Singura hrană spirituală este cunoaşterea.

Numai adevărul şi iubirea universală ne va face liberi!

Lumina care ne inspiră toţi să ne unească în conştiinţa cosmică nouă:

FRÃŢIA INIMII.

Iubirea și Adevărul nu pot fi descoperite prin cărți, biserici sau temple. Acestea vin în ființa prin cunoașterea de sine. Cunoașterea de sine este un proces anevoios dar nu dificil; el devine dificil doar atunci când încercam să ajungem la un anume rezultat. Dar a fi doar conștienți în fiecare moment, clipă de clipă de propriile noastre gânduri și sentimente, de toate acțiunile noastre fără nici un fel de condamnare sau justificare, aduce libertatea, eliberarea în care există această fericire a adevărului.

joi, 13 noiembrie 2014

Invata sa vezi Aura In 5 minute

Daca Chakrele reprezinta fluxul de energie din interiorul corpului, atunci trebuie sa existe un sistem de flux de energie si in afara corpului. Acesta functioneaza in acelasi flux, dar in loc de un vortex intern, se manifesta ca o unda externa. Aceasta este de fapt Aura, Aura ta. 

Ce este Aura? Aceasta este o alta parte a corpului dumneavoastra, o energie, la fel ca si Chakrele voastre. Merkaba este descrierea ce cuprinde atat Chakrele cat si Aura combinate. Straturile voastre aurice sunt in ton cu fiecare din chakrele voastre, ele radiaza emotie si energie pe care o simtiti in fiecare moment. Gandurile si emotiile sunt resimtite imediat, ele vibrand atat in exterior cat si in interior simultan. Ele oglindesc reciproc, ca in cazul unor reflectii perfecte. 

Fiecare vibratie, (adica fiecare sentiment, gand, emotie, sau orice altceva) nu este ceva care este atasat la tine, ci mai degraba ceva ce se re-creeaza si se confrunta in fiecare moment. Acest lucru inseamna ca fiecare moment, reprezinta recrearea acelorasi sentimente. Dupa cum stie toata lumea, sentimentele nu sunt fixe, astfel, puteti schimba aceste vibratii daca doriti acest lucru. 


Aura poate fi, de asemenea, vazuta! Cu doar un pic de practica, si un truc destul de simplu, puteti observa Aura din jurul corpului si organelor altora, si sa incepeti sa schimbati intelegerea modului in care functioneaza emotia, energia si campul energetic.

Cautati dincolo de taramul fizic regulat si va trebui sa vedeti si interpretarea aurei in cel mai scurt timp. Nu numai asta, dar veti incepe sa experimentati ceea ce noi numim "salt sinaptic", atunci cand punctele de date mintale ne conecteaza unii de altii si vom incepe sa intelegem si sa vedem lucrurile intr-un mod mult mai clar decat am vazut anterior.


sursa 
http://www.secretele.com/2014/10/invata-sa-vezi-aura-in-5-minute.html
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mulțumesc, draga mea Românie!

Mulțumesc, draga mea Românie!

Tehnologia energiei libere - MAGRAV

Logo Design by FlamingText.com
Logo Design by FlamingText.com