Singura hrană spirituală este cunoaşterea.

Numai adevărul şi iubirea universală ne va face liberi!

Lumina care ne inspiră toţi să ne unească în conştiinţa cosmică nouă:

FRÃŢIA INIMII.

Iubirea și Adevărul nu pot fi descoperite prin cărți, biserici sau temple. Acestea vin în ființa prin cunoașterea de sine. Cunoașterea de sine este un proces anevoios dar nu dificil; el devine dificil doar atunci când încercam să ajungem la un anume rezultat. Dar a fi doar conștienți în fiecare moment, clipă de clipă de propriile noastre gânduri și sentimente, de toate acțiunile noastre fără nici un fel de condamnare sau justificare, aduce libertatea, eliberarea în care există această fericire a adevărului.

joi, 21 martie 2013

Lilith - Luna Neagra in astrologie

In legendele evreiesti se spune ca prima sotie a lui Adam ar fi fost o frumusete numita Lilith.
Acesta ar fi fost creata exact in acelasi timp si din acelasi pamant ca si Adam dar, aceasta a refuzat sa devina supusa lui Adam si a parasit Gradina Eden.Dupa ce a parasit Gradina Eden, aceasta ar fi fost sedusa de catre Arhanghelul Samael, stapanul spiritelor rele.
In Biblie exista un singur refer la aceasta fiinta in Cartea lui Isaia si este descrisa ca fiind o pasare de noapte vicleana.
In astrologie, Lilith, este un punct virtual care influenteaza aspectele afective, estetice si erotice din astrograma Karmica.
Lilith-ul descrie traumele suferite de nativi din alte vieti si arata aspectele din viata actuala care sunt cu tenta negativa si va afecta persoana.

Lilith este punctul matematic denumit și Luna Neagră, fiind o proiecție a Lunii,
care în astrograma natală este considerată “păzitoarea pragului”, fricile și ciudățeniile pe care le trezește fiind doar cu scopul de a ne testa discernământul și forța interioară.Acest eveniment (revoluția lui Lilith) se petrece o data la 9 ani, marcând o perioadă de 2 săptămâni care poate fi percepută ca un dezastru pe plan emoțional (și poate deveni unul dacă nu putem să rezistăm la această presiune emoțională), deoarece amplifică tendințele noastre de a face griji, de a fi răutăcioși și răzbunători.Tot felul de idei stranii, furii, depresii, disperare, o senzație că tot ce cunoșteam s-a pierdut, că nu putem găsi susținere sau putere interioară pentru a trece peste aceste teste, pot fi copleșitoare pentru o minte care nu este destul de puternică, sau dacă nu suntem conștienți că tot ce avem impresia că se petrece, de fapt este tentația lui Lilith și un test spiritual. 
Toate aceste aspecte se manifestă specific în funcție de poziția lui Lilith natal, și de conjuncțiile ei cu alte planete din astrograma natală.
Puterea ei asupra minții și vălul gri pe care-l trage asupra ochilor pot fi rupte în bucăți prin puterea și controlul asupra propriei minți, prin focalizare și conștientizare a fricilor și limitărilor noastre...
Dacă reușim să trecem testele lui Lilth, să ne stăpânim mintea, să trecem peste fricile noastre care uneori ne guvernează acțiunile și implicit viața, o să ajungem să stăpânim forța, pe care Lilith din astrograma personala o păzește prin imaginea ei întunecată și misterioasă

 Lilith in Casa I
Lilith in Casa I va duce nativul catre o lupta pentru corectitudine si liberalism.
Influenteaza personalitatea acestuia, inducandu-i stari intense de pasiune, ascunse in subconstient.
Este capabil de emotii violente si in harta unei persoane de sex feminin induce probleme cu tatal.
Exista tendinta repetata de a atrage problemele asupra nativului, atractie puternica fata de fortelor oculte, medicina prin natura, religie iesita din comun, etc.
 Lilith in zodia Berbec
Tot ce face nativul va fi dominat de impulsivitate si o energie debordanta.
Are o atitudine de acum sau niciodata si nu va avea rabdare sa puna caramida peste caramida ca sa construiasca ceva de la temelie.
Aduce pierderi de parteneri, schimbari de atitudine si personalitate.
Atitudine de flirtare, curaj, incertitudine si probleme sexuale.
Acest nativ  va avea o admiratie dusa la extrem pentru corpul lui si nu va arata nici un fel de compasiune pentru cei care nu arata bine, din punct de vedere fizic.
Acesti nativi nu vor suporta ideea de a suferi in viata nici fizic, nici psihic si de aceea va incerca sa fuga de orice va insemna procedura chirurgicala sau tratament care implica acest aspect.
Acestia au deobicei tendinta de a da vina pe toata lumea daca vor suferi vre-un esec in dragoste si vor incerca sa se razbune pe toata rasa masculina sau feminina, indiferent de circumstante.
Acesti nativi se nasc greu si vin pe lume foarte agitati si nervosi.
Nativii cu acest asepct in harta natala nu vor imbatrani niciodata pentru ca ei nu suporta gandul ca vor avea un fizic dezagreabil sau ca vor muri.
Persoane importante cu aceasta configuratie astrala: Madonna, Michael Jackson, etc. 


