Singura hrană spirituală este cunoaşterea.

Numai adevărul şi iubirea universală ne va face liberi!

Lumina care ne inspiră toţi să ne unească în conştiinţa cosmică nouă:

FRÃŢIA INIMII.

sâmbătă, 15 februarie 2014

“Labirintul lui Pan” - “Pan’s Labyrinth”

De cate ori nu am calatorit alaturi de Jules Verne in toate colturile Pamantului? Sau in lumi de mult pierdute? In oceane, pe insule misterioase, in adancul planetei sau, si mai bine, undeva acolo sus. Iata de ce, cu fiecare aparitie de gen, ma bucur ca un copil. Pentru ca ma regasesc in ele. Imi plac filme gen “Stardust”, “Bridge to Terabithia”, “The Golden Compass” pentru ca imi redau posibilitatea sa calatoresc in universuri paralele, atat de dragi mie gratie romanelor si basmelor din copilarie.

 “Labirintul lui Pan”, pelicula ce reprezinta una dintre multele reusite ale lui Guillermo del Toro. Omul care ni-l aduce in case pe “The Hobbit” imagineaza o lume fantastica, atragatoare, intriganta… dar nu numai atat. Importanta este povestea din spatele acestei fantasme. Drama care intregeste plotul este una de efect, privitorul simtind la randul sau ura si nelinistea personajelor principale.

“Pan’s Labyrinth”, film european de natura sa impresioneze. Creaza pe langa creaturile din imagini, cele care au atras audienta, un alt monstru. Uman. Un tiran. Un tata vitreg ingrozitor, pe care l-ar ucide din priviri 99% din cei care se vor incumeta sa vada pelicula. Confruntarea dintre sadicul capitan si fiica sa, pe fondul regimului fascisct ce domina Spania anului 1944 va produce multa tensiune si, in cele din urma, satisfactie, tuturor celor care vor da o sansa acestei productii. Fara dubii, film de clasa! Si ma opresc aici pentru a va da timp sa urmariti un film cu adevarat minunat.

Succesul acestui film (n.r. „Instructions Not Included”) întăreşte convingerea noastră că există un public larg în SUA cu un apetit pentru filme comerciale cu personaje şi teme hispanice”,  a spus, citat de THR, Paul Presburger, CEO Pantelion, studioul producător al filmului „Instructions Not Included”. Studioul Pantelion se pregăteşte să mai lanseze în 4 octombrie comedia bilingvă „Pulling Strings” cu Jaime Camil şi Omar Chaparro.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mulțumesc, draga mea Românie!

Mulțumesc, draga mea Românie!

Tehnologia energiei libere - MAGRAV

Logo Design by FlamingText.com
Logo Design by FlamingText.com