Singura hrană spirituală este cunoaşterea.

Numai adevărul şi iubirea universală ne va face liberi!

Lumina care ne inspiră toţi să ne unească în conştiinţa cosmică nouă:

FRÃŢIA INIMII.

Iubirea și Adevărul nu pot fi descoperite prin cărți, biserici sau temple. Acestea vin în ființa prin cunoașterea de sine. Cunoașterea de sine este un proces anevoios dar nu dificil; el devine dificil doar atunci când încercam să ajungem la un anume rezultat. Dar a fi doar conștienți în fiecare moment, clipă de clipă de propriile noastre gânduri și sentimente, de toate acțiunile noastre fără nici un fel de condamnare sau justificare, aduce libertatea, eliberarea în care există această fericire a adevărului.

marți, 15 noiembrie 2011

Thrive -

THRIVE este un documentar neconvenţional care ridică vălul asupra a ceea ce se întâmplă cu adevărat în lumea noastră, face legatura, mai clar decât în alte locuri, între fizică, cosmologie, geometrie sacră, teoria evoluţiei.Desigur, receptarea acestui film (tradus) va depinde de nivelul de constiinţă al fiecăruia.
Pentru a vedea tot Filmul THRIVE acceseaza link-ul
http://www.youtube.com/watch?v=0nfYnkietVE
sau
http://documentare.digitalarena.ro/prospera-2011/
http://antiiluzii.blogspot.com/2011/11/prospera.html
Un mesaj de la Foster Gamble ...

Bine ai venit! Acest site web şi film,
THRIVE, sunt rezultatele de căutare pe tot parcursul vieţii mele de a descoperi modul în care fiinţele umane se pot dezvolta pe Planeta Pământ.

Dacă nu aţi văzut deja filmul, vă recomand s
ă îl vedeţi - informaţiile de aici vor avea mai mult sens după vizionare. Sau, poţi chiar în acest moment să explorezi mai multe aspectele critice abordate în film. Veţi descoperi, de asemenea, conversaţiile, descoperirile, soluţii coerente, şi acţiuni pentru a porni şi a creea o lume unde fiecare poate prospera.

sursa
http://thrivemovement.com/
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mulțumesc, draga mea Românie!

Mulțumesc, draga mea Românie!

Tehnologia energiei libere - MAGRAV

Logo Design by FlamingText.com
Logo Design by FlamingText.com