Singura hrană spirituală este cunoaşterea.

Numai adevărul şi iubirea universală ne va face liberi!

Lumina care ne inspiră toţi să ne unească în conştiinţa cosmică nouă:

FRÃŢIA INIMII.

Iubirea și Adevărul nu pot fi descoperite prin cărți, biserici sau temple. Acestea vin în ființa prin cunoașterea de sine. Cunoașterea de sine este un proces anevoios dar nu dificil; el devine dificil doar atunci când încercam să ajungem la un anume rezultat. Dar a fi doar conștienți în fiecare moment, clipă de clipă de propriile noastre gânduri și sentimente, de toate acțiunile noastre fără nici un fel de condamnare sau justificare, aduce libertatea, eliberarea în care există această fericire a adevărului.

luni, 18 noiembrie 2013

Ionuț Budișteanu, locul 10 în top 16 cei mai influenți adolescenți ai lumii

Revista Time a publicat lista cu cei mai influenţi adolescenţi din 2013. 

Pe locul 10 se află Ionuţ Budişteanu, tânărul român ale cărui invenţii au fost aplaudate şi recompensate de străini.
 Bravo, băiatule!
1. Lorde, 17 ani

Abia a împlinit 17 ani şi a atins deja faima în toată lumea prin lansarea în acest an a albumului Pure Heroine.
2. Lydia Ko, 16 ani

Născută în Coreea de Sud, Lydia Ko, 16 ani, este cea mai tânără jucătoare de golf intrată în asociaţia profesioniştilor (în cazul ei, LPGA, Ladies Professional Golf Association, a trecut peste criteriul vârstei). Este cea mai tânără persoană care a câştigat până acum un turneu profesionist de golf.
3. Nick D’Aloisio, 18 ani

În martie, programatorul Nick D’Aloisio a vândut companiei Yahoo aplicaţia Summly, prin care se face un rezumat al ştirilor. Suma plătită de Yahoo: 30 milioane de dolari.
4. Missy Franklin, 18 ani

A câştigat şase medalii de aur la înot la Jocurile Olimpice din 2012, prin urmare a fost declarată sportiva care a avut cel mai mare succes într-o competiţie. Anul acesta, a câştigat premiul Sportswoman of the Year oferit de Women’s Sports Foundation.
5 + 6. Kendall and Kylie Jenner, 18 & 16 ani

Cele două, tot din clanul Kardashian, nu sunt deloc străine de lumea reflectoarelor. Probabil cel mai important lucru făcut împreună: lansarea unei colecţii de îmbrăcăminte.
7. Dante de Blasio, 16

O fi tatăl lui primarul New York-ului, însă tânărul Dante fără îndoială că este noua imagine a modei. Stilul afro al lui Dante a atras atenţia chiar şi preşedintelui Obama, care şi-a amintit de aceeaşi coafură pe care o avea şi el în urmă cu 35 de ani.
8. Malala Yousafzai, 16

De Malala am povestit şi fără îndoială trebuia să fie în acest top. Anul acesta a primit Sakharov Prize for Freedom of Thought şi Clinton Global Citizen Award. De asemenea, a fost nominalizată la Premiul Nobel pentru Pace.
9. Kiernan Shipka, 14

De la şase ani şi jumătate joacă rolul Sally în serialul Mad Men.
10. Ionuţ Budişteanu, 19 ani

Pe baza tehnologiei inteligenţei artificiale, Ionuţ a dezvoltat o maşină autonomă low-cost, invenţie pentru care a fost premiat, care ar costa aproximativ 4000 de dolari. El a folosit un program care, instalat la maşină, recunoaşte curbele, alte maşini în trafic, case, chiar şi oameni. O maşină autonomă ar avea un impact foarte mare asupra societăţii şi în special asupra mediului.
Cititi si

Geniu românesc ! - Ionuţ Budişteanu a câștigat patru premii la cea mai mare competiţie de ştiinţă şi inginerie pentru liceeni

11. Malia Obama, 15 ani

Este una din fiicele preşedintelui SUA. Duce o viaţă cât se poate de normală, cel puţin încearcă, asta şi datorită mamei ei, însă nu este străină nici de atenţia pe care i-o acordă presă. Preşedintele Obama deseori vorbeşte, în discursurile lui, despre cele două fiice ale lui şi influenţa lor asupra unor decizii.
În imagine, alături de sora ei, Sascha.
12. Maya Van Wagenen, 15 ani

De la sfaturile învechite dintr-o carte a anilor 50 la o carte nouă, pentru care a primit o sumă formată din şase cifre: One Geek’s Quest For The Impossible.
13. Justin Bieber, 19 ani

Pop star. Primul single l-a lansat la 15 ani şi a devenit cel mai tânăr artist solo ajuns locul 1 în Billboards Hot 100.
14. Beth Reekles, 17 ani

A vrut să citească şi altceva în afară de poveşti cu vampiri şi astfel s-a apucat să-şi scrie propriile ei poveşti. A publicat pe un site The Kissing Booth, care a avut peste 19 milioane de vizualizări şi a atras atenţia şi unor edituri.
15. Chloe Grace Moretz, 16, ani

Actriţa americană a avut primul rol principal în filmul Carrie (în care joacă şi Julianne Moore). Anul viitor, va fi lansat un nou film în care apare alături de Kiera Knightly.
16. Hailee Steinfeld, 16 ani
Nu a avut aproape deloc experienţă în actorie când a fost nominalizată la vârsta de 13 ani la un Premiu Oscar pentru rolul din True Grit (cu Jeff Bridges şi Matt Damon). Hailee continuă să joace şi a declarat într-un interviu că “este încă la început şi are mult de învăţat”.

Bravo, Ionuț!

http://www.catchy.ro/ionut-budisteanu-locul-10-in-top-16-cei-mai-influenti-adolescenti-ai-lumii/49451
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mulțumesc, draga mea Românie!

Mulțumesc, draga mea Românie!

Tehnologia energiei libere - MAGRAV

Logo Design by FlamingText.com
Logo Design by FlamingText.com