Singura hrană spirituală este cunoaşterea.

Numai adevărul şi iubirea universală ne va face liberi!

Lumina care ne inspiră toţi să ne unească în conştiinţa cosmică nouă:

FRÃŢIA INIMII.

Iubirea și Adevărul nu pot fi descoperite prin cărți, biserici sau temple. Acestea vin în ființa prin cunoașterea de sine. Cunoașterea de sine este un proces anevoios dar nu dificil; el devine dificil doar atunci când încercam să ajungem la un anume rezultat. Dar a fi doar conștienți în fiecare moment, clipă de clipă de propriile noastre gânduri și sentimente, de toate acțiunile noastre fără nici un fel de condamnare sau justificare, aduce libertatea, eliberarea în care există această fericire a adevărului.

marți, 12 aprilie 2011

Al treilea secret de la FATIMA

Cele trei secrete profetice încredinţate de Sfânta Fecioară , copiii au avut încuviinţarea să dezvăluie numai două. De ce? Cât timp era valabilă interdicţia? Şi mai ales, la ce se referea al treilea secret?

Pe 13 mai 1917 trei copii păstori aveau grijă de animalele lor la aproximativ 4 kilometri vest de Fatima. Aceştia erau Lucia Santos de 10 ani, Francisco Marto, de 9 ani şi Jacinta Marto, sora lui Francisco, de doar 7 ani. O rază neaşteptată de lumină i-au făcut pe cei trei să coboare grabnic dealul pe care se aflau; apoi cele două fetiţe au fost martorele apariţiei uimitoare a unei frumoase doamne, radiind în lumină albă, stând între frunzele unui stejar tânăr. timp în care copii trebuiau să se întoarcă la locul în care s-au întâlnit în fiecare zi de 13 a fiecărei luni. Femeia misterioasă a spus că toţi trei vor merge în Rai, dar că Francisco, ce nu a putut-o vedea, va trebui să spună multe rugăciuni. Când o instruia pe Lucia să spună rugăciuni, băiatul a putut-o vedea pe femeie, dar nu putea să o şi audă. După ce le-a cerut copiilor să se roage pentru sfârşitul războiului, misterioasa apariţie s-a pierdut în înaltul cerului.

Chiar dacă cei trei copii au convenit să ţină secretă întâmplarea, odată ajunşi acasă, micuţa Jacinta le-a povestit părinţilor că a văzut-o pe Fecioara Maria. Ştirea s-a răspândit rapid, iar pe data de 13 a lunii următoare, când copiii s-au întors la locul viziunii, alţi 50 de credincioşi i-au însoţit. Îngenunchind în rugăciune în faţa stejarului, copiii au văzut-o pe femeia misterioasă coborând din cer şi oprindu-se între frunzele copacului.

Astfel s-a stabilit un soi de ritual care s-a repetat în fiecare lună la data specificată, deşi copiii au fost absenţi pe 13 august, întrucât au fost reţinuţi de autorităţi care s-au arătat sceptice faţă de povestea acestora şi i-au supus unui mic interogatoriu. Pe 13 iulie cei trei copii afirmaseră că primiseră un secret pe care nu îl puteau face public. Miracolul apariţiei femeii a rămas invizibil celorlalţi privitori, dar câţiva au afirmat că au văzut un mic nor ridicându-se din copac ori o mişcare a frunzelor copacilor, ca şi când rochia femeii în urcare către cer antrenase mişcarea frunzelor copacului.

Când cele şase luni s-au încheiat, pe 13 octombrie 1917, o zi cu vreme ploioasă, nu mai puţin de 70 de mii de persoane, anticipând un miracol, au venit în locul în care se aştepta să-şi facă apariţia finală Fecioara Maria. Din nou, aceasta s-a arătat numai copiilor. S-a identificat ca "Doamna rozariului" (rozariu - culegere de rugăciuni pentru Fecioara Maria). I-a îndemnat pe oameni să se căiască şi să construiască o capelă în acel loc. După ce a prezis sfârşitul războiului şi le-a oferit copiilor nişte secrete nedezvăluite, Fecioara Maria şi-a ridicat mâinile către cer. Atunci Lucia a exclamat: "Soarele!", iar oamenii privind către cer au observat cum un disc argintiu (Soarele) şi-a făcut apariţia dintre nori.

Jacinta, Francisco şi Lucia

Al treilea secret de la FATIMA nu a fost divulgat însă a fost dedus din mărturiile diferiţilor capi ai bisericii şi din afirmaţia sorei Lucia că ar avea legătură cu capitolul 13 din Apocalipsa.

Preotul catolic Stefano Gobbi a primit în 2009 un avertisment explicit, considerat a fi cel din urmă mesaj al Sfintei Fecioare.