 Lilith in Casa a II-a 
  Lilith in aceasta Casa va aduce nativilor dorinta de a achizitiona bunuri si va ceda tentatiilor materiale, acumuland in viata asta multe proprietati.
Scopul acestor nativi nu va fi altul decat sa ajunga sa aiba o stabilitate financiara si o bunastare dusa la extrem, iar pentru acest lucru vor face compromisuri foarte mari din punct de vedere moral, fizic sau spiritual.
  Lilith in zodia Taur
Acesti nativi vor fi foarte sharmanti si senzuali iar daca sunt de sex feminin vor avea parte de sarcini nedorite, destul de des, fiind foarte fertile.
Femeile cu aceasta configuratie astrala au o constitutie fizica voluptoasa si induc barbatilor stari sexuale.
Acesti nativi isi vor schimba foarte multi parteneri pe parcursul vietii desi sunt persoane morale care respecta traditia si cultul familiei.
Persoane celebre cu aceasta configuratie: Shakira, Kylie Minogue, Pavarotti, etc.
Lilith in Casa a III-a
Acest aspect aduce tragedii in copilaria nativului prin moartea unei surori sau a unui frate, lasand urme adanci in sufletul acestuia.
Acesti nativi au tendinta de a termina o relatie, imediat cum aceasta incepe sa devina mai profunda din dorinta exagerata si inexplicabila de a fi independent.
Se vor simti in largul lor in relatii trecatoare, de scurta durata sau bazate pe aventuri.
Nativii au capacitatea de a scrie si prin acesta practica vor reusi sa isi gaseasca echilibrul.
 Lilith in zodia Gemeni
Acest aspect intr-o tema natala descrie natura duala a nativului.
Acestia vor simti dureri de nedescris din cauza singuratatii si vor amplifica orice fel de sentiment, ducandu-l la puncte extreme: acum plange, acum rade.
Au tendinta de a critica oamenii din jur la rece, vazand la ei doar partea cu defecte sau de cealalta parte doar latura pozitiva.
Nativii au tendinta deasemeni, de a-si schimba casa, personalitatea, cariera si uneori chiar intreaga viata doar asa intr-o singura clipa de furie, luand decizii drastice care vor afecta persoanele din jurul lor.
Acesti nativi au capacitatea de a vedea in viitor, devenind buni in domeniile chiromantiei, tarotului, astrologiei, etc.
Deasemeni, pot lucra si ca psihiatri, reusind sa intre in adancurile fiintei umane si scotand la suprafata toate problemele care se gasesc in subconstientul oamenilor.
Au o deosebita placere pentru masinile de viteza si au tendinta de a duce la maxim aceasta pasiune.
Pot sa devina jurnalisti, corespondenti de razboi, dramaturgi sau in organizatii de salvare a planetei si a oamenilor.
Persoane celebre cu aceasta configuratie astrala:
Ayrton Sena Liv Tyler, Harrison Ford, Pamela Anderson, Adolph Hitler, etc.

