Singura hrană spirituală este cunoaşterea.

Numai adevărul şi iubirea universală ne va face liberi!

Lumina care ne inspiră toţi să ne unească în conştiinţa cosmică nouă:

FRÃŢIA INIMII.

Iubirea și Adevărul nu pot fi descoperite prin cărți, biserici sau temple. Acestea vin în ființa prin cunoașterea de sine. Cunoașterea de sine este un proces anevoios dar nu dificil; el devine dificil doar atunci când încercam să ajungem la un anume rezultat. Dar a fi doar conștienți în fiecare moment, clipă de clipă de propriile noastre gânduri și sentimente, de toate acțiunile noastre fără nici un fel de condamnare sau justificare, aduce libertatea, eliberarea în care există această fericire a adevărului.

marți, 3 decembrie 2013

Cel mai mare DUSMAN al tau esti chiar TU!

Chiar daca ne dorim sa fim fericiti maioj mult decat orice altceva, de cele mai multe ori, suntem proprii nostri dusmani deoarece alegerile pe care le facem ne indeparteaza de aceasta dorinta.

1. Asuma-ti responsabilitatea
Evita sa invinovatesti oamenii din jurul tau, evita sa te transformi singur intr-o victima si inceteaza sa mai astepti ziua in care cinve o sa vina si o sa te salveze. Fericirea interioara este unul dintre aspectele de care esti raspunzator. Gandeste-te care sunt lucrurile care stau in calea fericirii tale.

 sa-uzi-bibeloul-si-sa-te-astepti-sa-creasca
2. Entuziasm
Traieste viata la intensitate maxima, da dovada de curaj si in acelasi timp de modestie. Recunoaste atunci cand anumite situatii nu se indreapta spre directia dorita dar in acelasi timp mentine-ti motivatia si misiunea in viata.3. Arunca vechiul bagaj interiortumblr_l6yt4o4qqr1qcs8vmo1_400
Nimic nu ucide fericirea interioara mai repede decat vechile dureri emotionale, resentimentul si dusmaniile. Daca-ti petreci pretiosul tau timp blocat intr-o poveste a trecutului tau realizeaza ca esti mai afectat decat orcine altcineva. Impatureste acel bagaj emotional intr-un cocon al dragostei si apoi continua-ti viata cu claritate si cu gratie.


4. Viata interioaraHappiness-by-Dennis-Bautista
Unul dintre aspectele foarte importante prin care poti deveni o persoana mult mai fericita decat esti in acest moment este reprezentat de calatoria interioara si de interesul fata de lumea interioara. Fostele obiceiuri care nu te mai servesc sunt una dintre cauzele principale ale nefericirii. Afla care sunt acestea si observa dinamica acestora pentru a afla cum functioneaza.


5. Pune-ti la indoiala credintele
happiness-wideFara sa ne dam seama, vietile noastre sunt cladite in jurul anumitor credinte si asteptari false sau distorsionate. Pune fiecare gand pe care-l ai sub microscop pentru a-l examina si a vedea daca este sau nu in continuare valabil. Fara indoiala o sa recunosti faptul ca traiesti printr-un val de confuzie si de limitare. Da dovada de curaj si paseste in afara acestor credinte cu care te-ai obisnuit si incearca sa observi totul cu o pereche de ochi proaspeti.

6. Apreciaza prezentawellbeing and happiness
Fericirea poate fi gasita doar intr-un singur moment, in momentul prezent, nu in trecut si nici in viitor. Relaxeaza-te. Lasa tot efortul sa dispara si primeste totul asa cum este. Bucura-te de simturile tale si continua cu viata ta indiferent daca exista o problema sau nu. Secretul consta in acceptarea a ceea ce este, fara sa simtim nevoia sa pui etichete de bun sau rau.


7. Studiaza-ti emotiile
HappinessViata devine extrem de dificila in perioadele in care ne este condusa de emotii foarte puternice. Medicamentul care functioneaza cel mai eficient este reprezentat de interes si de atentie. Inceteaza sa-ti mai spui povesti prin care sa alimentezi emotiile negative. In loc sa faci acest lucru, accepta experienta directa a emotiilor si a senzatiilor in corpul tau. Lasa-le sa existe fara sa simti nevoia sa dispara. Cu timpul, o sa-si piarda puterea asupra ta si tu o sa recapeti controlul total. La un moment dat, norii se vor ridica lasand in urma ceea ce ai cautat tot timpul, fericirea.

8. Traieste din adancul inimii
Online-Dating-Guide-headerElimina fiecare gand, fiecare emotie si fiecare obicei care nu mai serveste scopului interior pe care ti l-ai propus. Ceea ce ramane in momentul in care faci acest lucru este dragostea. Lasa dragostea sa se faca simtita in conversatiile tale cu cei din jurul tau, in activitatile pe care le desfasori zi de zi si in felul in care te porti cu tine insuti. Intreaba-te in fiecare moment “ce ar face dragostea?”, iar apoi actioneaza. Bucura-te de delicatetea si frumusetea unei vieti traite din toata inima.


9. Alege libertatea, nu fricapleasure
Frica face ca fericirea ta interioara sa se deterioreze pe zi ce trece. Este necesar sa recunosti acest sentiment chiar in momentul in care-si face aparitia pentru a nu te lasa controlat de acesta si pentru a putea face o alta alegere.


10. Lasa fericirea sa-ti aglomereze viata
Fiecare moment din viata noastra reprezinta un moment pentru care poti sa fii fericit. Daca nu ai incredere in acest lucru, observa-ti experientele prin care ai trecut. Cand ajungi in profunzimea experientelor ajungi la concluzia ca o alegere este intotdeauna posibila. Sa te plangi sau sa imbratisezi linistea, sa te critici pe tine insuti sau sa te iubesti pe tine insuti, sa continui obiceiurile nesanatoase sau sa alegi un nou obicei care o sa-ti ofere o alta vibratiei interioara.


http://www.caplimpede.ro/cel-mai-mare-dusman-al-tau-esti-chiar-tu-zece-modalitati-intelepte-prin-care-poti-sa-fii-fericit/#cel-mai-mare-dusman-al-tau-esti-chiar-tu-zece-modalitati-intelepte-prin-care-poti-sa-fii-fericit
altering-perspectives.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mulțumesc, draga mea Românie!

Mulțumesc, draga mea Românie!

Tehnologia energiei libere - MAGRAV

Logo Design by FlamingText.com
Logo Design by FlamingText.com