Singura hrană spirituală este cunoaşterea.

Numai adevărul şi iubirea universală ne va face liberi!

Lumina care ne inspiră toţi să ne unească în conştiinţa cosmică nouă:

FRÃŢIA INIMII.

Iubirea și Adevărul nu pot fi descoperite prin cărți, biserici sau temple. Acestea vin în ființa prin cunoașterea de sine. Cunoașterea de sine este un proces anevoios dar nu dificil; el devine dificil doar atunci când încercam să ajungem la un anume rezultat. Dar a fi doar conștienți în fiecare moment, clipă de clipă de propriile noastre gânduri și sentimente, de toate acțiunile noastre fără nici un fel de condamnare sau justificare, aduce libertatea, eliberarea în care există această fericire a adevărului.

marți, 22 noiembrie 2011

O coaliţie internaţională îngenunchează actuala aşa-zisă "ordine"

David Wilcock revine cu o continuare după inteviul cu Benjamin Fulford: noutăţi despre bazele subterane secrete de pe tot cuprinsul planetei, şi noi mărturii în legătură cu ceea ce se petrece cu adevărat:
Multe baze subterane secrete au fost deja dezafectate complet... e vorba de materiale, echipament şi personalul de operare a lor... de către forţe deocamdată necunoscute.
O Coaliţie internaţională care are scopul de a înlătura de la putere actuala aşa-zisă "ordine" şi de a elibera umanitatea de sclavie, îşi asumă această responsabilitate. Ei se pare că beneficiaza de asistenţă extraterestră în misiunea lor.Am onoarea să vă prezint o poveste adevărată despre trezirea umanităţii. Această trezire are loc atât la nivel individual (personal), cât şi la nivel colectiv.
O coaliţie internaţională îngenunchează actuala aşa-zisă "ordine"
La nivel colectiv, multe guverne din întreaga lume încep să-şi dea seama că au fost manipulate şi minţite.
Una dintre cele mai mari minciuni care a fost mereu spusă de către Foştii Puternici este aceea că "toţi sunt la mîna noastră", toţi guvernanţii aleşi, conducătorii, oficialii, personalul, etc.
Asta pur şi simplu nu este deloc adevărat.
Adevăraţii puternici care conduc lumea nu ar apare niciodată întrun proces electoral. Niciodată nu vei vedea pe nimeni, care se află întro pozitie deasupra administraţiei medii, întro cursă electorală.
Mulţi, dacă nu chiar toţi dintre oficialii aleşi sunt îngroziţi de aceste puteri ascunse. Ei au fost permanent ameninţaţi cu o soartă mult mai îngrozitoare decât moartea dacă ar îndrăzni vreodată să se opună acestor puternici.
Brazilia, Rusia, India şi China conduc curajos alianţa BRIC, care a devenit BRICS atunci când Africa de Sud s-a alăturat lor. De la acest nucleu îndrăzneţ, acum avem o coaliţie internaţională masivă care implică peste 80 de naţiuni, şi alianţa continuă să crească zi după zi.
Două perspective diferite asupra aceleiaşi poveşti
Împreună, aceste naţiuni au format o alianţă pentru dreptate. Scopul lor cel mai important este acela de a împiedica posibilitatea de a creea bani din nimic. Toate valutele vor fi curând bazate pe bunuri tangibile, cum ar fi metale preţioase şi alte mărfuri.
Întregul sistem va fi transparent pentru oricine are acces la internet, aşa încât oricine va putea să verifice totul împotriva vreunei suspiciuni de fraudă. Monezile vor fi cu mult mai mici decât suntem acum obişnuiţi, dar vor fi din aur şi din argint.
Acest plan a fost pus la punct de oameni care au lucrat în vechiul (actualul) sistem monetar la un nivel foarte înalt, şi care acum l-au părăsit [alegând dreptatea - nota AIM] (nu pot intra în amănunte acum). Ei ştiu exact care sunt problemele cele mai mari şi ce trebuie să facem pentru a le depăşi.
Am auzit de un plan similar de la sursele mele cele mai înalte care lucrau în branşă, încă de acum 2 ani. Ăncă de pe atunci îmi doream să reuşească, dar abia anul trecut am început să discutam mai mult despre asta.
Pînă de curând, nu ştiam că această coaliţie de peste 80 de ţări de care vorbeşte Benjamin Fulford se organizează după acelaşi plan, lucrând după aceleaşi idei pe care eu le-am auzit de mult timp.