Lilith in Casa a IV-a

Lilith in Casa mortii, a familiei si a personalitatii ascunse, aduce in viata nativului evenimente majore tragice, la varsta frageda, prin moartea mamei sau abandonat de familie.
Acesti nativi vor avea neplacerea de a nu putea simti vre-o data sentimentul de a fi acasa si vor fi extrem de macinati de acest aspect.
Dar pe de alta parte acesti nativi au capacitatea extraordinara de a reusi sa explice fenomene legate de creatie si sa fie extrem de buni psihologi si cunoscatori a naturii umane.
Va cauta sa isi faca o familie care sa il ajute sa se stabilizeze si sa-si indeplineasca destinul.
Lilith in zodia Rac
Acesti nativi considera familia ca ceva extrem de important dar vor avea si foarte multe tragedii de trait in acest sens.
Mama poate sa moara la nastere, sa ii abandoneze de mici, sa le ia casa foc, sa isi piarda casa prin tribunale sau familia si tot ce are legatura cu ea.
Pot avea probleme cu alcoolul si drogurile pentur perioade mari de timp.
Se vor simti inchisi in propria familie (cea natala) si isi vor dori sa evadeze.
Daca nativii nu vor reusi sa gaseasca in prima parte a vietii persoana de suflet de care sa se lege si sa traiasca in armonie, atunci acestia se vor inchide pentru tot restul vietii si vor renunta la ideea de a-si mai intemeia o familie.
In cazul nativelor, acestea nu vor reusi sa tina prima sarcina si se va termina intr-un avort.
Femeile cu aceasta configuratie vor fi extrem de reci cu copiii lor, nu vor accepta sa alapteze si nici nu le va arata vre-un fel de afectiune, din teama ca intr-o zi acestia vor creste si o vor parasi.
Aceasta pozitie astrala aduce pe scena internationala cei mai buni nativi din show buzz.
Persoane celebre cu aceasta configuratie astrala: Larry King, Catherine Zeta-Jones, Steffi Graff, etc.
Lilith in Casa a V-a

Lilith in casa copiilor si a afacerilor aduce intr-o harta a unui nativ de sex feminin sentimente duale in ceea ce priveste maternitatea.
Aceasta poate sa accepte maternitatea, ba chiar sa isi doreasca sau poate sa aduca sentimente de ura fata de proprii copii.
Daca aceste probleme nu sunt identificate si rezolvate din timp, persoana poate avea probleme la nastere sau chiar in a concepe un copil.
Nativii cu aceasta configuratie astrala vor fi dpendenti de munca si nu vor fi niciodata multumiti cu realizarile lor sau ale altora din familia lor.
 Lilith in zodia Leu
Lilith in zodia Leu scoate din nativ tot egoul de care da dovada Leul. Acestia nu sunt capabili sa lucreze in echipa, sa isi iubeasca aproapele fara sa aiba vre-un scop pentru care o face.
Nu vor putea sa traiasca in singuratate de aceea vor cauta sa fie inconjurati de oameni dar nici acest lucru nu ii vor multumi.
Nu vor reusi sa mentina o relatie si vor iesi din ea fara nici o explicatie pentru partener, considerand ca are acest drept si ca nimeni nu il poate lega in nici un fel.
Vor fi incapabili de a face compromisuri si acest lucru le va aduce de cele mai multe ori probleme in toate ariile vietii.
Acesti nativi nu au cum sa aiba profesii care sa ii tina legati de birou sau sa nu le aduca faima de care sa auda toata lumea si chiar tot globul pamantesc.
Isi vor impune stilul in viata personala, la serviciu si in cresterea copiilor si cine nu va accepta acest lucru va fi eliminat fara regret din viata acestora.
Acestia sunt falsi si teatrali si vor considera ca li se cuvine tot ce este pe lumea asta si de aceea vor incerca sa obtina absolut orice lucru la care viseaza orice om.
Nu vor reusi sa accepte nici un esec in viata si de aceea atunci cand li se va intampla sa ajunga din nou jos, deobicei acesta va fi si sfarsitul vietii lor.
Persoane celebre cu aceasta configuratie astrala: Marlyn Monroe, Elvis Presley, Printesa Diana, John Kennedy, Jim Morrison, Picasso, Julio Iglesias, Robert de Niro, Uma Thurman, Naomi Campbell, etc.

