Singura hrană spirituală este cunoaşterea.

Numai adevărul şi iubirea universală ne va face liberi!

Lumina care ne inspiră toţi să ne unească în conştiinţa cosmică nouă:

FRÃŢIA INIMII.

Iubirea și Adevărul nu pot fi descoperite prin cărți, biserici sau temple. Acestea vin în ființa prin cunoașterea de sine. Cunoașterea de sine este un proces anevoios dar nu dificil; el devine dificil doar atunci când încercam să ajungem la un anume rezultat. Dar a fi doar conștienți în fiecare moment, clipă de clipă de propriile noastre gânduri și sentimente, de toate acțiunile noastre fără nici un fel de condamnare sau justificare, aduce libertatea, eliberarea în care există această fericire a adevărului.

sâmbătă, 14 martie 2015

Puterea Spirituală Vindecătoare a Emoțiilor

În zilele de astăzi ale științei și tehnologiei ni se spune că emoțiile nu au ce căuta în viața noastră de zi cu zi. Infatuarea noastră dată de știință și tehnologie ne face să gândim precum mașinile. Mintea noastră nu ne înțelege emoțiile și crede că mai degrabă trebuie să le controleze decât să le stăpânească. Este o mare diferență între a ne controla emoțiile prin intermediul minții noastre și a ne stăpâni emoțiile cu o inimă deschisă. Emoțiile apar din inima noastră și ne arată puterea noastră. Atunci când le anulăm, ne anulăm și Forța noastră de Viață.

De unde vin emoțiile noastre? La suprafață pare că emoțiile noastre cum ar fi furia, tristețea, frica și vina vin din karma noastră. Dar dacă ne uităm sub aceste emoții și dincolo de karma corpului nostru suflet și a corpului nostru fizic, vedem o energie foarte pură și foarte puternică pe care o numim Forța Vieții. Forța Vieții se mișcă și dă la o parte orice obstacol către Maestrul nostru Interior. Când într-un iaz apa începe să se miște, ia naștere un val care răscolește mizeria de pe fundul iazului. Maestrul Interior este înconjurat de murdăria karmică. Când Energia Maestrului se mișcă, ea agită murdăria karmică slăbită și murdăria curge afară din ascunzătoarea sa ridicându-se la suprafață unde o putem vedea. Forța de Viață a Maestrului curăță mizeria și ne curăță karma în așa fel încât Maestrul real să poată să-și facă apariția. În spatele fiecărei emoții se află un val de Forță de Viață care împinge mizeria care este în interiorul nostru afară din corpul nostru și din conștiința noastră.

Mulți oameni văd murdăria karmei ieșind la suprafață și nu o plac. Adeseori se gândesc că este mai bine să nu mediteze dacă această murdărie emoțională incomodă iese la suprafață. Dar acest raționament este pe termen scurt. Dacă nu-i permitem murdăriei să iasă la suprafață, aceasta va rămâne în interiorul nostru până când ceva o va răscoli, sau, și mai rău, ceva ce altcineva face pentru a o răscoli. Am vrea ca mai bine să fim murdari în interior și curați în exterior!
Cât de superficial!

În spatele fiecărei emoții se află un val al Forței de Viață de la Maestrul nostru Interior. Emoțiile sunt pline cu Energie Spirituală cunoscută și ca Shakti. Această Energie Spirituală pare impură la început, dar odată ce murdăria a fost spălată devine cea mai puternică Forță din viața noastră. Shakti este Iubire Pură. Aceasta este Iubirea Maestrului Interior care dorește doar să apară în viața noastră de zi cu zi și să ne arate uimitoarea Putere de Vindecare pe care Maestrul o posedă.

Când Shakti se mișcă, adeseori acest lucru pare înfricoșător. Ne e frică să ne afișăm emoțiile și încercăm să le stopăm. Dar stoparea emoțiilor nu face decât să prelungească agonia. Dacă putem permite emoțiilor noastre să se curețe în siguranță și departe de ceilalți, în cele din urmă vom reuși să curățăm din conștiința noastră toată murdăria karmei și să devenim un Maestru Viu și Iubitor. Shakti pare înfricoșătoare la început și Infinit Iubitoare la sfârșit. Shakti în totalitatea Ei este marea putere vindecătoare a Maestrului nostru Interior. Emoțiile sunt doar aparența de suprafață a ceea ce mai târziu se dezvăluie pe sine a fi Maestrul nostru Interior Pur și Neîntinat.

Învățătorul meu obișnuia să ne spună, ”Treaba bine începută este pe jumătate făcută”. Chiar atunci când emoțiile încep să-și facă apariția, voi sunteți deja la jumătatea drumului în a deveni mai pașnici, mai fericiți și mai Iluminați. Nu vă opriți niciodată din procesul de a face curat în casă! Continuați să simțiți orice ați simți și relaxați-vă. Lăsați energia să iasă. Lăsați emoțiile să iasă. La sfârșit vă veți simți renăscut precum o omidă care s-a târăt cândva prin murdărie și acum se transformă într-un fluture care zboară spre cer. Emoțiile sunt energia vindecătoare care vă curăță și vă dezvăluie adevărata voastră natură spirituală.


Prin Bob Fickes
link catre articolul original
http://dincolo-de-mine-sunt-eu.blogspot.ro/2015/03/shakti-puterea-spirituala-vindecatoare.html
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mulțumesc, draga mea Românie!

Mulțumesc, draga mea Românie!

Tehnologia energiei libere - MAGRAV

Logo Design by FlamingText.com
Logo Design by FlamingText.com