Singura hrană spirituală este cunoaşterea.

Numai adevărul şi iubirea universală ne va face liberi!

Lumina care ne inspiră toţi să ne unească în conştiinţa cosmică nouă:

FRÃŢIA INIMII.

Iubirea și Adevărul nu pot fi descoperite prin cărți, biserici sau temple. Acestea vin în ființa prin cunoașterea de sine. Cunoașterea de sine este un proces anevoios dar nu dificil; el devine dificil doar atunci când încercam să ajungem la un anume rezultat. Dar a fi doar conștienți în fiecare moment, clipă de clipă de propriile noastre gânduri și sentimente, de toate acțiunile noastre fără nici un fel de condamnare sau justificare, aduce libertatea, eliberarea în care există această fericire a adevărului.

vineri, 30 iulie 2010

PREVIZIUNI CARMEN HARRA = Carmen Muresan


Carmen Mureşan a devenit celebră după ce a prezis mai multe evenimente ale lumii occidentale. De 25 de ani trăieşte în Statele Unite ale Americii, unde şi-a întemeiat o familie. S-a căsătorit şi are trei copii. Ea a reuşit să intre în cele mai înalte cercuri ale puternicilor lumii.

PREVIZIUNI

Carmen Harra spune ca civilizatia umana se va transforma dar pentru asta pamantul va trece printr-o serie de dezastre daca omenirea nu renunta la rautate, ura , violenta ...
Carmen Harra: Cred ca mortea lui Kaczynski a fost un sabotaj
A fost un tragic accident aviatic sau mai mult? Carmen Harra, celebra prezicatoare romanca a Hollywood-ului, crede mai mult in a doua varianta.
"Mi-e greu sa comentez, dar cred ca a fost un sabotaj", a marturisit ea.
Criza monetara de acum nu are solutionare! Si asta pentru ca sistemul bancar de acum trebuie sa pice, intelegeti? In lumea viitoare, de dupa 2012, nu vor mai exista banci, nu va exista acest sistem bancar! Este foarte interesant ce o sa se intample daca nu o sa mai existe banci pe lume, va fi un fenomen financiar foarte interesant, dar lumea, in aceasta situatie, va gasi o solutie!
Ce se va intampla cu Romania ?
Romania e implicata in istoria in care e implicata toata omenirea. Iesirea din criza asta nu exista, intelegeti? Se intampla in Romania acum o mutatie incredibila, democratii vor pierde teren foarte mult, vor pierde complet puterea si vor incepe multe, multe revolte! In Romania vor fi zguduiri mari, economice, dar si de regim politic. Lucrurile nu merg unde trebuie aici! Problemele sunt mari la nivel guvernamental si economic! Cine spune ca iesim din criza, minte, pentru ca nu iesim din criza decat prin 2018, cand ajungem la concluzia ca iesirea din criza asta nu se va produce asa cu speram noi.
"Marile schimbări ale României vor începe să fie simţite abia din anul 2012, care nu este sfîrşitul lumii, ci al unei ere de 5.000 de ani. Ultimii cinci ani sînt consideraţi de întuneric, marcaţi de limitarea gîndirii şi de un nivel de conştiinţă umană foarte scăzut, însă urmează să intrăm într-o perioadă de tranziţie şi apoi într-o eră pozitivă, care se numeşte era de pace", precizează Harra.
"Iată că începe să se întîmple ceea ce am spus în ianuarie 2010. Atunci am fost privită strîmb cînd am spus că România va ajunge în colaps financiar, aşa a fost cînd am prevăzut şi căderea lui Ceauşescu, schimbările din Europa din '89, atacul terorist de la 11 septembrie 2001, dar e pe cale să se întîmple şi cum am prevăzut la sfîrşitul lui '89, după căderea comunismului, că Europa va avea o singură monedă, tot aşa văd că, peste ani, va exista o singură monedă mondială", adaugă Harra. "Prevăd că în scurt timp va veni o zi în care nu vor mai fi nici dolarul, nici euro".
"Traian Băsescu nu va mai sta mult la Preşedinţie, nici guvernul acesta nu va rezista sub presiunea masselor populare nemulţumite. Cel care-i va lua locul lui Băsescu, în urma presiunilor populare, va fi un bărbat foarte atrăgător, mult mai tînăr, în care poporul va avea încredere şi va veni cu soluţii bune pentru relansare şi cu un guvern credibil, dar şi aceste rezultate se vor vedea abia în a doua parte a decadei care urmează", a punctat Harra.
O sa va explic ce inseamna de fapt 2012 si care este rostul acestor cutremure care apar, din ce in ce mai des, pe lume. In univers exista o anumita aliniere a planetelor, care planete se vor alinia perfect in 2012. Si asta pentru ca in 2012 nu va fi sfarsitul lumii, cum multa lume crede, ci pur si simplu sfarsitul unei ere de peste 5.000 de ani. In civilizatiile antice se vorbeste despre aceasta era noua, despre o era de aur care va incepe in 2012, tocmai pentru ca pana acum am trait intr-o era a intunecimii, a intunericului, a alegerilor gresite.
Cutremurele tot mai frecvente din ultima vreme vor ocoli Romania ?
Daca mai tineti minte, in martie am venit la voi in emisiune si am spus ca in 2009 nu va fi niciun cutremur in Romania . Si chiar asa a fost, nici un cutremur nu s-a intamplat in 2009. Acuma va spun clar ca in 2010 va fi un cutremur si in Romania ! Va fi un cutremur care va fi mult mai mare decat cel din 1977, desi nu vor fi mai multi morti si raniti ca atunci, de asta va asigur.
In urmatorii doi ani, pana in 2012, satelitii din jurul pamantului vor fi foarte afectati de alinierea asta a planetelor si astfel ne vom trezi, la un moment dat, brusc, fara lumina, televizor, celulare, fara conturi din banca, pentru ca toate computerele vor fi afectate. Si asta intr-un interval scurt, scurt, pana in doi ani!
Au vreo semnificatie aceste cutremure?
Aceste cutremure au o semnificatie mentala: sa trezeasca omenirea la realitate, sa faca omenirea sa inteleaga ca a gresit mult! Planeta Pamant raspunde la reactiile negative pe care omenirea le-a avut! Este momenul sa schimbam si sa facem o mutatie incredibila la nivelul constiintei umane!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mulțumesc, draga mea Românie!

Mulțumesc, draga mea Românie!

Tehnologia energiei libere - MAGRAV

Logo Design by FlamingText.com
Logo Design by FlamingText.com