Singura hrană spirituală este cunoaşterea.

Numai adevărul şi iubirea universală ne va face liberi!

Lumina care ne inspiră toţi să ne unească în conştiinţa cosmică nouă:

FRÃŢIA INIMII.

Iubirea și Adevărul nu pot fi descoperite prin cărți, biserici sau temple. Acestea vin în ființa prin cunoașterea de sine. Cunoașterea de sine este un proces anevoios dar nu dificil; el devine dificil doar atunci când încercam să ajungem la un anume rezultat. Dar a fi doar conștienți în fiecare moment, clipă de clipă de propriile noastre gânduri și sentimente, de toate acțiunile noastre fără nici un fel de condamnare sau justificare, aduce libertatea, eliberarea în care există această fericire a adevărului.

vineri, 25 iunie 2010

IMPREUNA SPRE O NOUA REALITATE

Treptat, putin cate putin, o luam de la capat. Dupa ce destul de multe suflete apartinand dimensiunilor mai joase ale lumii vechi, au avut timp suficient si posibilitate sa aleaga daca vor sa ramana in urma sau sase indrepte spre o noua realitate, la o vibratie mai inalta, urmatorul pas pentru intreg, multi dintre noi am trecut la o noua treapta a realitatii noastre. Cand am plecat, am simtit o completare, un sentiment de pierdere a identitatii si a unui scop si, probabil, o puternica senzatie ca nu apartinem niciunde. Am finalizat o etapa foarte importanta, si pentru ca aceasta etapa a fost finalizata de catre destul de multi, noi cu siguranta am incheiat o misiune foarte importanta. Aceasta a fost o realizare imensa. Si pentru ca am finalizat-o, acum suntem pregatiti sa trecem mai departe ... sa experimentam o mare renastere si noi inceputuri.

De indata ce intram in spatiul nostru foarte nou, sau dimensiune mai inalta, putem simti mari dureri musculare si fizice, pentru ca am fost storsi de tot ce am lasat in urma in dimensiunile mai joase. Dar odata ajunsi, dispare orice disconfort intr-un mod miraculos.

Inaintarea spre o dimensiune mai inalta creeaza teme comune care sunt mereu prezente. Unele includ: o toleranta foarte scazuta fata de vibratiile mai joase si moduri de a fi, o stare acuta de singuratate, pierderi de memorie, un puternic sentiment de dezorientare, detasare de foarte multe, oboseala extrema si un sentiment puternic de a nu face nimic doar odihna, apatie, somnolenta, stari schimbatoare, o mare bucurie, pace, o legatura mai profunda cu Sursa si cu sufletele noastre, un sentiment mai puternic de iubire, si o constientizare mai profunda de tot ce este in jurul nostru. Ce vor sa spuna toate acestea, mai exact?

