Singura hrană spirituală este cunoaşterea.

Numai adevărul şi iubirea universală ne va face liberi!

Lumina care ne inspiră toţi să ne unească în conştiinţa cosmică nouă:

FRÃŢIA INIMII.

Iubirea și Adevărul nu pot fi descoperite prin cărți, biserici sau temple. Acestea vin în ființa prin cunoașterea de sine. Cunoașterea de sine este un proces anevoios dar nu dificil; el devine dificil doar atunci când încercam să ajungem la un anume rezultat. Dar a fi doar conștienți în fiecare moment, clipă de clipă de propriile noastre gânduri și sentimente, de toate acțiunile noastre fără nici un fel de condamnare sau justificare, aduce libertatea, eliberarea în care există această fericire a adevărului.

vineri, 6 aprilie 2012

Urmează curăţenia de primăvară

3 aprilie 2012, Kauilapele

În articolul său săptămânal, Benjamin Fulford confirmă ceea ce a fost deja dezvăluit prin mai multe surse, inclusiv Drake (un militar în legătură cu Pentagonul). Este de acum evident că omenirea se află în punctul "de cotitură", care odată ce va fi depăşit va determina o reacţie în lanţ în ceea ce priveşte evenimentele care vor urma şi care vor fi inevitabile şi de neoprit.

"În SUA, Pentagonul a început să solicite cetăţenilor americani să-şi facă provizii de alimente suficiente pentru 72 de ore (3 zile) deoarece ar putea apare o scurtă penurie de alimente ca urmare a înlocuirii iminente a dolarului SUA (USD) cu adevăratul dolar emis de trezoreria SUA, conform unor surse din California.

Această înlocuire este extrem de probabil să fie acompaniată simultan de o purificare atât a centrului financiar Wall Street, cât şi a guvernului SUA pentru a elimina corupţia din aceste entităţi şi pentru a reda SUA statutul moral şi economic pe care l-a avut la începuturi.

Un alt semn este cererea ramurii europene a CIA adresată către Societatea Dragonului Alb pentru a obţine adresele exacte împreună cu numele concrete ale membrilor următoarelor organizaţii: Comitetul celor 300, Grupul Bilderberg, Consiliul pentru Relaţii Externe, Clubul de la Roma, Comisia Trilaterală şi Comisia Europeană. Toate aceste cereri au fost acum onorate pe deplin.

Un mesaj pentru toţi membrii tuturor acestor grupuri: vă rugăm să nu ne staţi în cale."

Idei principale:

- Guvernul japonez a fost de acord în principiu pentru alocarea unui fond de 12.000 miliarde USD (în yeni) cu scopul de a eradica sărăcia, de a opri distrugerea mediului înconjurător, şi de a pune în folosul public, în mod responsabil, tehnologiile ultra-secrete care până acum au fost ţinute "sub cheie".

- În China se pare că a avut loc o schimbare de regim.

- În SUA, Pentagonul a început să solicite cetăţenilor americani să-şi facă provizii de alimente suficiente pentru 72 de ore (3 zile) deoarece ar putea apare o scurtă penurie de alimente ca urmare a înlocuirii iminente a dolarului SUA (USD) cu adevăratul dolar emis de trezoreria SUA, conform unor surse din California.

- Această înlocuire este extrem de probabil să fie acompaniată de o purificare masivă pentru eliminarea corupţiei în sectorul financiar şi guvernamental.

- Noul dolar american emis de Trezoreria SUA va avea iniţial o valoare de cumpărare mult mai mică decât actuala hârtie verde.

- Va fi nevoie de câteva săptămâni pentru ca fondul de dezvoltare anunţat de Japonia să fie complet.

- În acest moment, în Japonia nu mai există nicio marionetă controlabilă de vreun Kissinger, Nakasone, Bush, Rockefeller, Rothschild, Koizumi (oamenii Cabalei), aşa încât îndepărtarea lor de la puterea asupra Japoniei este un fapt împlinit.

- Noua agenţie de planificare economică internaţională numită în mod intenţionat LIFE (Long Term Investments for Everyone, adica Investiţii pe Termen Lung pentru Toţi) va asigura finanţarea restructurării Uniunii Europene şi a SUA, şi va promova proiecte de dezvoltare în toată lumea.

- Naţiunile BRICS vor înfiinţa propriul lor fond comun de finanţare, aşa cum a fost anunţat la întâlnirea BRICS de săptămâna trecută.

