Singura hrană spirituală este cunoaşterea.

Numai adevărul şi iubirea universală ne va face liberi!

Lumina care ne inspiră toţi să ne unească în conştiinţa cosmică nouă:

FRÃŢIA INIMII.

Iubirea și Adevărul nu pot fi descoperite prin cărți, biserici sau temple. Acestea vin în ființa prin cunoașterea de sine. Cunoașterea de sine este un proces anevoios dar nu dificil; el devine dificil doar atunci când încercam să ajungem la un anume rezultat. Dar a fi doar conștienți în fiecare moment, clipă de clipă de propriile noastre gânduri și sentimente, de toate acțiunile noastre fără nici un fel de condamnare sau justificare, aduce libertatea, eliberarea în care există această fericire a adevărului.

sâmbătă, 5 aprilie 2014

Comoara din deal - Teatru Tv - Amza Pellea, Draga Olteanu Matei, Matei Alexandru

Sa descoperim frumosul suflet al Neamului Romanesc!

Piesa de teatru "Comoara din deal" unde joaca excelent Amza Pellea (fie iertat) si Draga Olteanu, 

o piesa de exceptie

 In comuna "Mihai Viteazul" urmeaza sa fie construit un combinat industrial. Proiectul acestuia a fost insa intocmit superficial, iar primarul Petre Dinoiu (Amza Pellea) se opune deoarece realizarea lui in conditiile impuse ar afecta interesele comunei. Printr-o fantezie a proiectantilor combinatul ar urma sa fie cocotat pe coama unui deal manos care semnifica existenta materiala si spirituala a satului.


Regizor: Ion Cojar
Distribuţia: Amza Pellea, Draga Olteanu-Matei, Matei Alexandru, Iulian Necşulescu, Constantin Diplan, Gheorghe Visu, Ion Henter, N. Gr. Bălănescu, Eugenia MaciRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mulțumesc, draga mea Românie!

Mulțumesc, draga mea Românie!

Tehnologia energiei libere - MAGRAV

Logo Design by FlamingText.com
Logo Design by FlamingText.com