Singura hrană spirituală este cunoaşterea.

Numai adevărul şi iubirea universală ne va face liberi!

Lumina care ne inspiră toţi să ne unească în conştiinţa cosmică nouă:

FRÃŢIA INIMII.

Iubirea și Adevărul nu pot fi descoperite prin cărți, biserici sau temple. Acestea vin în ființa prin cunoașterea de sine. Cunoașterea de sine este un proces anevoios dar nu dificil; el devine dificil doar atunci când încercam să ajungem la un anume rezultat. Dar a fi doar conștienți în fiecare moment, clipă de clipă de propriile noastre gânduri și sentimente, de toate acțiunile noastre fără nici un fel de condamnare sau justificare, aduce libertatea, eliberarea în care există această fericire a adevărului.

marți, 19 noiembrie 2013

“Statele Unite poartă un război împotriva statului Filipine, folosindu-se de sistemele sale HAARP de modificare a vremii”

Site-ul canadian Presscore.ca a publicat un articol pe 12 noiembrie 2013 intitulat 
“Statele Unite poartă un război împotriva statului Filipine, folosindu-se de sistemele sale HAARP de modificare a vremii”.
Citez :
"Sistemul militar american de Radar Marin în Bandă X (Sea-Based X-Band Radar – SSBX1) a fost deplasat din Hawaii pe 23 martie 2013 pentru ceea ce Departamentul Apărării al SUA a numit a fi “exerciţii marine de rutină”. Totuşi, în lumina recentelor evenimente din Filipine – taifunul Haiyan – datele cu microunde de la regiunea devastată indică faptul că SBX-1 a fost mutat la ordinul guvernului american (Barack Obama) pentru a completa sistemele militare americane de radar din Japonia (HAARP), cu scopul de a se purta un război împotriva statului Filipine, folosind capacităţile de modificare a vremii ale tehnologiei HAARP. SBX-1 a fost mutat din motive geostrategice.
SBX-1 a fost construit pentru modificarea vremii, proces ce este posibil şi o recunosc chiar şi Forţele Aeriene Americane într-un document din 1996 publicat pe website-ul instituţiei; documentul se numeşte “Vremea, ca o mare forţă. Controlul vremii până în 2025″ (citiţi documentul AICI). Sistemul american de arme pentru controlul vremii, denumit HAARP, a devenit operaţional odată cu distrugătorul uragan Katrina din 1995, cu 30 de ani înainte de termenul de 2025.
Un sistem american de radar pe bandă X denumit COBRA DANE a fost deja construit în nordul Japoniei de către armata SUA (fiind operaţional din 2006); a doua instalaţie COBRA DANE din Japonia a fost construit chiar înainte de super taifunul Haiyan (cu cel mai puternic vânt din istorie). Aceste radare împreună cu SBX-1 au fost folosite pentru a crea o triangulaţie necesară formării taifunului Haiyan."

Aşadar, iată primele elemente care dau câteva indicii despre faptul că distrugătorul taifun Haiyan din Filipine a fost creaţia americanilor, din ordinul ucigaş al preşedintelui Obama. Ceea ce mă frământă este scopul pentru care a fost iniţiat atât taifunul cât şi cutremurul anterior din Filipine. De ce au declanşat americanii un asemenea eveniment în Filipine? Pentru că Filipine e o ţară aliată americanilor… Oricum, fum fără foc nu iese. Pe 25 septembrie 2013, pe site-ul manilastandardtoday.com a apărut un articol intitulat “Ambasadorul american dă pe faţa teoria conspiraţiei” şi în care putem citi următoarele:
" Ambasadorul american Harry Thomas Jr. a dat pe faţă “teoria conspiraţiei conform căreia recentele activităţi ale Washington-ului şi viitoare vizită la Manila a preşedintelui Barack Obama influenţează conflictul din oraşul Zamboanga (…) Thomas a mai spus că motivul tensiunilor din sudul ţării (Mindanao) o constituie sărăcia populaţiei de aici. Ambasadorul american declară că vizita de 2 zile a lui Obama din perioada 11-12 octombrie 2013 nu are nimic de-a face cu tensiunile din Mindanao. El s-a mai arătat surprins de teoriile conspiraţiei privind un aşa zis rol al americanilor în conflictul dintre guvernul filipinez şi facţiunea Nur Misuari al Frontului de Eliberare Naţională Moro."

Dacă şi într-o ştire oarecum oficială se vorbeşte de “teoria conspiraţiei”, de o vizită a lui Obama în Filipine care n-a mai avut loc, americanii au avut un rol important în dezastrele naturale din Filipine din octombrie şi noiembrie 2013.


cititi si

 Aurul asiatic furat a fost "spalat" pentru a finanta asa-numitele Operatiuni Negre

DW: Deci au vrut sa repatrieze acest aur pe care l-au luat de pe piata inainte de Bretton Woods.
BF: O parte din el a fost spalat prin BCCI, Chase Manhattan, Black Eagle Trust si alte cateva grupuri. Acest aur a fost ilegal spalat si folosit la finantarea operatiunilor negre si diferitelor actiuni secrete.
Aurul spalat a fost furat inca din 1930
DW: Deci asta ne aduce din nou l ceea ce spunei de anii 1930, cand trupele japoneze au confiscat aurul Kuomintangului.
BF: Corect. L-au dus in Filipine si in Japonia. Mai intai l-au dus in Japonia, apoi cand treaba a devenit prea evidenta l-au mutat in Filipine.
Aurul a fost ascuns in peste 125 de locuri cunoscute
DW: Dar nu il aveau in vreo Rezerva Federala a vreunei din aceste tari. Il tineau ascuns un depozite private complet in afara controlului oficial.
BF: Era ascuns. In peste 125 de locatii.
DW: Uau. [David Guyatt, un investitor bancar cu vechime de 28 de ani in faimosul City of London controlat de Cabala criminala, a dezvaluit incredibile probe, inclusiv documente, pentru tot ceea ce afirma Fulford aici:
http://www.deepblacklies.co.uk/about.htm
In multe feluri Guyatt detaliaza foarte mult aceasta poveste a aurului ascuns. In cartea sa online "Tratatul Aurului Secret", Guyatt sugereaza ca exista 172 de locatii in care aurul furat a fost ingropat:
http://www.deepblacklies.co.uk/secret_gold_treaty.htm
Oamenii din interior ai lui Fulford mi-au spus ca sunt mai mult de 172 de locatii.]
Cel putin 10 bazine de inot olimpice pline cu aur asiatic
DW: Ce cantitate de aur este implicata aici? Cat de mult aur este?
BF: Mi s-a spus asa. Povestea conform careia intreg aurul de pe planeta ar incape intrun singur bazin olimpic este FALSA. Exista in realitate de 10 ori mai mult aur in afara pietei decat exista actual pe piata.
DW: Dumnezeule!
BF: O parte din el, as spune, a fost spalat de catre CIA ca sa finanteze diverse operatiuni.

SURSA

Scurta istorie a aurului-1

Scurta istorie a aurului-2

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mulțumesc, draga mea Românie!

Mulțumesc, draga mea Românie!

Tehnologia energiei libere - MAGRAV

Logo Design by FlamingText.com
Logo Design by FlamingText.com