Singura hrană spirituală este cunoaşterea.

Numai adevărul şi iubirea universală ne va face liberi!

Lumina care ne inspiră toţi să ne unească în conştiinţa cosmică nouă:

FRÃŢIA INIMII.

Iubirea și Adevărul nu pot fi descoperite prin cărți, biserici sau temple. Acestea vin în ființa prin cunoașterea de sine. Cunoașterea de sine este un proces anevoios dar nu dificil; el devine dificil doar atunci când încercam să ajungem la un anume rezultat. Dar a fi doar conștienți în fiecare moment, clipă de clipă de propriile noastre gânduri și sentimente, de toate acțiunile noastre fără nici un fel de condamnare sau justificare, aduce libertatea, eliberarea în care există această fericire a adevărului.

sâmbătă, 5 aprilie 2014

CUM SĂ LUPTĂM ÎMPOTRIVA ENERGIILOR MALEFICE

Ce este energia malefică?
Ce-i face pe oameni să creadă în acest fenomen? Energiile malefice influențează starea de sănătate a omului, care se înrăutățește brusc, fără cauze obiective.
Oamenii care se plâng de lipsă de vitalitate își descriu starea în aceste cuvinte: „mă simt ca o lămâie stoarsă”; „în piept mi s-a pus o greutate înspăimântătoare Și nu mă lasă cu nici un chip”.

Tot influențelor malefice li se atribuie: creșterile mari de temperatură, frisoanele puternice, somnul agitat, pierderile mari în greutate, revenirile neașteptate ale bolilor, complicațiile operațiilor, insuccesele în viață, accidentele.

Subiectul „făcăturii”, (farmece, vrăji, deochiuri, blesteme, atacuri psihice) revine frecvent în conversația femeilor. Acestea sunt mai receptive decât bărbații la influențele câmpurilor de informații străine și având o sensibilitate crescută, percep mai repede pericolele, calitate ce tine de patrimoniul genetic ancestral.

În majoritatea cazurilor, teama oamenilor de făcături este nejustificată, dar în ultima vreme, experiența personală mi-a arătat o frecvență mai mare a acestor fenomene.
Cu cât devine mai grea viața noastră, cu atât mai putina bunătate găsim la semenii noștri iar pornirea de a face rău are deseori efecte directe asupra vieții și sănătății noastre. Oamenii rău intenționați, cu care avem de-a face în mod curent, sunt în general diletanți și acțiunile lor nu pricinuiesc prea mult rău.

În situații singulare, răul se concentrează în forme acute care își atinge țelul. Influenta acestor energii negative se manifestă fizic prin străpungerea câmpului bioenergetic de protecție sub acțiunea câmpurilor de informații străine.

Cine sunt Vampirii energetici?

Sunt persoane care prin acțiunile lor fură energia altor oameni provocându-le perturbări, mentale, fizice și emoționale.
Destul de interesant est faptul că vampiri energetici de multe ori posedă o capacitate extraordinară de a genera metode de “atac mental “, și își aleg cu atenție victima.

În general, ei se prefac pentru a obține simpatia, mila, compasiune și a obține atenție de la victimele lor, prefăcând-se în multe cazuri, pentru ca fiind ei victima în cauză, sau sunt agresivi fizic sau verbal, furându-vă astfel energia prin propria dv furie sau teamă emanată.

În timpul acestor jocuri “mentale “, ei sunt în mare parte dornici de a obține simpatia altora.

Și destul de des, victima este complet inconștientă, și nu îl pot vedea vizual pur și simplu exista un sentiment oarecare: mental, emoțional și spiritual.

Unele victime “ posedă o intuiție dezvoltată”, “conștientizând în timp “, și în mod clar realizează întreaga situație, luând decizia de a se desprinde, depărta de vampir “, renunțând la prietenia lui înșelătoare și a atacurilor frecvente.

