Lipsa sarii din sange!!
Interesant,dar
LOGIC.Aceeasi problema cu tensiunea arteriala: inainte 130/80 era
tensiune de aviator, acum este limita superioara a "normalului". Sa aiba
aceeasi justificare? Va dezvaluim azi o taina tinuta cu mari eforturi
si multi bani departe de urechile si ochii "prostimii". Excesul de sare, zahar si grasimi, dauneaza grav sanatatii !
La
prima citire, exces înseamna.prea mult, dar raportat la greutatea
fiecaruia !!! Între copilul de 20 de kilograme si adultul de 80 sau 120
de kilograme... e o marja de eroare foarte mare, ca sa pronunti exces,
sau sa recomanzi doar 2, 4 sau 6 g de sare pe zi. Între omul de la
munte... care bea apa puternic magnetizata si aproape pura si cel de la
ses sau de la oras care primesc apa cea mai infecta, cel de la munte va
"dizolva" si elimina mult mai repede chimicalele! Nu uitati ca nu suntem
la fel, ca nu avem aceeasi grupa sanguina, ca difera si RH-ul -
purtatorul de oxigen din sange! Unii
au în sânge predominant Cuprul (RH negativ) altii, cei mai multi, au
Fierul (RH pozitiv)! Nu uitati ceea ce multi vor sa ascunda:
- orice reactie a apei cu sarea produce... caldura!!! Iar sarea formeaza pricipalul electrolit care, scos din sânge, reduce de... 11.000 de ori viteza transferului informational catre creier!!!
Mai simplu spus, lipsa sarii din sânge...prosteste!!!
Mai simplu spus, lipsa sarii din sânge...prosteste!!!
Intuitia
îmi spune ca asta este scopul lor real: sa devenim legume! La munca si
înapoi acasa, la televizor.unde ni se repeta zilnic prostiile astea:
excesul de sare zahar si grasimi dauneaza grav sanatatii!
De
ce nu se fac campanii la TV cu acest subiect?
De ce nu se fac campanii
contra etnobotanicelor ???
Nu este vorba de boala si moarte, mai ales în
rândul tinerilor? Ba
da! Dar este vorba si de bani, de multi bani, atât de multi încât viata
copiilor si a tinerilor...nu mai conteaza!!!
Este vorba de profituri
imense, accize si taxe! Si în fond este bine sa ai multe "legume" în
sistem !
Pentru ca legumele îsi platesc taxele, la zi!
Amintiti-va! Ce
face medicul prima data când ajungi în spital? Îti schimba regimul
alimentar: fara sare!!!! Adica taie legaturile informationale cu
creierul, ca sa poata trimite medicamentele peste tot
în corp.
Amorteste creierul pentru ca altfel, acesta, ar reactiona imediat la
chimicalele administrate! Ar declansa alergii!
Dar zaharul?
Zaharul e purtator de un cu totul alt tip de informatii ! Nu vorbim de
"clasicul" zahar alb, tos, chimizat la maxim!!! Vorbim de zaharul
natural din fructe sintetizat de natura cu ajutorul apei ! Vorbim de
zaharurile multiple din mierea de albine, naturala! Glucoza participa
direct la formarea acidului dezoxiribonucleic (ADN) adica a evolutiei.
Vitalitatea dvs. si a copiilor dvs., atentia, concentratia, vin din
zaharurile naturale! Si evolutia dv. genetica!
Grasimile ?!
Sa vedem ce spun studiile! Colesterolul ajuta la formarea membranelor
celulare; la sinteza hormonilor în glandele suprarenale si în ovar!!!
Colesterolul este indispensabil digestiei lipidelor, în urma
transformarii de catre ficat în acid biliar. Nivele joase ale
colesterolului, induse cu ajutorul medicamentelor, duc la aparitia
depresiei, comportamentului violent, sinucidere, cresterea riscului de
infarct miocardic si mai ales o slaba functionare a sistemului imunitar.
În trecut, cineva cu un regim alimentar ce continea 300 mg de
colesterol pe zi, cu un nivel HDL (colesterol bun) de 35 mg pe decilitru
de sânge, era considerat normal. Asta
pâna
când, cei de la OMS , au hotarât sa schimbe normele! Sa le coboare la
200! Imediat, au aparut 36 de milioane de "bolnavi", si 4,3 de miliarde
de dolari pe an, câstig, dintr-un foc!
Între vrajeala stiintifica a
unora si intuitia lui stramoseasca, ciobanul român a ales intuitia!...
tot cu slana, pita, ceapa si palinca traieste! Nu face exces si traieste
mult si bine... cum ati vrea sa-si creasca altfel oile, sa lupte cu
frigul, cu ploile, cu lupii? Si toate astea pâna pe la 60-70 de ani... cu un cojoc mitos de 40 de kilograme pe umeri si bâta în mâna?
Acum, trageti dvs concluziile.
Nu doar despre apa calda dupa mancare, dar si despre atacul de cord. Chinezii si japonezii beau ceai fierbinte in timpul mesei, nu apa rece. Poate e timpul sa adoptam "obiceiul lor" la masa. Pentru
cei carora le place sa bea apa rece, acest articol li se adreseaza
direct. Este frumos sa bei un pahar cu apa rece dupa masa, dar apa rece
solidifica hrana uleioasa pe care tocmai ai inghitit-o. Va incetini
digestia. Cand aceasta reactioneaza cu acidul, se va rupe si va fi
absorbita de*intestine* mai repede decat mancarea solida.Trece in
intestine si foarte rapid se transforma in grasime si duce la *cancer*.
Este cel mai bine sa se bea supa fierbinte sau apa calda dupa mancare.
Simptome comune de atac de cord.
Atentie
la dureri intense "in zona falcilor". S-ar putea sa nu aveti niciodata
prima *durere in piept* in timpul atacului de cord.*Nausea* (ameteala)
si *transpiratia intensa*sunt tot simptome comune. 60% din cei care au
atac de cord in timpul somnului nu se trezesc. Durerea la falci te poate
trezi din somnul adanc. Sa fim atenti. Cu cat stim mai mult, cu atat
avem mai multe sanse de supravietuire.
Un
*cardiolog* spune ca fiecare care citeste acest mesaj si-l trimite la
10 oameni poate salva cel putin o viata.
Citeste si trimite unui
prieten. Ar putea salva o viata.
Deci fii un prieten adevarat si
trimite-l tuturor prietenilor tai adevarati la care tii.
www.lumeaspirituala.ro
http://anatolbasarab.wordpress.com/2011/08/11/lipsa-sarii-din-sange/