Nu mi-am dat seama că acestea două erau conectate pînă când i-am prezentat uneia dintre sursele mele un sumar detaliat a ceea ce am scris în primul articol.
"Ai descris exact ceea ce se petrece, David. Eu nu am avut voie să îţi spun despre toate aceste detalii altfel, şi toate astea sunt foarte importante, dar acum că deja le ştii, îţi pot confirma că toate astea sunt adevărate".
Singura diferenţă a fost că acest contact avea cunoştinţă doar de 50 de ţări care au fost de acord cu planul, dar asta pentru că atunci eram cu câteva săptămâni în urmă. Asta s-a potrivit foarte bine cu evoluţia internaţională pe care Fulford a descris-o.
De fapt, ce fac ei?
Acesta este primul articol pe care îl scriu după ce am aflat că alianţa naţiunilor pe care Fulford o descrie foloseşte acelaşi plan de reformă financiară pe care eu l-am discutat cu sursele mele deja de mult timp.
Acum ca ştiu cum se potrivesc toate astea, sunt şi mai bucuros decât eram înainte. Sursele lui Fulford au fost validate de ale mele... şi sunt sigur că asta nu e deloc întâmplător.
Aceasta va fi cea mai substanţială reformă a sistemului financiar mondial de la vremea Babilonului încoace, acolo de unde au izvorât toate problemele, cel puţin pe această planetă, în aşa-numita "epocă modernă".
În noul sistem, dacă ai 20 de dolari - în bancnote de hârtie sau în contul din bancă - poţi face o vizită la oricare dintre depozitele de materiale şi mărfuri, şi să obţii diverse obiecte în valoare de 20 de dolari.
Poţi obţine porumb de 20 de dolari. Sau făină. Sau cartofi. Sau argint. Sau aur. Sau orez. Etc. Monezile vor fi deja fabricate din metale preţioase. (Putin deja a dispus în secret ca toată armata rusă să lucreze în mine căutând metale preţioase, asta deja de ani buni).
Un coş de bunuri
Asta ar părea ca nu este cu nimic diferit de a merge la un supermarket, dar totuşi există o diferenţă importantă. Nicio valută din lume nu va putea să fie tiparită decât dacă este susţinută corect şi concret de bunuri de valoare - depozitate undeva ca şi garanţie a valorii banilor.
Nu este complet diferit de aşa-numitul Standard de Aur - şi, de fapt, aurul va fi folosit în fabricarea monezilor - dar pur şi simplu nu există suficient aur pentru a face să funcţioneze actualmente întregul sistem financiar mondial în condiţiile de astăzi.
Este foarte important ca toţi banii să fie garantaţi de bunuri concrete: bunuri care există, care au valoare reală, aflate undeva întrun depozit, sau care se află chiar în acei bani [cum este cazul monezilor de aur, nota AIM], aşa încât oricine foloseşte acei bani să aibe certitudinea că sunt de valoare.
Tehnic, ceea ce am auzit este că fiecare sistem financiar din lume va fi "legat de un coş de bunuri".
Această simplă mutare îi va strivi pe aşa-zişii "Illuminati" şi celelalte facţiuni din umbră. Câmpul de luptă va fi în sfârşit curăţat.
Avuţia legitimă, cum ar fi conturile din bancă ale oamenilor obişnuiţi, sau chiar ale afaceriştilor cinstiţi, nu vor fi afectate de această schimbare.
Dacă aveţi bani în bancă, aceste valori vor fi în continuare ale voastre atunci când se va face schimbarea, cu singura diferenţă că veţi dispune de o valoare adevărată, solidă, nu ca în vechiul (actualul) sistem financiar corupt.
Toate astea nu vor fi decât o scurtă fază de tranziţie spre ceea ce va fi un sistem fără bani... aşa cum voi explica ceva mai târziu.
Oamenii sunt supăraţi... şi au ieşit în stradă cerând schimbarea
Din păcate, majoritatea oamenilor nu înţeleg natura actualului sistem financiar încât să înţeleagă de ce această schimbare va fi una extrem de importantă.
Propaganda va fi foarte activă, fără îndoială, urmărind să-i sperie pe oameni în a crede că această schimbare este temuta "Nouă Ordine Mondială" care le va lua tot ce au, care îi va încarcera în lagăre de concentrare şi care va instaura legea marţială, şi aşa mai departe...
