Singura hrană spirituală este cunoaşterea.

Numai adevărul şi iubirea universală ne va face liberi!

Lumina care ne inspiră toţi să ne unească în conştiinţa cosmică nouă:

FRÃŢIA INIMII.

Iubirea și Adevărul nu pot fi descoperite prin cărți, biserici sau temple. Acestea vin în ființa prin cunoașterea de sine. Cunoașterea de sine este un proces anevoios dar nu dificil; el devine dificil doar atunci când încercam să ajungem la un anume rezultat. Dar a fi doar conștienți în fiecare moment, clipă de clipă de propriile noastre gânduri și sentimente, de toate acțiunile noastre fără nici un fel de condamnare sau justificare, aduce libertatea, eliberarea în care există această fericire a adevărului.

luni, 6 octombrie 2014

Crestere a Gradului de Constientizare Spirituala

„Imi doresc sa va dezvalui secretul sanatatii naturale pentru cunoasterea beneficiilor asupra organismului uman. Trebuie sa lasam o mostenire fara secrete generatiilor viitoare!”

Multi dintre noi par sa creada ca a fi spiritual inseamna a fi religios. Doar pentru ca nu sunt afiliati in mod direct cu o religie anume, asta nu inseamna ca nu ar trebui sa incerce sa fie spirituali. Intregul concept de constientizare spirituala, nu reprezinta doar conectarea cu o putere divina mai mare, ci si conectarea cu natura si cu tine. Dupa ce ai stabilit aceasta conexiune, vei vedea viata dintr-o perspectiva cu totul diferita. Oamenii cu un simt foarte dezvoltat al constiintei spirituale sunt adesea mai putin predispusi la depresie, dependenta, manipulare, si control. In plus ei vor intelege cu adevarat ceea ce inseamna sa fii fericit.

Aici sunt cinci tehnici care va pot ajuta sa cresteti gradul de constientizare spirituala:


Tehnica 1: Invata sa comunici cu sufletul tau

Sufletul vostru este o entitate de energie, care detine o parte din gradul de constientizare si amintirile dumneavoastra. Energia sa este ceea ce anima corpul tau. Cu alte cuvinte, corpul fizic actioneaza ca un vehicul pentru a gazdui sufletul tau, astfel incat sa poata experimenta ce inseamna sa traiesti in lumea materiei. Din aceste motive, sufletul tau este adevarata identitate. Corpul tau nu este adevarata identitate, pentru ca este facut din materie, care este facuta din atomi, care sunt in mare parte spatiu gol. Spatiul care nu este gol in atomi nu este solid, el este, de fapt facut din energie. Deci, ce inseamna asta? Aceasta inseamna ca materia si corpul tau sunt mai mult ca iluzii sau proiectii. Singurul lucru care este cu adevarat real este energia, adica din ceea ce este sufletul tau fabricat.

Pentru a comunica cu sufletul tau, trebuie sa crezi mai intai ca ai unul. Apoi, afla cum poti calma mintea ta, astfel incat sa poti auzi vocea subtil si sentimentul in tine. O modalitate foarte buna de a calma mintea ta este de a face exercitii de respiratie. Meditatia este, de asemenea, o alta tehnica buna pentru a consolida capacitatea dumneavoastra de a comunica cu sufletul vostru.

Tehnica 2: Dormi mult

Creaza-ti un program care sa faca posibila obtinerea unui somn de cel putin 6-8 ore in fiecare noapte. Dupa ce ai creat acest program, incearca sa ramai la el. Nu numai ca vei gasi ca o multime de raspunsuri dormind suficient, ci vei permite organismului sa se odihneasca fapt ce va conduce la o mai buna concentrare asupra gandurilor. Controlul gandurilor tale este important pentru cresterea gradului de constientizare spirituala, pentru ca gandirea este entitatea de energie care construieste realitatea voastra.

Tehnica 3: Petrece timpul in NATURA

Secretele vietii sunt incorporate in natura. Daca doresti sa cresti gradul de constientizare spirituala, astfel incat sa poti intelege ce este viata, ai nevoie sa studiezi natura si sa inveti cum sa traiesti in armonie cu ea. Conexiunea cu natura intareste, constientizarea spirituala va creste, de asemenea. Motivul pentru acest lucru este ca atunci cand devii mai constient de mediul natural, incepi sa vezi de ce lucrurile apar asa cum sunt. Aceasta constientizare te poate ajuta sa intelegi cine esti cu adevarat si de ce esti aici.

Tehnica 4: Fii pozitiv si zambeste des

Rasul este o parte importanta a unui spirit si a unui corp sanatos. Cand razi, creierul elibereaza o substanta chimica care stimuleaza in mod automat starea ta de spirit si imbunatateste sanatatea fizica. Dupa un ras bun, vei gasi de multe ori ca problemele tale nu mai par atat de mari, facandu-te sa ai o atitudine pozitiva. Ceea ce este interesant este ca o persoana care rade mult poate fi contagioasa. Asadar, daca vei fi o persoana zambitoare oamenii din jurul tau se vor simti mai bine, si automat toata lumea va fi mai fericita si se va simti mult mai legata spiritual.

Tehnica 5: Invata sa-ti activezi Glanda Pineala

Glanda pineala este o glanda puternica si misterioasa, destul de mica, situata in centrul creierului. Aceasta glanda mica este, de asemenea, mentionata ca al treilea ochi sau ochiul mintii. Glanda pineala este considerata a avea proprietati mistice. Multi profesori spirituali cred ca are capacitatea de a vedea taramul spiritual ea fiind "sediul sufletului." Glanda pineala este sectiunea din cap care ancoreaza sufletul la restul corpului.

Cand glanda pineala functioneaza corespunzator, comunicarea dintre suflet si taramurile spirituale va deveni mult mai usoara. Ai avut vreodata o experienta ca atunci cand te aflai in procesul de trezire si ai vazut camera cu o vedere de 360 de grade, chiar si atunci cand putin ai deschis ochii? Acest punct de vedere de 360 de grade este rezultatul activarii glandei pineale.

Glanda pineala la majoritatea adultilor "este oarecum inactiva" din cauza lipsei de utilizare si datorita ingestiei de substante chimice nocive, care o pot pietrifica. Una dintre substantele chimice sintetice cele mai nocive pentru glanda pineala este fluorura de sodiu. Aceasta forma de fluorura este un produs secundar din industria ingrasamintelor. Versiunea naturala de fluor este cunoscut sub numele de fluorura de calciu, care este adesea gasita in apele freatice.

Fluorura de sodiu este comuna in pasta de dinti conventionala. Este nesanatoasa pentru glanda pineala, deoarece atunci cand este expusa la fluorura de sodiu pentru perioade lungi de timp, se poate calcifica. Pentru mai multe informatii referitoare la glanda pineala nu ezita sa accesezi articolul “Glanda Pineala - Punctul de conexiune intre corp si suflet".

Autor:
Cristian Iacov este autor pentru Secretele.com .

http://www.secretele.com/2014/09/5-tehnici-de-crestere-gradului-de.html
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mulțumesc, draga mea Românie!

Mulțumesc, draga mea Românie!

Tehnologia energiei libere - MAGRAV

Logo Design by FlamingText.com
Logo Design by FlamingText.com