Singura hrană spirituală este cunoaşterea.

Numai adevărul şi iubirea universală ne va face liberi!

Lumina care ne inspiră toţi să ne unească în conştiinţa cosmică nouă:

FRÃŢIA INIMII.

Iubirea și Adevărul nu pot fi descoperite prin cărți, biserici sau temple. Acestea vin în ființa prin cunoașterea de sine. Cunoașterea de sine este un proces anevoios dar nu dificil; el devine dificil doar atunci când încercam să ajungem la un anume rezultat. Dar a fi doar conștienți în fiecare moment, clipă de clipă de propriile noastre gânduri și sentimente, de toate acțiunile noastre fără nici un fel de condamnare sau justificare, aduce libertatea, eliberarea în care există această fericire a adevărului.

miercuri, 28 mai 2014

Horoscopul slabiciunilor si al calitatilor


Berbec
Forta incredibila care va dicteaza destinul va ofera si potentialul independentei, precum si capacitatea de a va atinge scopul. Dorinta dvs de a experimenta pe propria piele nu va este intodeauna de folos pentru insusirea lectiilor de viata. Aveti nevoie sa fiti permanent provocati ca sa dati tot ce puteti. Succesul in dragoste vine numai daca va deschideti inima cu adevarat.
Calitati:
1. curaj
2. spirit organizatoric
3. tandrete
4. intuitie
5. hotarare
Defecte
1. spirt dictatorial
2. egoism
3. permanenta plictiseala
4. neliniste
5. incapatanare

Taur
Dandu-va seama ca nu va puteti bizui decat pe propriile forte, captati puterea unui taur, semnul dvs zodiacal. Aveti nevoie de experimente variate; din cand in cand, examinati-va drumul, altfel va treziti intepenit in rutina. Sunteti in cea mai buna forma daca vi se cere sa creati ceva. Foarte ezitant cand e vorba sa va apropiati de cineva cu sufletul, odata ce v-ati indragostit asteptati sa fie pentru todeauna. Ca o caracteristica a tuturor semnelor fixe, nu abandonati usor in dragoste, chiar atunci cand va dati seama ca totul s-a sfarsit.
Calitati
1. stabilitate
2. putere
3. loialitate
4. rabdare
5. realism
Defecte
1. incapatanare
2. septicism
3. materialism
4. lene
5. posesivitate

Gemeni
Numai lasand sa se desfasoare ambele parti ale semnului dvs zodiacal, puteti deveni un intreg si sa gasiti armonia. Latura dvs serioasa cauta singuratatea si libertatea, cealalta se lupta pentru a fi cat mai des in compania prietenilor. E usor sa puneti inima inaintea ratiunii, insa mai trebuie sa o controlati. Aveti nevoie de o activitate foarte diversificata. In plus, in ciuda reputatiei de usuratici, dupa casatorie Gemenii devin foarte stabili si credinciosi.
Calitati
1. versatilitate
2. corectitudine
3. onestitate
4. adaptabilitate
5. voiosie
Defecte
1. superficialitate
2. instabilitate in privinta emotiilor
3. “inima slaba”
4. impulsivitate
5. iresponsabilitate

Rac
Invatati sa infruntati viata, altfel ramaneti captiv in oceanul dvs. de sentimente. Implinirea vine din grija fata de altii; aveti incredere in propriile puteri si intuitii. Intuitia va spune care este exact momentul potrivit pentru o anume actiune. Trebuie sa invatati insa sa iubiti fara sa puneti conditii. Nu va dati seama cat de mult puteti iubi decat atunci cand totul e sfarsit.
Calitati
1. inteligenta
2. simtul umorului
3. intuitie
4. compasiune
5. tenacitate
Defecte
1. dorinta de a-i manipula pe altii
2. hipersensibilitate
3. foarte critic
4. lipsa de scrupule
5. frica

Leu
Lumea este o jungla pentru dvs, plina de nesiguranta si temeri. Mandria dvs de Leu este accentuata de faptul ca va auto-respectati enorm. Aveti capacitatea de a-i face pe altii fericiti si va considerati realizat numai daca lucrati intr-o profesie care va entuziasmeaza si va solicita creativitatea. Sunteti usor de ranit; faceti cu usurinta sacrificii pentru cei pe care ii iubiti, dar trebuie sa va feriti in a va transforma copii sau partenerul intr-o copie fidela a dvs.
Calitati
1. sinceritate
2. sociabilitate
3. devotament
4. loialitate
5. siguranta de sine
Defecte
1. aroganta
2. ingamfare
3. inflexibilitate
4. incapatanare
5. vanitate