Simptomele unui atac de vampir energetic

• în cazul în care persoana simte brusc migrene sau dureri de cap;
• în cazul în care persoana simte dezechilibrare și amețeală;
• în cazul în care persoana se simte prea obosită și epuizată;
• în cazul în care persoana simte o imensă pierdere de energie în corpul fizic;
• în cazul în care persoana nu poate vedea lucruri cu bun-simt, obiectivitate și claritate;
• în cazul în care simțurile persoanei sunt confuze;
• în cazul în care persoana se simte deprimată, tensionată și iritată;
• în cazul în care persoana are insomnie, nu poate dormi bine și se simte perturbată în timpul somnului;
• în cazul în care persoana dezvoltă o boală fizică sau o problemă cronică de sănătate;
• în cazul în care persoana se simte disperată și vede negativitate în toate și în toți cei din jur;
• în cazul în care persoana își pierde brusc mult-încrederea și respectul de sine;

Protecția împotriva atacurilor vampirilor energetici

• Recunoaște semnele! Simți un anume fior pe șira spinării când o persoană intervine în conversație? Te simți obosită după ce ai încheiat contactul cu un cunoscut? Ai dureri de cap sau ti se taie genunchii? Ei bine, tocmai ai fost victima unui furt de energie.

• Respiră adânc! E cea mai eficientă modalitate de a te reculege. Urmărește-ți respirația și spune-ti că deții controlul.

• Folosește-ți energia! Încearcă să creezi în jurul tău un scut de protecție, ca o lumină albă. Chiar dacă persoana din fata ta va încerca să te domine, contactul nu va mai fi unul visceral (instinctiv și profund).

• Stabilește limite! Atunci când o persoană în preajma căreia nu te simți confortabil îți cere un serviciu, spune-i limpede și ferm: „Asta pot sau asta nu pot face pentru tine”, fără explicații suplimentare.

• Retrage-te! Dacă simți că ti s-a furat energie, pune capăt conversației. Îndepărtează-te trei metri, pentru a ieși în afara sferei energetice negative. Vampirii de energie sunt zgârciți și lacomi. Nu vor să-și epuizeze resursele în fata unei cetăți bine păzite. În scurt timp vor căuta o pradă mai ușoară.

BISERICA, O IMENSĂ SURSĂ DE ENERGIE BENEFICĂ

Biserica, rugăciunea și credința joacă un rol însemnat în îndepărtarea și purificarea organismului de influențele energiilor malefice. Cel mai mare flux energetic divin se află în altar și sub cupolă. Obiectele care se găsesc în interiorul bisericilor, icoane, cruci, sunt purtătoare de energii benefice, de vibrații binefăcătoare.

În biserică, suntem purificați de energiile negative existente pe biocâmpurile noastre, energii declanșate de propriile noastre gânduri sau captate de cei din jurul nostru. Aici ne încărcăm cu energii pure, curate, benefice.
Datorită influențelor negative puternice, mulți n-au ajuns la biserică. Multora li s-au pus în cale o mulțime de obstacole; fie li s-a stricat mașina sau a deraiat tramvaiul, fie s-au blocat în lift sau au suferit diverse accidente.
În primul rând, recomand celor care merg la biserică să aprindă o lumânare în sănătatea dușmanilor știuți și neștiuți, fără să-i numească, la icoana Maicii Domnului. Nu putem la nesfârșit să ținem dușmănie, ci trebuie să fim mărinimoși, să ne conducem după bine-cunoscuta frază din Tatăl Nostru, rugăciunea domnească cea mai puternică: „Și ne iartă nouă greșelile noastre, precum și noi iertăm greșiților noștri”.
Aprinzând lumânări pentru cei pe care nu-i mai considerăm dușmani, se produce acea „magie” de contracarare a adversităților, prin bunăvoința noastră de a le dori sănătate, fericire și tot ce-și doresc.

Pentru activarea aurei corpului nostru se zice „Tatăl nostru” câte o propoziție pentru fiecare centru energetic pornind de jos în sus pe cei șapte centri și apoi întorcându-ne. În final închidem corpul într-o aură de lumină și căldură ce determină o diminuare a stării de suferință, o stare de bine.