Deja există câteva exemple foarte provocatoare ale propagandei încă de pe acum. Ei ştiu ceea ce urmează şi fac tot ce pot ca să împiedice asta.
Cu toate acestea, toată lumea ştie că atunci când se creează tot mai mulţi bani "din nimic", preţurile urmează să crească, şi cu toţii vor fi mai săraci.
Asta este deja foarte evident acum, odată cu această ajutorare a băncilor private care nu a făcut altceva decât să bombardeze pînă la supunere omul obişnuit prin repetarea scenariului de colaps economic de către marea majoritate a mass-mediei aservită cabalei criminale a "Illuminati".
A fost creată frica. Ajutorarea băncilor private a fost realizată fără a se întreba popoarele sau fără a li se cere aprobarea. Bogaţii au devenit mai bogaţi. Săracii au devenit mai săraci. Singura soluţie pe care ei au oferit-o a fost aceea care generează în continuare şi mai multe insolvenţe bancare, ducând la înrăutăţirea situaţiei şi la adâncirea problemei. Frica generează frică.
Ca rezultat, mişcarea "Ocupaţi Wall Street" creşte acum în ritm exponenţial. Cineva din interior mi-a spus că estimează că creste cu 50 % în fiecare săptămână, şi se poate accelera pe măsură ce avansează.
Chiar şi mass-media oficială raportează că mişcarea s-a răspândit în 900 de oraşe din întreaga lume.
Cu adevărat înfricoşător
Trezirea oamenilor este cu adevărat înfricoşătoare pentru Foştii Puternici, chiar dacă propaganda şi dezinformarea pe care ei o orchestreaza încearcă să spună altceva.
Ei nu şi-au dat seama cum va evolua toata povestea odată ce a început, dar au plănuit asta încă din 1980 când au făcut totul pentru a pregăti o revoltă în masă atunci când omul obişnuit va afla că a fost minţit.
Aceasta a fost una din temele de discuţie la o recentă reuniune cu uşile închise a Congresului American pe 28 septembrie 2011. "Ce ştim acum?"
"Super Congresul" se reuneşte în "Reuniuni Super Secrete": Huffington Post informează că "Pe parcursul zilei de joi, o mulţime de reporteri sprijineau zidurile din subsolul Centrului de vizitatori al Capitoliului. În camera HVC200, super-comitetul cu 12 membri, care a fost însărcinat cu modificarea codului fiscal, a asigurărilor sociale şi a politicii de război, s-a întâlnit în secret".
"Nu vreau să discut ceea ce s-a discutat", răspunde senatorul John Kerry reporterilor, aminteşte Politico.
"Cred că ştiţi regulile", a adăugat senatorul Jon Kyl. "Dacă vreţi să vorbiţi cu cineva, vorbiţi cu cei 2 co-preşedinţi".
"Au fost o serie de întâlniri cu membrii comisiei şi vor continua în acest fel, dar şi cu întâlniri publice", a specificat purtătorul de cuvânt al senatorului Patty Murray, când a fost întrebat despre această întâlnire secretă care a durat aproape toată ziua.
Este prea târziu pentru a opri acum
Cel mai bun lucru pe care Foştii Puternici îl pot face este să pară că sunt de acord cu mişcarea "Ocupaţi Wall Street", pentru că deja stiu că toată "economia neagră" este pe cale să fie oricum desfiinţată.
Este deja prea târziu, şi ei ştiu foarte bine asta. Au pierdut bătălia. Ei nu credeau că ar fi posibil vreodată aşa ceva, dar acum îşi dau seama de propriul colaps... mulţumită acestei vaste coaliţii internaţionale.
Este o adevărată teroare la ei. Au împins lucrurile prea departe. Au furat prea mult. Au minţit prea mult. Au fost prea lacomi. Şi acum vremea lor s-a dus.
Planul lor final este să încerce să fugă şi să se ascundă de justiţie pe măsură ce totul se prăbuşeşte în jurul lor. Ei vor să fugă în America de Sud unde şi-au anexat întinse terenuri şi dispun de masive complexe.
De asemenea ei plănuiesc să creeze cât mai multe distrugeri pe măsură ce dispar.
...
Sursa - Cititi tot
http://roaim.net.tc/?a=articles&p=455
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mulțumesc, draga mea Românie!

Mulțumesc, draga mea Românie!

Tehnologia energiei libere - MAGRAV

Logo Design by FlamingText.com
Logo Design by FlamingText.com