"Am coborât din Ceruri ca să vă dezvălui toate marile secrete şi să vă pregătesc pentru ceea ce veţi îndura în scopul purificării întregului Pamânt. Satan şi-a instalat deja regatul în aceasta lume. El este stapân peste voi şi se bucură de victoria pe care a obţinut-o atât de uşor.

Forţele care stabilesc evenimentele ce vor urma, în conformitate cu planurile perverse ale Răului, ţin de puterile întunecate ale demonilor. Ei au reuşit să determine umanitatea să trăiască fără credinţă şi au împrăştiat peste tot otrava îndoielii.

Au construit noi idoli, în faţa cărora oamenii, prostiţi, se înclină neputincioşi: PLĂCEREA pentru tot ceea ce este grosier şi inferior, BANII, ORGOLIUL, NECURĂŢENIA, DORINŢA DE A DOMINA alţi oameni şi NEÎNCREDEREA în forţa pe care Dumnezeu a sădit-o în ei.

Satan a fost conducătorul necontestat al omenirii în acest ultim secol şi a reuşit să-i facă pe oameni să se îndepărteze de ADEVĂR, să-i lipsească de puterea purificatoare a DRAGOSTEI. El a împrăştiat discordia şi ura între oameni, legitimând imoralitatea şi slăbiciunea, avortul şi obscenitatea.

Războaiele nu au încetat nici o clipă şi s-au multiplicat mereu. Oamenii trăiesc acum într-o lume sfâşiată de conflicte şi ură, dar războiul cel mare, care va distruge ţări şi naţiuni întregi, abia începe. Când el va înceta, nimeni nu va fi victorios. Marea judecată a venit pentru toţi oamenii.

Biserica îşi va asculta prohodul. Anticristul va pătrunde în templul lui Dumnezeu şi se va aşeza pe tronul Acestuia, şi va fi adorat ca şi cum ar fi Acesta. Puţini sunt cei care nu se vor lăsa păcăliţi, şi aceia vor fi supuşi la mari persecuţii.

Sunt şi vor apărea în continuare o mulţime de falşi învăţători printre oameni. Ei vor încerca să-i convingă pe semenii lor că minciuna este adevăr, şi fapta lor îi va situa împotriva lui Dumnezeu. Mulţi îi vor asculta şi vor aluneca pe un drum greşit.

Naţiunile se vor ridica una împotriva alteia, şi regatele unul împotriva altuia. Vor fi epidemii, oamenii vor sărăci şi vor suferi de foame, iar inundaţiile şi cutremurele vor distruge tot ceea ce fiinţele umane au construit până acum. Şi aceste dezastre vor fi doar începutul suferinţelor care îi aşteaptă.

Soarele se va întuneca, şi nici luna nu va mai trimite razele ei pe Pământ. Stelele vor cădea de pe cer. Atunci se va manifesta Anticristul.

Am venit şi te-am chemat ca să fac din tine vocea Cuvântului Meu. Oamenii trebuie să-şi deschidă inimile către dragoste şi lumină, să-şi salveze sufletele în acest ultim refugiu al iubirii, singurul care le-a rămas accesibil. Numai înlăturând ura şi înlocuind-o cu puterea purificatoare a iertării şi înţelegerii, ei vor putea să se protejeze de Anticrist şi de demonii lui. Dumnezeu îi va salva pe cei care vor persevera în bine şi pe cei care vor crede în puterea divină sădită pentru totdeauna de El în ei"

Textul de mai sus reprezintă traducerea articolului Real Secrets of Fatima de Joe Nickell, traducere realizată cu acordul revistei Skeptical Inquirer.

Trebuie sa intelegem ca este un mesaj si nu o amenintare cu moartea!

Noi ne supunem legii ca orice alta creatie a Tatalui. Ne nastem,devenim maturi, crestem,devenim din nou copii ca mai pe urma sa ne micsoram si sa murim, adica sa ne reintoarcem de unde am venit. Important este ce se intampla cu noi launtric atata timp cat suntem in carne, incatusati, separati, stransi si amnezici aparent fata de natura noastra adevarata. Din totdeauna am fost chemati la trezire, chiar de acum 2000 de ani cand insusi Mantuitorul nostru a spus ca timpul se apropie. Iar 2000 de ani pentru o evolutie a omului pe pamant nu este nicidecum o perioada lunga. Ce inseamna 2000 de ani pentru pamant? Dar ce inseamna pentru univers? Toate minunile, toate aparitiile sunt numai pentru a trezi fiecare individ in parte, sunt numai pentru acele momente intime ale fiecaruia dintre noi cand ne rugam si incercam sa calcam peste firea noastra intunecata de orgoliu, vanitate, mandrie, neacceptare, dezbinare si ura. Lumea este orbita, noi suntem orbiti si intunecati de o asa zisa maniera obligatorie impusa de societate.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mulțumesc, draga mea Românie!

Mulțumesc, draga mea Românie!

Tehnologia energiei libere - MAGRAV

Logo Design by FlamingText.com
Logo Design by FlamingText.com