Singura hrană spirituală este cunoaşterea.

Numai adevărul şi iubirea universală ne va face liberi!

Lumina care ne inspiră toţi să ne unească în conştiinţa cosmică nouă:

FRÃŢIA INIMII.

Iubirea și Adevărul nu pot fi descoperite prin cărți, biserici sau temple. Acestea vin în ființa prin cunoașterea de sine. Cunoașterea de sine este un proces anevoios dar nu dificil; el devine dificil doar atunci când încercam să ajungem la un anume rezultat. Dar a fi doar conștienți în fiecare moment, clipă de clipă de propriile noastre gânduri și sentimente, de toate acțiunile noastre fără nici un fel de condamnare sau justificare, aduce libertatea, eliberarea în care există această fericire a adevărului.

miercuri, 9 octombrie 2013

Sfera Benz


In 1974, Terry Betz si tatal sau, au plecat sa inspecteze daunele produse de un incendiu forestier. Nu departe de ferma lor au gasit o sfera de culoare argintie cu diametrul de 20.22 cm si o greutate de 9.67 kg. Nu avea urme de lovituri, sudura sau zgarieturi ci numai cateva marcaje triunghiulare de aproximativ 3 mm.

Incendiul nu lasase urme pe suprafata sferei. Terry s-a hotarat sa ia acasa obiectul gasit si a tinut-o in casa ca pe oricare altul. Cand a inceput sa ii cante prietenei lui, Theresa Fraser la chitara, sfera a “prins viata”. A inceput sa vibreze ca un diapazon si sa pulseze ca raspuns, la anumite note muzicale.

Sunetele erau urmate de infrasunete, cainele familiei incepand ca urle si sa isi duca labele la urechi. Terry a descoperit ca Sfera se poate deplasa singura, intr-o si a pendulat 12 minute pe podea fara sa se opreasca.

Sfera Benz reactiona si la conditiile meteo, se muta in camera in functie de vreme. Nu reactiona insa la surse de caldura artificiale. Pe suprafata ei era un singur loc cu proprietati magnetice. In unele conditii Sfera sarea precum fasolea mexicana.

Dupa un timp familia Benz a hotarat sa mearga cu Sfera la un specialist care sa le explice ciudateniile. Au mers la un ziar local unde Sfera a facut o demonstratie, mergand in semicerc in jurul unui reporter, si revenind in punctul de plecare.

Datorita articolelor din presa ferma Benz a fost asaltata de curiosi si au fost contactati de trimisi ai armatei.

Intr-o seara in casa se auzea o muzica stranie cand usile au inceput sa se miste. Se deschideau si se inchideau haotic, fara nici un ajutor.

Supusa unor teste militare, cercetatorii au descoperit ca peretele Sferei variaza intre 1.09 si 1.14 cm. Aceasta grosime permite Sferei sa reziste la presiuni foarte mari. Nu s-au gasit zone de lipire dar specialistii au aflat ca Sfera Benz este facuta din otel inoxidabil cu impuritati de nichel. Cel mai apropiat aliaj de cel al obiectului este 431, un metal rezistent la coroziune si temperaturi foarte ridicate.

Armata a vrut sa faca sectiune in Sfera insa familia a refuzat, tragand concluzia ca este un obiectt extraterestru. Intaplator sau nu, ziarul National Enquirer a anuntat ca va plati 10.000 de dolari celui care va dovedi existenta OZN-urilor si 50.000 de dolari pentru orice dovada materiala.

In aprilie 1974, o comisie a testat Sfera dar familia Benz nu a primit banii deoarece nu a putut dovedi ca obiectul era de origine extraterestra. Dr. James Harder a petrecut un timp facand diverse calcule si a spus ca undeva in interiorul Sferei exista ceva cu numarul atomic 140 ( cel mai greu este uraniul si are 92, iar in reactor au fost sintetizate pana la 118).

Exista tema ca o gaura facuta in Sfera putea sa produca o explozie.
Satui de publicitate familia Betz a disparut fara urma cu tot cu Sfera.sursa
http://mysteriousuniverse.org/2012/04/the-betz-mystery-sphere-alien-artifact-or-doomsday-device/
http://portal.tfm.ro/misterioasa-sfera-betz/
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mulțumesc, draga mea Românie!

Mulțumesc, draga mea Românie!

Tehnologia energiei libere - MAGRAV

Logo Design by FlamingText.com
Logo Design by FlamingText.com