Singura hrană spirituală este cunoaşterea.

Numai adevărul şi iubirea universală ne va face liberi!

Lumina care ne inspiră toţi să ne unească în conştiinţa cosmică nouă:

FRÃŢIA INIMII.

Iubirea și Adevărul nu pot fi descoperite prin cărți, biserici sau temple. Acestea vin în ființa prin cunoașterea de sine. Cunoașterea de sine este un proces anevoios dar nu dificil; el devine dificil doar atunci când încercam să ajungem la un anume rezultat. Dar a fi doar conștienți în fiecare moment, clipă de clipă de propriile noastre gânduri și sentimente, de toate acțiunile noastre fără nici un fel de condamnare sau justificare, aduce libertatea, eliberarea în care există această fericire a adevărului.

marți, 8 octombrie 2013

” Mintea modeleaza lucrurile pe care le percepem.” - ” Cum ne sunt gandurile, asa ne este si viata “

* Mintea este cea mai puternica arma a omului. Dar desi sunt folosite de secole, capacitatile uluitoare ale creierului raman in continuare invaluite in mister. De sute de ani savantii se straduiesc sa dezlege modul misterios in care acest organ complex actioneaza asupra organismului nostru si chiar asupra obiectelor din lumea inconjuratoare. Telepatia, telekinezia, hipnoza, premonitia sau clarviziunea sunt fenomene pentru care nici azi nu s-au gasit explicatii multumitoare. De fapt, aceste puteri miraculoase se afla, in stare latenta, in fiecare dintre noi. Autosugestia sau chiar un simplu gand au o forta uriasa: pot schimba destine, pot ucide si pot salva *

Sala de conferinte a hotelului Renaissance din Mos­co­va este arhiplina. Pe scena, un barbat legat la ochi vor­beste cu o voce puternica. Mainile ii sunt intinse ca­tre sala, cu degetele rasfirate, apasand in aer niste bu­toane invizibile. "Barbatul din randul trei, locul 12, se gandeste la fiul sau, care se afla chiar acum la examen. Pe randul noua, locul patru, baiatul cu sapca are in buzunar un carnetel. Pe pagina doi este trecut numarul de telefon al prietenei sale". De cate ori omul de pe sce­na ghiceste ceva, iar spectatorul confir­ma, sala iz­bucneste in strigate entuziaste si aplauze.

Clarvazator, telepat, hipnotizator, etc – Tofik Dadasev s-a nascut in 1951 pe malul marii Caspice, in orasul Baku. A fost un copil timid, introvertit si extrem de sensibil care si-a descoperit capacitatile extraordinare inca din copilarie. Inca de atunci isi manipula mental bunica, pentru a-i pregati micul dejun preferat. In 1966 a atras atentia unor renumiti parapsihologi rusi care au inceput sa il investigheze. A fost supus la diverse experimente intai la Kiev si apoi la Moscova. Puterile lui depasesc capacitatile renumitului Wolf Messing(Unii cercetatori considera ca, abilitatea de a prevedea viitorul poate fi legata de mecanica cuantica, ca fotonii pot sa fie în doua locuri în acelasi timp – si probabil ca , este similar cu efectele ESP. Dr. Andrew Steane de la Universitatea Oxford a spus ca o schimbare într-un foton are efecte imediate la alti fotoni. sursa).

Tofik a reusit sa faca demonstratii de telekinezie, prevedea viitorul, reusea sa trimita comenzi mentale unor indivizi care faceau ce li se comanda, etc. Datorita insusirilor extraordinare Tofik a fost contactat sa rezolve si unele cazuri de terorism. In 1989, o aeronava Tupolev a fost deturnata si a fost nevoita sa aterizeze pe aeroportul din Baku, Azerbaidjan. Tofik a reusit sa patrunda in aeronava printr-un pretext si evaluand starea teroristului a reusit sa dezamorseze situatia. Le-a spus celor din serviciul KGB ca nu exista complici si ca bomba cu care ameninta teroristul nu exista. S-a dovedit ca avea dreptate. De-a lungul anilor Tofik a fost contactat sa localizeze persoane disparute, sa ofere informatii despre retele de pedofilie, a demascat locul unde se aflau diversi criminali sau teroristi.
Conform spuselor lui Tofik Dadasev, fiecare dintre noi are de fapt aceste capacitati extraordinare, de a citi gandurile altui om, de a le influenta si chiar de a prezice un eveniment, singurul obstacol fiind acela ca oamenii nu sunt constienti de abilitatile lor, de puterea imensa a unui simplu gand, de capacitatea uriasa a creierului. “Toti putem folosi telepatia sau telekinezia, insa trebuie sa credem in aceste forte si sa ne antrenam creierul, prin mediatie profunda, pentru a le activa. De cele mai multe ori ele raman inactive pana la moarte. Aceste functii ale creierului se afla intr-o stare de hibernare, asteptand sa fie trezite. Singur omul prin puterea gandurilor sale, isi poate croi viata asa cum doreste, poate alege sa fie sanatos sau sa sufere, sa traiasca fericit sau in mizerie. Cheia o reprezinta propriul gand. ”

Staretul Tadei spunea ” Cum ne sunt gandurile, asa ne este si viata “.
Recent cercetatorii in fizica cuantica au facut o descoperire
” Mintea modeleaza lucrurile pe care le percepem.”
Cel putin asa sustine prof. dr in fizica Fred Alan Wolf.

Supararile si boala
Recent, profesorii de la Univ. Berkley, California au realizat un studiu inedit, avand ca subiecti 15.000 de oameni, bolnavi de diverse afectiuni. S-a dovedit ca 90% dintre ei avusesera in trecut suparari mari, necazuri sau alte probleme grave. La un moment dat ei au fost raniti de cineva apropiat, neputand ierta sau uita. La finalul experimentului, savantii au ajuns la o concluzie uimitoare
Sanatatea trupeasca este puternic legata de cea sufleteasca, predispozitia pentru o anumita boala fiind data de propriul temperament, de modul de gandire, de caracterul omului. Emotiile si gandurile negative slabesc energia organismului, influenteaza echilibrul intern, provocand boli”,
sustine profesorul Graham Fleming.
Stiinta incearca astazi sa dovedeasca prin alte mijloace, ceea ce religia ne spune de ani de zile – iubeste-ti aproapele, iarta, fa milostenie, etc.
Numai de noi depinde cum va arata viitorul.
 S.N. Lazarev ne avertizeaza “„ Înainte de lectura acestei carti ar fi bine sa lasati deoparte orice suparare pe Dumnezeu, pe parinti, pe lumea înconjuratoare, pe dumneavoastra însiva si pe destin “.

Parintele Arsenie Boca spunea
” Bolile încep de la suflet, de la minte, de la conceptia despre lume, de la dezechilibrul mintal.”.

sursa
http://www.formula-as.ro/2012/1021/enigme-16/stapanirea-gandului-o-arma-cu-puteri-nebanuite-15124
http://portal.tfm.ro/tofik-dadasev-puterea-mintii/
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mulțumesc, draga mea Românie!

Mulțumesc, draga mea Românie!

Tehnologia energiei libere - MAGRAV

Logo Design by FlamingText.com
Logo Design by FlamingText.com