O toleranta scazuta fata de vibratiile mai joase: Vibratiile mai joase sunt mult prea dense pentru cei care au o vibratie mai inalta. Ele pot parea foarte impovarate, neplacute si, de-a dreptul, mizerabile. Aceste energii ne incurajeaza sa pornim spre un tarm cu o vibratie mai inalta de care apartinem , si sa cream o realitate la o vibratie mai inalta undeva in alta parte. Noi nu mai facem parte si nici nu mai apartinem de dimensiunile mai joase. Refugiul in propria noastra fiinta si natura sunt remedii pentru aceste stari dificile, la fel de mult ne ajuta creativitatea si alte vibratii mai inalte (iubirea, grija, respectul, arta, muzica, etc.)
Senzatia unei imense singuratati: Cu cat avem o vibratie mai inalta, cu atat mai mult iesim din vria energiei mai joase aflate in interiorul nostru precum si in jurul nostru. In cele din urma, nu a ramas prea mult cu care sa fim inconjurati. Astfel, putem deveni singuratici datorita faptului ca suntem inaintasii, cu exceptia cazului in care trebuie sa toleram energiile mai joase pentru perioade mai lungi de timp, care devine aproape imposibil. In cele din urma, ni se pare ca am ramas singuri (dar acum lucrurile se schimba). Legatura noastra cu copii (ei in mod natural au vibratia mai inalta), precum si intalnirea unor cercuri restranse de prieteni si cu cei dragi in jurul nostru, care ne iubesc cu adevarat si le pasa de noi (chiar daca acestia nu impartasesc convingerile noastre), si vice versa, sunt cei care ne ajuta. Iubirea adevarata si autentica are o vibratie mai inalta si acest lucru este suficient pentru a mentine legatura, chiar daca nu avem nimic altceva in comun.
Pierderi de memorie: Ne desfasuram in pura energie si, de asemenea, lasam multe in urma noastra, lucruri de care ne aducem aminte destul de greu. Ceea ce este in prezent este tot ce exista. Vibratia mai inalta este intr-o continua miscare, foarte rapida, si exista in momentul prezent. De asemenea, devenim energie pura. In acest fel, specificatiile si detaliile devin o parte a discutiei dupa un timp. Primesc in continuare corespondenta de la cititori care simt nevoia sa-mi corecteze ortografia, gramatica si semnele de punctuatie.
Ce se intampla aici, este ca eu scriu ortografic si nu tin cont de regulile detailate ale gramaticii, etc. Obisnuiam sa fiu foarte atenta la toate detaliile de ortografie si sunt foarte meticuloasa in ceea ce priveste gramatica si semnele de punctuatie, dar acum pur si simplu nu este posibil, si mi-ar lua prea mult timp sa trimit la corectat fiecare text care urmeaza sa fie postat pe WINGS. Detaliile si analizele pot veni in discutatie, dar iubirea si energia sunt cele care conteaza pana la urma.
Senzatia ca nu ne gasim locul: Aceasta experienta este foarte obisnuita si ea exista ori de cate ori urcam o noua treapta a scarii de inaltare. Noi nu mai apartinem dimensiunilor mai joase, iar cea noua inca nu a sosit. In acest fel, inca nu ne potrivim nicaieri. Nu exista nimic de ce sa ne conectam si niciunde sa ne ducem. Exista posibilitatea sa ne simtim pierduti, putin speriati, nesiguri, si probabil ne pierdem increderea pentru ca nu mai avem ritmul cel vechi. Stiind ca aceste stari sunt trecatoare este un mare ajutor pentru noi. De asemenea, ne ajuta daca suntem in prezent cat mai mult posibil si ramanem ocupati si detasati.
Detasarea de foarte multe lucruri: Multi parasesc spatiul nostru in timpul procesului de inaltare. Incepem sa vibram diferit fata de altii si, prin urmare, este necesar sa ne indepartam, sau, poate, prietenii nostri mai vechi ne parasesc pentru ca au o misiune foarte noua si diferita de a noastra. Nu ne mai putem acomoda sau sa devenim o parte a vechiului sistem. Chiar iubitele noastre animale de companie se pot indeparta, daca nu sunt pregatiti sa calatoreasca cu noi spre noua dimensiune (ei intotdeauna se vor intoarce intr-o alta forma!). Conectarea la nou este un remediu aici si ne poate face sa ne simtim cu adevarat mult mai bine.
Apatie, epuizare si somnolenta: Avem o stare de apatie, atunci cand suntem reporniti, resetati, sau oscilam, in timp ce asteptam noile noastre conexiuni sau noile noastre roluri. Epuizarea vine de la rebobinare, avem corpurile ajustate pentru o frecventa mai inalta. Starea de somnolenta apare atunci cand trecem de la o dimensiune la alta (de asemenea, putem avea senzatia de frig, incapabili sa ne incalzim). Nu exista niciun remediu, doar acceptati aceste etape si sa luati aminte ca ele sunt intotdeauna temporare!
Stare sufleteasca schimbatoare: Ne simtim minunat sa avem vibratiile mai inalte in jurul nostru si nu atat de bine in prezenta celor joase. Trebuie sa ne straduim sa ramanem cat se poate de mult in aceste vibratii mai inalte si intr-o stare de iubire si acceptare, atunci cand apar (pentru perioade mai scurte) cele mai joase.
Bucurie, pace, o legatura mai profunda cu sufletele noastre, si sentimenetele de iubire: Acestea au loc atunci cand ne indepartam de cel vechi sau de vibratiile mai joase. Daca reusim sa ne distantam cat se poate de mult, atunci ne este mult mai usor cu dimensiunile mai joase in jurul nostru in acele perioade scurte peste care trebuie sa trecem. Si cand suntem in jurul vibratiilor mai inalte de unitate, de grija, respect, creativitate, iubire si bucurie, chiar si atunci cand suntem in lumea veche, ne simtim mult mai bine.
O constientizare profunda a ceea ce este in jurul nostru: Cu cat avem vibratia mai inalta, cu atat experimentam mai multa unitate. Separarea se produce in vechea realitate, si daca o intalnim atunci cand avem o vibratie mai inalta, ne simtim absolut ingrozitor. Suntem constienti de tot ce este in jurul nostru, si stim ca suntem un intreg si toti suntem unul, si acesta devine si mai evident pe masura ce evoluam. In acest fel, se pare ca exista o mare separare si usi blocate chiar in propriul balon si, astfel, pare ca exista o lume ciudata, in propria lume. Acest lucru mi-a fost intotdeauna cel mai dificil, sa nu ne vedem sau sa nu ne recunoastem pare deosebit de neplacut pentru mine. Totul afecteaza totul si, cu cat realizam mai devreme ca acest lucru se intampla pe planeta, cu atat ne va fi mai bine.