- În ce priveşte China... premierul Wen Jiabao, preşedintele Hu Jintao şi Le Keqiang se află pe masa discuţiilor. Fără îndoială că agentului Bo Xilai i-a fost promisă, de către Kissinger, poziţia de dictator al Chinei şi chiar întreaga lume în schimbul cooperarii.

- Ştim de asemenea din mai multe surse că seful partidului din Changqing, Bo Xilai era marioneta lui Henry Kissinger şi a Cabalei vechii ordini mondiale (a foştilor puternici).

- Informare pentru Kissinger şi pentru Comitetul celor 300: lumea nu vrea niciun dictator.

- Când lucrurile se vor aşeza, lumea va avea o conducere colectivă armonioasă.

Japonia a înfiinţat fondul de 1 milion de miliarde de yeni, dar se teme de implicaţiile geopolitice

3 aprilie 2012, Benjamin Fulford

 În orice caz, detaliile concrete vin din Japonia unde oficialii guvernamentali spun că, din motive tehnice şi administrative, va fi nevoie de câteva săptămâni pentru a pune pe picioare acest fond de 1 milion de miliarde de yeni. Aceste motive includ menţinerea în funcţionare a liniilor de creditare, a pensiilor, a taxelor şi impozitelor, şi a celorlalte asemenea responsabilităţi. Acum este cert ca în Japonia nu mai există nicio marionetă controlabilă de vreun Kissinger, Nakasone, Bush, Rockefeller, Rothschild, Koizumi (oamenii Cabalei), aşa încât îndepartarea lor de la puterea asupra Japoniei este un fapt împlinit.

Marele semn de întrebare care trebuie rezolvat acum este cum să fie implementate mecanismele de accesare a acestui fond uriaş de către statele lumii. Singurul lucru care s-a decis clar este că nu va fi deloc un sistem secret, centralizat în mâinile unor entităţi private. Există un acord în principiu pentru ca Japonia să contribuie cu jumătate de milion de miliarde de yeni la acest fond, iar restul de jumătate va fi obţinut de însăşi această agenţie LIFE prin măsuri proprii.

Această agenţie numită în mod intenţionat LIFE (Long Term Investments for Everyone, adică Investiţii pe Termen Lung pentru Toţi) va asigura finanţarea restructurării Uniunii Europene şi a SUA, şi va promova proiecte de dezvoltare în toată lumea. Dar înainte de a fi operaţională, o mică comisie de planificare va începe selectarea talentelor internaţionale care vor conduce agenţia. Momentul exact când se vor petrece toate acestea încă nu este stabilit, fiind în prezent un punct de discuţie în negocierile care se desfăşoară, dar se poate spune încă de pe acum că primele fonduri utilizabile vor fi disponibile la mijlocul lunii aprilie 2012.

Naţiunile BRICS vor înfiinţa propriul lor fond comun de finanţare, aşa cum a fost anunţat la întâlnirea BRICS de săptămâna trecută. Acest fond va fi operat de Brazilia, Rusia, India, China şi Africa de Sud, şi va folosi mai multe valute, dar va fi dominat de Renminbi şi de Rublă. Acest grup va lucra îndeaproape împreuna cu grupul ţărilor G20, conform cu declaraţia de la http://mea.gov.in/mystart.php?id=190019162.

Înapoi în China, se pare că agenţia de ştiri oficială Xinhua publică zilnic informaţii despre premierul Wen Jiabao, preşedintele Hu Jintao şi Le Keqiang. Discursul lui Le Keqiang de la Forumul Boao este disponibil la http://news.xinhuanet.com/english/china/2012-04/03/c_131504700_2.htm şi se pare că acesta este un candidat moderat de centru care pare un compromis între taberele puternice din spatele scenei politice chineze. Ştim din mai multe surse că şeful partidului din Changqing, Bo Xilai era marioneta lui Henry Kissinger şi a Cabalei vechii ordini mondiale (a foştilor puternici). Nu e de mirare că îi fusese promis postul de dictator al Chinei şi chiar lumea întreagă în schimbul cooperării sale. Informare pentru Kissinger şi pentru Comitetul celor 300: lumea nu vrea niciun dictator.

Când lucrurile se vor aşeza, lumea va avea o conducere colectivă armonioasă.
Adresa acestui articol original AIM este http://active.info.ms/?a=articles&p=506
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mulțumesc, draga mea Românie!

Mulțumesc, draga mea Românie!

Tehnologia energiei libere - MAGRAV

Logo Design by FlamingText.com
Logo Design by FlamingText.com