Singura hrană spirituală este cunoaşterea.

Numai adevărul şi iubirea universală ne va face liberi!

Lumina care ne inspiră toţi să ne unească în conştiinţa cosmică nouă:

FRÃŢIA INIMII.

Iubirea și Adevărul nu pot fi descoperite prin cărți, biserici sau temple. Acestea vin în ființa prin cunoașterea de sine. Cunoașterea de sine este un proces anevoios dar nu dificil; el devine dificil doar atunci când încercam să ajungem la un anume rezultat. Dar a fi doar conștienți în fiecare moment, clipă de clipă de propriile noastre gânduri și sentimente, de toate acțiunile noastre fără nici un fel de condamnare sau justificare, aduce libertatea, eliberarea în care există această fericire a adevărului.

luni, 9 ianuarie 2012

Prinţesa Japoniei despre 2012, OZN-uri, Pământul interior şi Ascensiune

În 2 ianuarie 2012, în deschiderea Conferinţei Pythagoras, Prinţesa Japoniei a ţinut un scurt discurs despre starea umanităţii, despre OZN-uri, despre guvernul mondial secret, despre reîncarnare, despre anul 2012, şi despre civilizaţia din Pământul Interior.

[Aici incepe discursul Prinţesei]

Sunt Prinţesa Kaoru Nakamaru din Japonia.

În 1976 am avut o experienţă spirituală fantastică; de atunci s-a deschis cel de-al treilea ochi [centrul de forţă ajna chakra - nota AIM], aşa încât am putut comunica cu oamenii din OZN-uri, şi de asemenea cu cei din interiorul Pământului unde există o foarte înaltă civilizaţie, mai ales am comunicat cu conducătorul Bibliotecii din Pământul Interior.

Din toate aceste informaţii [pe care le-am aflat astfel], sunt convinsă că începând cu 22 decembrie 2012 vor fi 3 zile de ascensiune a acestui Pământ în cea de-a cincea dimensiune. Există un loc [o zonă] cu numele de Nuru, prin care noi vom trece atunci... 3 zile şi 3 nopţi, nu vom putea folosi electricitatea, va fi întuneric complet atât ziua cât şi noaptea, fără Soare, fără stele, fără nicun fel de lumină, vom fi în întuneric complet timp de 3 zile. Nu se va anunţa nimic în mass-media, această informaţie nu va ajunge la oamenii de pe această planetă; cei din guvernul [mondial] secret ştiu foarte bine toate acestea.

Ei se gandesc numai la ei înşişi gândind că se pot salva, încercând să scape fugind de pe acestă planetă, sau construind oraşe subterane în zone din Atlanta [SUA], Norvegia, Olanda, Elveţia, Australia, şi care au capacitatea [fiecare] de 10.000 de oameni din [aşa-zisa] "elită". Eu cred că NU se vor salva deloc.

Noi trebuie să ne purificăm condiţia spirituală, fizic şi spiritual. Vă voi spune cum să o faceţi. Este foarte important. Bunul Dumnezeu, Creatorul însuşi, este Lumina, Iubirea şi Energia. O parte din această energie a Iubirii se află în inima noastră. Putem sa îi minţim pe ceilalţi, dar nu ne putem minţi pe noi înşine. Aceasta este conştiinţa. Fiecare fiinţă umană are această parte frumoasă din Creator, aflată în sufletul nostru; aceasta este supusă reîncarnării. Aceasta este viaţa eternă pe care o avem în lăuntrul nostru.

Asta înseamnă că pentru a ne purifica sufletul, la fiecare 5 ani de când ne naştem, ne putem privi cu conştiinţa noastră, în ce fel ne-am purtat, ce gânduri am întreţinut, cum am vorbit, şi toate acestea ne clarifică situaţia privind [retrospectiv] la viaţa noastră, la fiecare 5 ani, până acum; în acest fel putem descoperi dacă şi când am făcut ceva rău altor fiinţe umane, putem clarifica şi purifica asta.

Şi de fiecare dată când găsim astfel de situaţii, inima noastră expansionează, putem respira [această stare expansionată], foarte adânc, şi de fiecare dată când avem astfel de experienţe, întregul întuneric va ieşi afară din inima noastră şi [va face loc să] intre această lumină aurie în inima noastră. În acest fel putem vedea din ce în ce mai bine.

Încă mai avem ceva timp [să facem asta] până în data de 22 decembrie 2012. Fizic, putem să ne purificam trupul: mai întâi, ar trebui să NU consumăm niciodată sucuri sau bere îmbuteliate în cutii (doze) de aluminiu, pentru că aluminiul este foarte dăunator corpului nostru, şi fără să ştim consumăm toate aceste alimente şi bauturi otrăvitoare.

Şi astfel putem fiecare să avem grijă de corpul nostru. De asemenea este necesar să facem anumite exerciţii fizice pentru a reflecta cu spiritul nostru în ce condiţie ne aflăm.

În esenţă, noi, fiinţele umane, suntem Lumină şi Iubire, pentru că în inima noastră se află o parte din Creator, şi aceasta se reîncarnează... părăsind trupul fizic aici pe Pământ, spiritul merge mai departe, îşi continuă existenţă.

Pe acest Pământ, mi-am putut reaminti de ghidul meu [spiritual], care timp de câteva mii de ani [m-a asistat] pe această planetă, în aceste locuri şi în multe altele. Toate aceste amintiri au revenit [în conştiinţa mea] şi astfel am putut să vorbesc în limbi pe care nu le-am învăţat niciodată [în această viaţă]. Astfel că fizic am putut să experimentez faptul că teoria reîncarnării este corectă.

Ei bine, oricine ascultă această conferinţă, eu cred că se va putea salva.

Noi suntem cu toţii atât de divizaţi, încă din anul 1930. Există aceşti oameni care cred în astfel de concepte, şi pe de altă parte există alţi oameni care NU cred. Există această despărţire foarte încrâncenată, foarte adâncă; şi această parte a oamenilor care nu înţeleg şi nu cred astfel de realităţi se află întro condiţie spirituală foarte întunecată... ei vor fi duşi pe o altă planetă, asemănătoare Pământului, plină de violenţă, de războaie, ei vor trebui să se ducă pe acea planetă, nu au încotro.

Acum suntem pregătiţi să avem această minunată conferinţă care va începe în scurt timp.

Vă mulţumesc foarte mult.

[Aici se încheie discursul Prinţesei]Dacă ceea ce spune ea este adevărat sau nu, în orice caz, ce poţi face tu? Dacă este adevărat, atunci nu poţi ocoli asta. Aşa că de ce să nu încerci să IUBEŞTI din nou, chiar dacă e adevărat sau nu?

Oamenii au spus că vor fi 30 de ore de întuneric. Chiar şi întro clipită, mulţi vor dormi în tot acest timp. Cele 3 zile şi 3 nopţi te-au înfricoşat? Dacă este aşa, atunci ştii ce ai de făcut.

Fii încrezător în tine însuţi şi în Creaţie. Iubeşte-te pe tine însuţi şi iubeşte-i pe ceilalţi. Aminteşte-ţi că eşti un spirit care s-a îmbrăcat cu un trup, nu un trup care are un spirit.

Trezeşte-te, pentru ca umanitatea întreagă să sa unească.

Şi începe cu tine.

Cu toţii trăim pe această planetă împreună.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mulțumesc, draga mea Românie!

Mulțumesc, draga mea Românie!

Tehnologia energiei libere - MAGRAV

Logo Design by FlamingText.com
Logo Design by FlamingText.com