Lilith in Casa a VI-a
 Lilith in Casa Muncii aduce nativilor cu aceasta configuratie dorinta de a lucra pe cont propriu si de a avea profesii care sa ii scoata din plictiseala sau din monotonie.
Acesti nativi sunt predispusi la boli din cele mai ciudate, uneori fara diagnostic sau cu boli fara tratament, deoarece bolile la acesti nativi vin din psihic si subconstient.
  Lilith in zodia Fecioara
Nativii cu aceasta configuratie astrala au o minte extrem de ascutita si vor avea o cariera de succes, fiind maniaci ai muncii fara sa mai faca disctinctia intre zi sau noapte.
In cazul in care aspectele pe care le face Lilith sunt aspectate rau, nativii vor intampina dificultati in gasirea unui loc de munca sau in castigarea banilor.
Aceasta conjunctura aduce greutati mai mari pentru native si mai ales nativele care sunt mame.
Acesti nativi simt o mare atractie catre barfa si in a se implica in vietilor altor oameni, de aceea isi vor alege meserii care sa interactioneze cu tragediile umane cum ar fi: crimminalisti, judecatori, procurori, medici chirurgi, etc.
Persoane celebre cu aceasta conjunctura astrala: Thomas Edison, Dalay Lama, Meg Ryan, etc.


Lilith in Casa a VII-a
Casa a VII-a are de-a face cu relatiile personale si de aceea Luna Neagra pozitionata in aceasta Casa ridica nativului probleme care vor avea de-a face cu iubitul sau iubita.
Relatiile nativului il pot conduce in diferite extreme, ori sa fie linistit ori sa ramana cu rani adanci, pe viata.
Acesti nativi se asteapta la lucruri extraordinare de la partener, la lucruri care tin de stiintifico-fantastic si cand realizeaza ca persoana de langa ei este doar un simplu om cu bune si cu rele, atunci acesta ramane profund dezamagit.
Daca nativii renunta la relatie in aceste momente, acestia fac o greseala imensa pentru ca aceste momente sunt tocmai proiectate pentru ca nativul sa se trezeasca si sa vada realitatea asa cum este ea.
Acesti nativi au o forta ca un magnet pentru a atrage persoane originale, independente, pasionale si rebele tocmai pentru indeplinirea destinului sau.
 Lilith in zodia Balanta
 Nativii cu aceasta configuratie se raporteaza intotdeauna la partener si la ceea ce simte acesta.
De aceea acest nativ nu va avea un compartament pe care sa il poti anticipa, vis-a-vis de alte persoane ci vor incerca sa se comporte in functie de persoana care se afla in fata lor si in functie de conjunctuncturi.
Natvii vor suferi in decursul vietii din cauza nedreptatilor si vor incerca sa fie niste aparatori ai dreptatii.
Acesti nativi nu vor putea sa traiasca de unii singuri si vor cauta sa se inconjoare de multe persoane in jurul lor, fiind si foarte diplomati acestia, vor putea sa isi desfasoare activitatile profesionale in cadrul puterii de stat sau in televiziune.
Avand si un simt artistic foarte dezvoltat vor reusi cu usurinta sa urmeze o cariera artistica de succes.
Lectia, pe care acesti nativi va trebui sa o invete, este aceea ce a-si accepta propria persoana fara sa o mai compare cu a altora sau sa o mai vada prin ochii altora.
La o perioada de noua ani diferenta acesti nativi au posibilitatea de a schimba ceva in viata lor in plan personal si daca nu o vor face vor fi nevoiti sa o faca.
Persoane celebre cu aceasta configuratie astrala: Ricky Martin, John Travolta, Mata Hari,Winona Ryder, etc.

Lilith in Casa a VIII-a

 Lilith in Casa mortii, a renasterii, a magiei si a sexualitatii pot face din nativ un super om, dar numai daca acesta este foarte echilibrat, in caz contrar acesta nu isi va gasi satisfactii in viata.
Este posibil ca in viata nativului sa petreaca un eveniment nefast, prin moartea unei persoane apropiate care sa il marcheze profund, pe acesta.
Nativul va avea inclinatii pentru stiintele oculte si va fi interesat de toate aspectele vietii care sunt ascunse privirilor.   
Lilith in zodia Scorpion
 Nativii cu acest aspect astral, vor considera ca nu exista dragoste fara durere sau fara gelozie.
Eroticul acestor nativi este morbid, cu tenta inchisa in pasiuni ciudate si pline de framantare.
Nativii vor apela la stiintele oculte si tot felul de ritualuri magice pentru a atrage atentia asupra lui si daca pozitionarea Lilith-ului nu ii va aduce agresivitate sau un temperament irational, va avea parte de aceste tratamente din partea altor persoane.
Acesti nativi vor cadea destul de des in extreme sentimentale si vor incerca sa substituie un element sentimental pe care nu il au cu altul, aici este vorba despre inclinatiile sexuale.
Vor fi fascinati de moartea din dragoste considerand-o ca un sacrificiu suprem si pasional si daca nu sfarsesc asa atunci vor fi niste rebeli in viata, ori avand probleme cu drogurile sau cu alte vicii mortale.
Daca nativii vor reusi sa se regaseasca atunci acestia vor fi in stare de lucruri marete pentru ei si pentru alte persoane.
Persoane celebre cu aceasta conjunctura astrala: George Michael, Whitney Huston, Brad Pitt, Carmen Electra, Milja Vujanovic, etc.