La sfarsitul de saptamana care a trecut (sfarsitul lunii februarie si inceputul lunii martie 2009), am atins o alta piatra de hotar si apoi am fost pregatiti sa mergem un pic mai departe. Acest proces s-a manifestat sub forma unor stari de somnolenta, zapaceala si pentru unii o rotatie, si o dorinta puternica pentru somn, odihna si adapost.
Astfel, am fost eliberati de tot ce inseamna vechi ... de toate neplacerile trecutului .... de legaturile dificile si provocatoare ... si de vechile responsabilitati de a ridica vibratiile lumii vechi si ale locuitorilor sai. (Daca va simtiti mizerabil si inca mai simtiti nevoia de evadare, sa parasiti lumea, si, eventual, va simtiti mai mult in iad decat in rai, trebuie sa stiti ca aceasta stare se datoreaza unei legaturi mai profunde cu lumea veche . Cu cat ne lasam mai prinsi in plasa realitatii vechi, cu atat ne va fi mai greu si ne vom simti mai rau. Lucrurile se vor indrepta spre bine daca lasam vechea lume in urma noastra, sa spunem un NU hotarat cailor si persoanelor neplacute si atunci cand suntem dispusi sa plecam si refuzam sa participam, vom fi intotdeauna protejati. A lasa cu adevarat sa plece tot ce nu ne mai apartine este intotdeauna un mare avantaj, care ne ajuta in timpul inaltarii.)

Noua noastra realitate si noua noastra lume va fi cu noi. Se va incepe cu unul. In curand (daca deja nu s-a si intamplat), fiecare dintre noi va intalni lucruri noi, persoane noi. Apoi, vom avea in noua noastra realitate atat relatii noi, cat si relatii din trecut, care raman in continuare, dar acum la un nivel mai ridicat. Acesta va fi inceputul unor noi comunitati. Stim, de asemenea, faptul ca eliberarea vechiului a luat un timp destul de indelungat, asa ca, crearea lumii noi va dura un timp, dar cu siguranta nu atat de mult cat a luat eliberarea celei vechi!

In plus, am invatat ca trebuie sa fim hiper-vigilenti in legatura cu hotarele. Trebuie sa stim foarte exact pe cine lasam sa intre in noua noastra lume si in noua noastra realitate. Nu oricine poate intra, dar cei care nu pot intra, totusi, pot fi intalniti (daca doresc acest lucru) la frontiera dimensionala. Cei care nu doresc inseamna ca nu au ajuns inca la frontiera dimensionala. Iar cei care solicita, de cele mai multe ori vor fi asteptati la intrarea in spatiul nostru, la frontiera, in timp ce noi vom avea sederea pe partea cealalta, avand toate nevoile noastre indeplinite, intr-un mod minunat.

Ceea ce se intampla acum cu economia face, de asemenea, parte din plan. Trebuia sa fie asa. Lumea veche trebuia sa se termine. A fost un timp alocat ca sa se prabuseasca. Astfel, aceasta tranzitie masiva este intr-adevar conform unui Plan Divin si perfect … si se stie, de asemenea, ca vom fi protejati. Am parasit acea lume. Trecand peste aceste sentimente confuze, ciudate, ale sfarsitului si pierderea unui scop, sunt pur si simplu o dovada ca noi nu mai apartinem acestei trepte inferioare a realitatii (care sa prabuseste) si, in acest fel, am ajuns, intr-adevar, intr-un loc in care lucrurile sunt foarte diferite. Daca putem avea incredere ca asa este, si daca reusim sa ne detasam de vechea lume, cat mai mult posibil, vom experimenta mult mai usor bucuria, pacea, iubirea si armonia Pamantului Fagaduintei.

Inaintam cu precizie acum. Sentimentele de greutate, blocare, primejdie, depresie si de panica, sunt indicatiile unei rezidente ale lumii vechi sau unor interactiuni cu metode vechi si vibratii mai joase. Stand in centrul fiintei noastre, sau in centrul furtunii, ne simplificam viata cat se poate de mult si ne poate tine deoparte de calea cea rea. Sa ramanem linistiti, in timp ce lasam sa treaca si sa avem incredere, ceea ce ne va permite sa trecem spre dimensiunile mai inalte. Suntem, de asemenea, mult mai centrati acum si pregatiti pentru o noua realitate, chiar aici. Toata asteptarea si separarea de-a lungul anilor, si izolarea multora, in curand, vor lua sfarsit.


sursa Karen Bishop
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mulțumesc, draga mea Românie!

Mulțumesc, draga mea Românie!

Tehnologia energiei libere - MAGRAV

Logo Design by FlamingText.com
Logo Design by FlamingText.com