Singura hrană spirituală este cunoaşterea.

Numai adevărul şi iubirea universală ne va face liberi!

Lumina care ne inspiră toţi să ne unească în conştiinţa cosmică nouă:

FRÃŢIA INIMII.

Iubirea și Adevărul nu pot fi descoperite prin cărți, biserici sau temple. Acestea vin în ființa prin cunoașterea de sine. Cunoașterea de sine este un proces anevoios dar nu dificil; el devine dificil doar atunci când încercam să ajungem la un anume rezultat. Dar a fi doar conștienți în fiecare moment, clipă de clipă de propriile noastre gânduri și sentimente, de toate acțiunile noastre fără nici un fel de condamnare sau justificare, aduce libertatea, eliberarea în care există această fericire a adevărului.

sâmbătă, 16 martie 2013

Be Still ! and Know that I Am God - STAI LINIŞTIT ! (2006)

În aceasta viaţă agitată, cu pace trecătoare, "să stai liniştit" este un important factor care te ţine în contact cu tine însuţi, cu familia ta şi cu Dumnezeu. Într-o epocă în care multiplele însărcinări au devenit o a doua natură, ideea de a "sta liniştit" a devenit aproape de neatins.

Totuşi, liniştea căpătată prin rugăciune este o practică plină de împliniri spirituale care ţi-ar putea schimba viaţa pentru totdeauna.
Rugăciunea contemplativă este esenţa creştinismului şi un remediu pentru relele din această lume frenetică. Documentarul analizează importanţa rugăciunii liniştite, meditative, ca o modalitate de a fi cu adevărat deschis să primeşti călăuzire de la Dumnezeu.  

Tăcerea e un lucru bun!

Acest program inspirat, narat de actorul Judge Reinhold şi regizat împreună cu soţia sa, Amy, renumiţi scriitori, preoţi, educatori discută despre rugăciunea contemplativă. 

" Duhule Sfant, vorbeşte inimii mele prin aceste cuvinte."
" Învăţand să deosebim vocea lui Dumnezeu de vocile umane din noi, se face în acelaşi în care învăţăm oricare altă voce.
Fiecare voce are un ton.


Satan împinge şi condamnă.
Dumnezeu trage şi încurajează. 


Si noi putem şti diferenţa."

 


sursa
http://www.spiritus.ro/video/filme-video/Embed/stai_linistit.htm

http://www.barnesandnoble.com/sample/read/9781416545903 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mulțumesc, draga mea Românie!

Mulțumesc, draga mea Românie!

Tehnologia energiei libere - MAGRAV

Logo Design by FlamingText.com
Logo Design by FlamingText.com