În timpul zilei poți vedea Soarele pe cer și, pe timp de noapte, poți vedea stelele. Dar dacă te duci departe, în spațiu, nu vei vedea Soarele și nici stelele! NASA tace despre acest lucru prea puțin cunoscut, deoarece, chiar și astăzi, oamenii de știință nu înțeleg natura luminii. Pentru ei ignoranța este o rușine, așa că să nu le cerem mai mult! Cu toate acestea, noi informații au ieșit la lumină…scuzați acest joc de cuvinte! Acum am răspunsuri pe care niciun om de știință din lume nu le are astăzi. Într-o zi, sub forma spiritului de pionier al fizicii cuantice, Wolfgang Pauli a venit în biroul meu.
Energia eterică este cheia pentru înțelegerea naturii luminii. Această energie vitală este o energie metafizică/primară și atunci când vibrează pe frecvențe joase devine energie electrică fizică. Corpurile noastre fizice reprezintă o stare a materiei manifestată de energia electrică. Oamenii din tărâmurile din viața de apoi locuiesc corpuri spirituale care constau din energie eterică. Ochii noștri nu văd oameni spirituali, deoarece ochii fizici nu văd energia eterică sau materia eterică.
Cosmologii au detectat prezența unor cantități uriașe de energie eterică și materie în spațiu, dar, pentru că ochii lor nu văd aceste lucruri, ei le numesc "energie întunecată" și "materie întunecată." Asta e destul de ironic. Wolfgang mă asigură că energia eterică nu este întunecată deloc, în cazul unei viziuni spirituale…dimpotrivă. Pentru el, aerul este umplut cu ceea ce arată ca o ceață însorită deoarece el vede energia din aer.
Există o componentă de energie eterică a luminii. În forma sa în care călătorește în univers, în plus față de componentele sale electrice și magnetice bine-cunoscute, lumina este încărcată cu energie eterică. Atunci când o particulă de lumină întâlnește un obstacol sau este încetinită de o barieră, își pierde temporar sarcina eterică și devine vizibilă pentru ochiul uman. Atmosfera Pământului produce o difracție a luminii prin împrăștierea fascicolului energiei, rezultând astfel culoarea galbenă a Soarelui, pe un cer albastru. Lentilele și oglinzile unui telescop spațial (Hubble, de ex) interferează cu lumina, ceea ce o face vizibilă. Astfel, printr-o fereastră a unei nave care navighează în spațiul intergalactic am putea vedea lumina stelelor cu condiția ca respectiva fereastră să aibă o rețea de difracție care să interfereze cu lumina eterică. De asemenea, magnetosfera Pământului interferează cu lumina eterică, ceea ce îl face vizibil din spațiu.
Putem vedea lumina după ce ea este reflectată (de) pe un obiect. Putem vedea lumina după ce ea se ciocnește cu moleculele de aer, în atmosfera terestră. Dacă ne deplasăm deasupra atmosferei, departe, în spațiu, lumina de la Soare și stelele traversează spațiul în starea sa eterică, de frecvență energetică ridicată. De aceea nu vom vedea stelele…lumina lor se deplasează în starea sa metafizică.
Vestea bună este că atunci când te întorci și privești Pământul, îl vei vedea în continuare strălucind…chemându-te acasă. De ce? Deoarece lumina soarelui care lovește atmosfera terestră pierde starea sa metafizică (cea de energie eterică) scăzând până la un nivel de energie fizică, astfel încât să poți vedea efectele sale asupra norilor și pe sol.
Energia eterică este energia care lipsește științei de astăzi. Până când nu va fi recunoscută și pe deplin înțeleasă, acesta nu va reprezenta rolul său DESTINAT, rol care constă în înțelegerea și cunoașterea universului. Cunoașterea și apoi aplicațiile practice ale energiei eterice, ca energie primară, vor reprezenta aspecte mult mai importante decât tot ceea ce s-a realizat până în prezent în domeniul electricității și electronicii.
de Owen K Waters
Sursa articolului, aici
http://triunghiul-treimii.blogspot.ro/2014/06/lumina-eterica.html
Singura hrană spirituală este cunoaşterea.
Numai adevărul şi iubirea universală ne va face liberi!
Lumina care ne inspiră toţi să ne unească în conştiinţa cosmică nouă:
FRÃŢIA INIMII.
Iubirea și Adevărul nu pot fi descoperite prin cărți, biserici sau temple.
Acestea vin în ființa prin cunoașterea de sine.
Cunoașterea de sine este un proces anevoios dar nu dificil; el devine dificil doar atunci când încercam să ajungem la un anume rezultat.
Dar a fi doar conștienți în fiecare moment, clipă de clipă de propriile noastre gânduri și sentimente, de toate acțiunile noastre fără nici un fel de condamnare sau justificare, aduce libertatea, eliberarea în care există această fericire a adevărului.