Singura hrană spirituală este cunoaşterea.

Numai adevărul şi iubirea universală ne va face liberi!

Lumina care ne inspiră toţi să ne unească în conştiinţa cosmică nouă:

FRÃŢIA INIMII.

Iubirea și Adevărul nu pot fi descoperite prin cărți, biserici sau temple. Acestea vin în ființa prin cunoașterea de sine. Cunoașterea de sine este un proces anevoios dar nu dificil; el devine dificil doar atunci când încercam să ajungem la un anume rezultat. Dar a fi doar conștienți în fiecare moment, clipă de clipă de propriile noastre gânduri și sentimente, de toate acțiunile noastre fără nici un fel de condamnare sau justificare, aduce libertatea, eliberarea în care există această fericire a adevărului.

vineri, 15 februarie 2013

Baza extraterestra pe Luna, fotografiata in detaliu

Unul dintre cetăţenii americani, care sunt foarte pasionaţi de astronomie, a salvat de-a lungul ultimilor 15 ani un volum uriaş de fotografii ale NASA, aşa cum au fost ele publicate iniţial. La o privire atentă, câteva dintre acestea revelează nişte adevăruri tulburătoare, care nu pot fi negate şi nici ignorate.
NASA fie a eliminat mai târziu unele fotografii din cele care au fost expuse, fie le-a păstrat, dar la o rezoluţie mult mai slabă, astfel încât detaliile să nu mai poată fi observate. Acesta a fost şi cazul cu o fotografie ce surprinde o bază extraterestră pe Lună, lângă craterul Bessel, la nord de zona numită Mara Serenitatis:

  Link-ul prezentat de NASA pentru această fotografie este: 
 http://www.lpi.usra.edu/resources/apollo/frame/?AS15-87-11697.
Pe de alta parte, link-ul pentru fotografia de mare rezolutie, asa cum a fost ea stocata in arhiva astronomului particular american, este:
 
http://keithlaney.net/ApolloOrbitalimages/AS15/h/AS15-87-11697.jpg
 NASA ne surprinde însă cu unele fotografii ce au fost postate, după ce au fost făcute de astronauţii trimişi în spaţiu, care arătă cu claritate nave extraterestre în zbor (OZN-uri). Dr. Franklin Roach afirma că, după ce a analizat cu atenţie fotografiile şi filmările pe această temă ce i-au fost puse la dispoziţie, şi-a prezentat concluziile în cartea sa Studiu ştiinţific asupra Obiectelor Zburătoare Neidentificate, arătând că atunci când s-au aflat pe orbită astronauţii au realizat, în calitate de martori, observaţii foarte detaliate, clare şi precise, ale unor nave extraterestre în spaţiu. Mai apoi NASA a negat toate acestea, explicând că de fapt apariţiile respective nu erau decât nişte „resturi” şi „fragmente” care pluteau prin spaţiu. Aceasta „explicaţie” a fost însă în mod repetat exclusă de către numeroşi experţi în diverse domenii de activitate.

 Din multitudinea de dovezi ce au fost strânse de-a lungul timpului, menţionăm relatarea echipajului misiunii STS-48 al navetei spaţiale Discovery, care pe 15 septembrie 1991 a raportat că a văzut o străfulgerare de lumină, iar apoi mai multe obiecte zburătoare neidentificate roind în zbor evident controlat în jurul navetei lor. NASA a explicat acele „obiecte” ca fiind particule de gheaţă. Alte câteva fotografii edificatoare pot fi urmărite aici, însoţite de un comentariu adecvat:

În timpul misiunii STS-75, astronauţii de pe naveta Columbia au fost martorii a sute de OZN-uri care au zburat în jurul nevetei lor. Ei au fotografiat şi filmat acel eveniment în detaliu. Incidentul a fost clasificat de NASA la categoria „necunoscut” şi „secret”, iar filmările repective nu au fost niciodată prezentate până acum pentru a fi studiate.

 Foarte interesantă este de asemenea şi filmarea realizată de pilotul Daniel Araya deasupra Costa Rica, pe 23 ianuarie 2013, ce înfăţişează zborul evident al unui OZN pe sub acel avion:Daniel Araya are mai mult de 500 de ore de zbor la activ şi a realizat filmarea respectivă cu ajutorul telefonului sau mobil. Înregistrarea a fost prezentată spre analiză lui Jose Villalobos, care este astronom şi cercetător ufolog. Analizând cadrele respective, Villalobos a estimat că OZN-ul avea un diametru între 7 şi 10 metri, iar viteza de deplasare era de aproximativ 3600 km/h, adică de şapte ori mai mare decât viteza avionului din care a fost făcută filmarea respectivă.

SURSA
http://www.edituradaksha.ro/articles/view/baza-extraterestra-pe-luna-fotografiata-in-detaliu-si-alte-dovezi-clare-ale-unor-ozn-uri-prezentate-de-nasa-a56
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mulțumesc, draga mea Românie!

Mulțumesc, draga mea Românie!

Tehnologia energiei libere - MAGRAV

Logo Design by FlamingText.com
Logo Design by FlamingText.com