Rugăciunea „Tatăl nostru” cuprinde două pârți: .o parte exoterică, cunoscută de bisericile din Occident începând cu „Tatăl nostru, care ești în ceruri și ne izbăvește de cel rău”. O parte esoterică, cunoscută de bisericile din Răsărit și a cărei enunțare este rezervată preoților “ Că a ta este, împărăția și puterea și slava / Acum și pururea și în vecii vecilor / Amin.”. Atunci când ni se întâmplă ceva deosebit ca: vise zbuciumate, apariția fantomelor, zgomote etc., apelăm în primul rând la această rugăciune divină.

RUGĂCIUNE DE ÎNDEPĂRTARE A FARMECELOR GENERALIZATE PE FAMILII, CASĂ, SPOR

Să se nimicească vraja cu lut, vraja cu creier, de broască, vraja cu păr de femeie, vraja cu ou de pui sugrumat, vraja cu cârtiță, vraja cu rac, vraja cu talpă de șobolan mort, vraja cu piei de șerpi, vraja cu sânge și mațe de arici, vraja cu ștreang de om spânzurat, vraja cu liliac, vraja cu țărână de la cai, vraja cu seu de vacă, vraja cu sarea vitelor, vraja cu culcuș de iepuri, vraja cu mâna de om mort, vraja cu țărână de mormânt, vraja cu vine și gâtlej de lup, vraja cu zgură de la cuptor părăsit, vraja cu scamă de lup, vraja cu piedică de la mort, vraja cu păr de la mort, vraja cu coțofană, vraja cu clocit ură de la rate, vraja cu apa de la lac, vraja cu apa de fântâna părăsită, vraja cu răspântii din drum, vraja cu cărbuni, vraja cu luatul anilor vacilor și oilor împrejurul Sărbătorilor Sfântului Gheorghe, vraja cu luatul mâinii și vraja cu luatul pășunilor, și a toate semănăturilor de grădină, vraja cu usturoi descântat la ziua Sfântului Andrei, vraja cu streche, vraja cu vărsături de la câini, vraja cu praf de la găină, vraja cu cioc de cioară, vraja cu mătură lepădată, vraja cu pantaloni lepădați, vraja cu arsură, cu marmură, cu cremene, cu hârtie, vraja cu broască cusută la gură, vrajă cu făină măcinată în sac, vraja cu turtă de grâu și piept de femeie, vrajă cu legatul cununiilor flăcăilor și fetelor, vraja de adus prin farmece pe cel care ti-e drag, vrajă cu mătrăgună de trai sau în casă și de pagubă și de urât și de nebuneală și de despărțire de soț, vraja cu aruncat spurcat în fata casei și în spatele casei, vraja cu lucru spurcat și aruncat în așternut. Să vii, Dumnezeule, să iei vraja și strigarea și încercarea și pârâciunea de pe lume și din casa noastră și de la masa noastră și din sălașul nostru și din țărâna mea și din grădina mea și din livada mea și din viața mea, din meșteșugul meu și din negustoria mea și din sporul meu, din lenea mea, din punga mea cu sare, din hainele mele și să-l treci din vad în vad și să-l duci prin munți și codri pustii nelocuiți de nici o ființă omenească, iar pe noi și pe copiii noștri și pe cei ce se vor naște din nou, de acum înainte, să ne lași curați, luminați, curați Că soarele senin ce luminează în cer și să ne lași după cum ne-a lăsat Domnul Iisus Hristos pe pământ. Amin”.

Extras din:
Volodea Ciorici – “ENERGII MALEFICE Căi de apărare -ENERGII BENEFICE Căi de acumulare”


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mulțumesc, draga mea Românie!

Mulțumesc, draga mea Românie!

Tehnologia energiei libere - MAGRAV

Logo Design by FlamingText.com
Logo Design by FlamingText.com