Singura hrană spirituală este cunoaşterea.

Numai adevărul şi iubirea universală ne va face liberi!

Lumina care ne inspiră toţi să ne unească în conştiinţa cosmică nouă:

FRÃŢIA INIMII.

Iubirea și Adevărul nu pot fi descoperite prin cărți, biserici sau temple. Acestea vin în ființa prin cunoașterea de sine. Cunoașterea de sine este un proces anevoios dar nu dificil; el devine dificil doar atunci când încercam să ajungem la un anume rezultat. Dar a fi doar conștienți în fiecare moment, clipă de clipă de propriile noastre gânduri și sentimente, de toate acțiunile noastre fără nici un fel de condamnare sau justificare, aduce libertatea, eliberarea în care există această fericire a adevărului.

joi, 20 februarie 2014

Vaccinul Anti-Fundamentalism - "The GOD gene"

Vaccin împotriva vieții spirituale

Organizațiile de putere din lume par să lucreze de multă vreme la introducerea unui vaccin care să inhibe așa-zisa „genă a divinității”, sub pretextul combaterii fundamentalismului religios la anumite populații. Folosindu-se de un virus cu transmitere pe cale respiratorie, s-au testat inițial 600 de variante care să reducă activitatea acestei gene, a cărei eliminare totală s-a dovedit a fi letală.
Numele proiectului este FunVax (Vaccinul Anti-Fundamentalism).
Să ne reamintim că Rudolf Steiner a avertizat încă de acum un secol asupra acestui pericol:
"Dar spiritele întunericului se află pentru aceasta între noi, ele sunt aici. Trebuie să ne menținem treji pentru a observa unde ne întâmpină, astfel încât să dobândim concepții despre unde pot fi găsite. Căci va fi cel mai periculos lucru în viitorul apropiat să te predai inconștient influențelor care sunt totuși acolo. Fie că omul le cunoaște sau nu, acest lucru nu face nicio diferență pentru realitatea lor.
Înainte de orice, însă, se va pune problema pentru aceste spirite ale întunericului de a aduce confuzia, de a duce într-o direcție greșită ceea ce se răspândește pe Pământ, și în care pot să acționeze profund, în direcția adevărată, spiritele luminii. Am indicat deja o asemenea direcție eronată, care aparține de cele mai paradoxale lucruri. V-am arătat că se vor dezvolta în mod firesc trupurile omenești, astfel încât în ele să-și găsească loc anumite calități spirituale, dar simțul materialist, ce se va răspândi tot mai mult sub îndrumarea spiritelor întunericului, va lucra împotriva acestora, va lupta împotrivă cu mijloace materiale.
V-am spus că spiritele întunericului își vor inspira purtătorii, oamenii în care vor locui, să găsească chiar un vaccin, pentru ca, deja din fragedă tinerețe, prin mijlocul ocolit al corporalității, să fie dată afară înclinația spre spiritualitate.
Așa cum se vaccinează azi trupurile împotriva unui lucru sau a altuia, așa se vor vaccina în viitor copiii cu o substanță, care poate fi în mod cert produsă, astfel ca prin acest vaccin oamenii vor deveni imuni la a mai dezvolta din ei înșiși neroziile vieții spirituale, „nerozii” bineînțeles din perspectiva materialistă."

(Din Rudolf Steiner, Prăbușirea spiritelor întunericului, Conferința XIII, 17 octombrie 1917)

Această prezentare în limba engleză, datată 13 aprilie 2005 și filmată după toate probabilitățile de Pentagon, explică mai multe:

Mai multe informații se pot găsi și aici:
FunVax Fundamentalist Vaccine
http://www.wanttoknow.info/health/funvax_fundamentalist_vaccine
http://funvax.wordpress.com/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mulțumesc, draga mea Românie!

Mulțumesc, draga mea Românie!

Tehnologia energiei libere - MAGRAV

Logo Design by FlamingText.com
Logo Design by FlamingText.com