Fecioara
Feciora simbolizeaza resursele pure; permanenta cautare a perfectiunii nu va poate face decat sa va simtiti la un moment dat dezamagit. Invatati sa va relaxati. Va impacati bine cu sarcinile de serviciu care cer minuntiozitate si exactitate, dar adesea complicati inutil lucrurile.
Calitati
1. altruism
2. modestie
3. perfectiune
4. cinste
5. eficienta
Defecte
1. nerecunostinta
2. spirit tiranic
3. ipohondrie
4. manie
5. insensibilitate

Balanta
Semnul reprezinta echilibrul si armonia pe care le cautati mai intai in dvs. insiva, apoi in restul lumii. Va entuziasmati prea usor fata de prieteni si va simtiti adesea exploatat din pricin! a fricii ca nu care cumva sa nu fiti pe placul tuturor. Capacitatea dvs. de a fi obiectiv inseamna ca va descurcati in situatii dificile.
Calitati
1. minte limpede
2. tact si diplomatie
3. intelegent
4. rationamente de exceptie
5. prietenos
Defecte
1. razbunator
2. prea vorbaret
3. dependenta de altii
4. imaturitate
5. superficialitate

Scorpion
Puterea semnului dvs. sta in capacitatea de a-i influenta pe altii. Puteti construi, dar, in egala masura, puteti si distruge. Ca sa aveti cu adevarat satisfactia muncii, trebuie sa vi se exploateze toate resursele. Pentru dvs. nu exista jumatati de masura si odata ce va atasati nu acceptati cu usurinta sa abandonati.
Calitati
1. constructiv
2. loialitate
3. caritate
4. constiinciozita! te
5. hotarare
Defecte
1. dispretul altora
2. instabilitatea starilor de spirit
3. posesivitate
4. lacomie
5. inconsistenta

Sagetator
Scopul dvs este cresterea continua a cunostinte! lor. Trebuie insa sa invatati sa faceti diferenta intre nevoi si dorinte. Profitati de ce va ofera viata si nu asteptati niciodata ca timpul sa va rezolve problemele. Dorinta de a acumula noi experiente va face adesea sa nu vedeti cel mai potrivit si simplu mod de a actiona. Jupiter , planeta dvs. calauzitoare, simbolizeaza intelepciunea; tocmai de aceea, cea mai potrivita meserie pentru dvs. este cea de profesor.
Calitati
1. generozitate
2. onestitate
3. clarviziune
4. entuziasm
5. intelepciune
Defecte
1. superficialitate
2. nerabdare
3.dorinta de a judeca actiunile altora
4. greu de multumit
5. intoleranta

Capricorn
Foarte conservator, va place sa pastrati traditiile. Adesea, de abia in a doua jumatate a vietii vi se intampla sa deveniti mai increzatori in dvs. si atunci vine si succesul. Prudenta excesiva nu este de folos in dragoste. Familia este cel mai important lucru pentru sufleul dvs sensibil, dar poate fi foarte greu sa gasiti un partener gata sa va impartaseasca devotamentul. Inainte de a va apuca de o treaba va place sa o examinati din toate unghiurile. Aveti aptitudini pentru o gramada larga de profesii, de la functionar la muzician.
Calitati
1. abilitate
2. constincioazitate
3. prudenta
4. oportunism!
5. simt al umorului
Defecte
1. autoritate excesiva
2. grosolanie
3. greoi in actiune
4. raceala
5. inflexibilitate

Varsator
Menirea dvs este sa faceti lumea mai buna. Desi incercati sa fiti un judecator drept, trebuie sa va obisnuiti cu ideea ca nu toti oamenii sunt egali. Fiti mai flexibil si recunoasteti ca ceea ce credeti dvs astazi ca este un adevar absolut, maine s-ar putea dovedi o mare eroare. Munciti bine in colectiv si nu va lasati intimidati de autoritati. Un politician tipic, sunteti in largul dvs. daca aveti de sustinut o cauza.
Calitati
1. dorinta de progres
2. minte limpede
3. imaginatie
4. talent
5. toleranta
Defecte
1. suspiciune
2. raceala
3. pretentii exagerate
4. ingaduinta dispretuitoare
5. rigiditate

Pesti
Cadeti adesea victima a dilemei dintre a va ajuta pe dvs insiva sau pe altii. Calea spre implinire este folosirea imaginatiei. Sunteti un actor innascut si preluati cu usurinta starile de spirit ale altora. Sensibilitatea naturala va ajuta sa reusiti in tot ceea ce intreprindeti.
Calitati
1. altruism
2. inteligenta
3. sensibilitate
4. inspiratie
5. loialitate
Defecte
1. lipsa de scrupule
2. nerabdare
3. pesimism
4. nu stiti sa pierdeti
5. sarcasm

sursa
http://esoterism.ro/ro/slabiciuni.php
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mulțumesc, draga mea Românie!

Mulțumesc, draga mea Românie!

Tehnologia energiei libere - MAGRAV

Logo Design by FlamingText.com
Logo Design by FlamingText.com