Lilith in Casa a IX-a

 Aceasta conjunctura aduce nativilor un sentiment de idealism extrem si abordarea vietii intr-o forma iesita din obisnuit.
Va considera studiile si scoala in general, un timp pierdut si fara rost si va incerca sa suplineasca lipsa unei educatii profunde asa cum si-o doreste prin auto studiu.
Reuseste sa citeasca esenta lucrurilor si isi doreste sa atiga un grad inalt de evolutie.
Nu va reusi sa se integreze in cercuri de persoane superficiale, nici sa se angajeze in discutii care nici nu duc nicaieri si nici nu au o esenta profunda.
Nativii vor fi judecati de societate si vor trebui sa nu le dea curs sau sa se lase afectati de aceasta situatie.
Se recomanda nativilor sa calatoreasca pentru ca la diverse drumuri au sansa de a intalni persoane interesante.    
Lilith in zodia Sagetator
Aceasta conjunctura nu este favorabila casatoriilor nici in cazul nativelor, nici in cazul nativilor, deoarece acestia vor avea tendinta de a calatori foarte mult si de a avea multe aventuri.
Nativii au tendinta de a se victimiza din cauza problemei pe care au in comunicarea cu persoanele din jur si din lipsa acestora de a intelege actiunile nativilor.
Vor fi atrasi de explicatia vietii prin intermediul filozofiei si vor visa la o lume ideatica.
Vor fi interesati de arheologie si de civilizatiile antice si mai mult de ciudateniile religioase ale acestora.
Sunt persoane puternice, norocoase, foarte intelepte si cu o intuitie extraordinara.
Persoane celebre care au aceasta conjunctura astrala: Donald Trump, Bruce Willis, Bill Gates, Russel Crowe, etc.

Lilith in Casa a X-a

 Originali si cu un mare potential artistic, acesti nativi urasc tot ce are legatura cu monotonia si traditia, dorind sa schimbe tot si sa isi creeze propriile sisteme de valori.
Au tendinta de a lucra pe cont propriu, pentru ca nu suporta sa fie inchisi intr-un birou cu un program stabilit de alte persoane.
Nativii au posibilitatea de a se intalni destul de des in viata cu situatii care ii vor pune sa aleaga intre cariera si viata personala si mai mult decat atat, alegerea va fi ingreunata de aparitia unor sanse mari pe cariera.   
Lilith in zodia Capricorn
 Acesti nativi vor avea dileme existentiale in ceea ce priveste religia privita intr-un sens dogmatic si realitatea inconjuratoare.
Isi vor dori sa le imbine pe cele doua, ceea ce vor crea mari ambiguitati in sufletul acestora si deceptii deopotriva.
Au posibilitatea de a rata mari sanse in viata din cauza rigiditatii lor si din cauza extremele dogmatice in care cad.
Nativii au tendinta de a se imbolnavi la nivel psihic daca visele si dorintele lor nu se implinesc iar dezamagirea va fi extrem de profunda pentru ei.
Nativii au tendinte sinucigase din cauza presiunii extreme la care se supun de unii singuri si din nesiguranta in care simt ca se afla.
Aceasta configuratie astrala aduce nativii la autoizolare si la prin aceasta si mari matematicieni, sahisti sau scriitori.
Li se recomanda exercitii care implica evaluarea spirituala si regasirea in religie, dar nu o religie dogmatica si traditionalista, ci una care lasa spiritul liber si confera libertatea de alegere a oamenilor.
Se recomanda yoga, tai chi, aikido, etc.
Uneori cariera nativilor va fi legata de viata personala a acestora si se vor casatori ori cu sefii lor ori cu subalternii.
Persoane celebre cu aceasta conjunctura astrala: Eminem, Elton John, Mel Gibson, Stephen King, etc.

