Singura hrană spirituală este cunoaşterea.

Numai adevărul şi iubirea universală ne va face liberi!

Lumina care ne inspiră toţi să ne unească în conştiinţa cosmică nouă:

FRÃŢIA INIMII.

Iubirea și Adevărul nu pot fi descoperite prin cărți, biserici sau temple. Acestea vin în ființa prin cunoașterea de sine. Cunoașterea de sine este un proces anevoios dar nu dificil; el devine dificil doar atunci când încercam să ajungem la un anume rezultat. Dar a fi doar conștienți în fiecare moment, clipă de clipă de propriile noastre gânduri și sentimente, de toate acțiunile noastre fără nici un fel de condamnare sau justificare, aduce libertatea, eliberarea în care există această fericire a adevărului.

miercuri, 15 aprilie 2015

Iti spun ca te iubesc din toata inima

Azi este o zi speciala. E foarte speciala. E speciala pentru ca este o noua zi in care am simtit cum iubirea imi inunda intreaga fiinta. Este oare acesta un motiv suficient de bun si de puternic pentru ca acum sa-ti spun si tie doar cinci cuvinte simple? Cu siguranta este!

Astazi este cea mai buna zi pentru ca eu sa-ti spun tie faptul ca te iubesc din toata inima! Pur si simplu. Simt asta in interiorul meu si simt ca tu, cel care citesti acum aceste randuri ai contribuit mult la tot ceea ce eu simt si îti impartasasesc in acest moment.


Te iubesc din toata inima
 

Simt nevoia sufletului sa-ti spun te iubesc din toata inima. Este o nevoie simtita si care se transforma chiar acum intr-o scrisoare pentru sufletul tau. Este o nevoie, fara a fi nevoie de nimic altceva. O nevoie fara a fi nevoie de vreun motiv deosebit.

E nevoie de iubire in lume, e nevoie de bunatate, de lumina si de eliberare. E nevoie de sinceritate, de suflete deschise, de mangaiere, de dragoste, de imbratisari, de te iubesc din toata inima.


Te iubesc din toata inima fara sa fie nevoie sa ma iubesti la fel. Te iubesc din toata inima fara sa am nevoie de laude, de raspunsuri si confirmari. Te iubesc din toata inima pentru ca simt ca te iubesc din toata inima, fara asteptari, fara nevoi egotice sau ascunzisuri, fara masti si fara roluri jucate la perfectie.

Te iubesc din toata inima pentru ca altfel sufletul mi s-ar usca, mi s-ar inchide si s-ar autocondamna la nefericire si suferinta. Pentru el doar asta stie sa faca: sa te iubeasca din toata inima.

Te iubesc din toata inima, caci sa te iubesc ma face fericita, ma
implineste si ma ajuta sa ofer din preaplinul sufletului meu.

Te iubesc din toata inima pentru ca m-am nascut din iubire si m-am nascut iubind viata si oamenii care ma inconjoara.

Te iubesc din toata inima, caci doar asta sunt – iubire, si doar asta am acum in sufletul meu dupa vindecarea de resentimentele trecutului.

Te iubesc din toata inima pentru ca sunt iubita si eu simt sa iubesc la randul meu fara sa existe vreo piedica in calea iubirii.


Te iubesc din toata inima pentru am toate motivele sa fac asta. Chiar am toate motivele si te-as iubi chiar daca acestea ar lipsi.

Te iubesc din toata inima pentru ca sunt un izvor nesecat de iubire pura. Si tu esti la fel ca mine.

Te iubesc din toata inima pentru ca meriti iubirea mea. O merita toata lumea, o primeste toata lumea , dar ai libertatea de a primi iubirea sau de a lasa ca aceasta sa plece mai departe catre alt suflet care are nevoie de vindecare.

Te iubesc din toata inima pentru ca sunt fericita sa pot face asta.


Te iubesc din toata inima pentru ca si astazi ma simt implinita, binecuvantata si cea mai fericita fiinta de pe acest pamant. Si imi doresc sa te simti si tu la fel ca mine. Macar pentru cateva minute

Te iubesc din toata inima pentru ca vreau sa impart cu inima ta tot ce simte acum inima mea: bucuria, lInistea, pacea, bunatatea, frumusetea, zambetul. Si doar iubirea ma poate ajuta sa fac asta.

Te iubesc din toata inima neconditionat.

Eu simt ca plutesc. Ma simt si mai bine decat ma simteam inainte de a scrie aceasta scrisoare pentru sufletul tau. Simt ca am reusit mai mult decat mi-am propus. Mi-am dorit sa-ti mangai inima si sa iti imbratisez sufletul . Cu sufletul. Am reusit si sunt foarte fericita
pentru asta.

Chiar acum am pornit in cea mai frumoasa calatorie. Am pornit spre tine, suflet drag!

Te iubesc din toata inima si iti multumesc din inima si cu inima plina de iubire si recunoastinta pentru faptul ca m-ai primit in viata ta si in casa ta – sufletul tau luminos.

Te iubesc din toata inima azi si mereu.

SURSA
http://lumealaurei.ro/2015/01/iti-spun-ca-te-iubesc-din-toata-inima/


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mulțumesc, draga mea Românie!

Mulțumesc, draga mea Românie!

Tehnologia energiei libere - MAGRAV

Logo Design by FlamingText.com
Logo Design by FlamingText.com