot de atâtea ori vor pierde. Vor pierde clipa când, deşi ambii îndrăgostiţi nebuneşte unul în celălalt, vor şti că respectul este mai mult decât o noapte şi-un pat iar atitudinea e mai mult decât un gest.

Este greşit să trăieşti din amăgirea că lucrurile nu se schimbă. Totul se schimbă. Însă schimbarea vine din deciziile şi încrederea a doi oameni, care într-o zi au decis să fie împreună, să se suporte reciproc ba şi mai mult, să aibă încredere unul în celălalt. Dar dacă schimbarea e de moment, relaţia e pierdută. Nu poţi aştepta ani de zile ca omul de lângă să facă ceva, trăind cu convingerea că totuşi a promis, cum nu poţi decide pentru doi: să faci sau să nu faci. Lucrurile de durată se fac pas cu pas, relaţiile de durată se construiesc bucată cu bucată. Dacă ceva nu mergte bine, ai ocazia ca şi la o operaţie să scoţi partea stricată. Nu să o laşi să putrezească până la capăt. Atunci el cu siguranţă nu se va schimba. Atunci ea cu siguranţă nu va rămâne.

Nu. Nu zic că bărbaţii nu se schimbă pentru femeia dragă sau că femeile trebuie la primul hop să plece. Altfel nu s-ar fi reuşit relaţiile de lungă durată, de-o viaţă. Doar că lucrurile importante trebuie făcute la timp. Timpul este un geniu în dragoste: el poate da stabilitate sau poate roade din încredere. În timp, bărbatul nu îşi schimbă din principii, ci din atitudine. Femeia nu îşi spune că pleacă, ci că e alături.

Dragostea nu vine şi apoi atât. Dragostea nu o trăieşti şi apoi uiţi să trăieşti viaţa în doi. În ecuaţia unei iubiri, cel mai aiurea e să te amăgeşti şi odată cu asta să amăgeşti şi omul de lângă. Cea mai mare amăgire pentru femei: “el se va schimba”. Cea mai mare amăgire pentru bărbaţi: “ea nu va pleca niciodată”. Cea mai mare dovadă de iubire pentru femei: eu deja mă schimb pentru noi. Cea mai mare dovadă de iubire pentru bărbaţi: eu susţin şi nu am niciun motiv pentru care să plec.

http://devorbacutine.eu/cea-mai-mare-amagire-pentru-femei-el-se-va-schimba-cea-mai-mare-amagire-pentru-barbati-ea-nu-va-pleca-niciodata/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mulțumesc, draga mea Românie!

Mulțumesc, draga mea Românie!

Tehnologia energiei libere - MAGRAV

Logo Design by FlamingText.com
Logo Design by FlamingText.com