Lilith in Casa a XI-a
 Acesti nativi isi doresc sa cunoasca prietenia perfecta si ideatica.
Din aceste considerente, acesti nativi vor extrem de selectivi in ceea ce priveste prieteniile si cand selectia va fi gata, atunci vor cere devotament total din partea acestora.
Au tendinta de a-si alege un prieten foarte bun din cadrul serviciului si este posibil sa fie tradati de catre acesta intr-un mod pe care nativii nu il vor uita niciodata.
Acesti nativi au posibilitatea de a face mari descoperiri care sa schimbe perceptia umanitatii sau sa ajute la vindecarea unor boli rare.   
Lilith in zodia Varsator
Acesti nativi nu vor accepta decat adevarul lor, pentru ca doar ei sunt in stare sa cunoasca adevarul absolut al universului.
Ei nu cred in destin si considera ca viata pe care o traiesc este cea aleasa de ei, pentru ca nu suporta gandul ca altcineva le poate hotari drumul in viata.
Acesti nativi nu au rabdare si sunt tot timpul pe fuga dorind sa isi indeplineasca dorintele in momentul prezent, de aceea acestia vor avea probleme din aceasta cauza si va trebui sa invete sa isi infraneze aceste porniri.
Acestia au tendinta de a lucra de unii singuri si vor incerca sa evite integrarea intr-o echipa.
Au puterea de a deveni faimosi si cunoscuti prin diverse activitati oculte sau artistice.
Acesti nativi au posibilitate de a se afla in situatii extrem de ciudate fata de familia lor, frati sau surori.
Deasemni, acesti nativi au tendinta de a de veni proprii inamici si de a se pune ei insisi in situatii destul de ciudate si in dezavantajul lor.
Nu vor sustine traditia si vor incerca sa fie de partea rebelilor sau a activitatilor care sunt in acest sentiment cu ei.
In ceea ce priveste relatiile sexuale acestia au tendinta de a se satisface de unii singuri si sa nu mai poata simti o relatie sexuala normala si nici sa aiba vre-o satisfactie in acest caz.
Nativii au tendinta de a avea experiente ciudate legate de extraterestri si de trairi acorporale.
Persoane celebre cu aceasta configuratie astrala: Cyndi Crawford, David Copperfield, F.F. Copolla, etc

Lilith in Casa a XII-a  

Acesti nativi vor trai experiente extrem de ciudate si de dezastroase pentru ei.
Au tendinta de a vedea iluziile transpunse in planul fizic si de a crede ca ei pot sa isi indeplineasca orice vis.
Au tendinta de a se izola fata de orice fel de socializare si de a exagera in aceasta priviinta pentru a reusi sa-si gaseasca echilbrul interior.
Sunt cazuri cand acestia isi vor nega orice dorinta si sa ignore orice necesitate a corpului lor.
Cu aceasta configuratie se pot gasi calugarii.
 Lilith in zodia Pesti
Acesti nativi vor fi greu de inteles de catre societate pentru ca ei traiesc la limita fanteziei intre real si vis si au tendinta de a considera ca ei au capacitatea de a vedea entitati eterice.
Au tendinta de a trai ca niste morti in viata, considerand ca ei sunt niste corpuri care duc la indeplinire niste cerinte divine, dar ca adevarata lor viata nu este asta si nici aici pe Pamant.
Acestia isi pot face o cariera de succes in muzica, psihologie si medicina.
Au puterea de a vedea dincolo de fizicul uman si de a citi pana in adancul spiritului uman.
Se vor dedica cultului shamanic sau vor studia budhismul sau kabbalah.
Au tendinta de a se arunca in iubiri care nu le fac bine sau sa fie alaturi de persoane care le vor insela asteptarile, fara ca ei sa fie constienti de asta si cand se vor trezi vor trai mari dezamagiri si deziluzii.
Aceasta conjunctura astrala naste relatiile cu persoane de acelasi sex.
Daca acesti nativi vor reusi sa se tina departe de medicamente, alcool sau droguri acestia vor reusi sa se concentreze pe propria evolutie cu un foarte mare succes.
Persoane celebre nascute sub aceasta conjunctura astrala: Angelina Jolie, Samantha Fox, Enrique Iglesias, Tina Turner, Al Pacino, J.R. Lacoste, etc.


 
sursa


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mulțumesc, draga mea Românie!

Mulțumesc, draga mea Românie!

Tehnologia energiei libere - MAGRAV

Logo Design by FlamingText.com
Logo Design by FlamingText.com