Singura hrană spirituală este cunoaşterea.

Numai adevărul şi iubirea universală ne va face liberi!

Lumina care ne inspiră toţi să ne unească în conştiinţa cosmică nouă:

FRÃŢIA INIMII.

Iubirea și Adevărul nu pot fi descoperite prin cărți, biserici sau temple. Acestea vin în ființa prin cunoașterea de sine. Cunoașterea de sine este un proces anevoios dar nu dificil; el devine dificil doar atunci când încercam să ajungem la un anume rezultat. Dar a fi doar conștienți în fiecare moment, clipă de clipă de propriile noastre gânduri și sentimente, de toate acțiunile noastre fără nici un fel de condamnare sau justificare, aduce libertatea, eliberarea în care există această fericire a adevărului.

vineri, 2 august 2013

"Cea mai lunga respiratie de dragoste, este cea mai scurta distanta la cer" - Akiane Kramarik - Drawing Heaven

"Nothing has prepared us for Akiane!" sunt cuvintele lui Lou Dobbs (Lou Dobbs Show, CBB).
Chiar daca nu le-au spus, sunt sigura ca le-au gandit, toti cei care au cunoscut-o sau au venit intr-un fel sau altul, in contact cu Akiane Kramarik si lucrarile sale.Colectionari de arta din lumea intreaga sunt gata sa plateasca milioane de dolari pentru uluitoarele lucrari ale unei pictorite in varsta de numai de 12 ani. Fetita spune ca a inceput sa picteze astfel in urma unei revelatii avute acum opt ani de zile, cand Dumnezeu i-a spus sa picteze pentru El. 
 
La o prima vedere, micuta americanca din Idaho, Akiane Kramarik arata si se comporta ca orice fetita normala de varsta ei. "In general si ei ii place sa faca ce fac si celelalte fetite de-o seama cu ea", povesteste mama Akianei.
Dar spre deosebire de acestea, Akiane se trezeste in fiecare zi la 4.00 dimineata pentru a putea dedica cat mai mult timp talentului extraordinar pe care il poseda, talent care i-a facut pe specialistii in arta sa spuna ca este un copil genial.
Parintii i-au remarcat talentul in urma cu opt ani, iar de atunci munca Akianei s-a dovedit atat de prolifica incat a fost nevoie de construirea unei hale pentru depozitarea lucrarilor sale.
Micuta pictorita spune ca tematica minunatelor sale lucrari este dictata de divinitate cu care este in legatura permanenta prin intermediul rugaciunilor. Akiane Kramarik povesteste ca la varsta de la patru ani a avut o revelatie, prin care Dumnezeu i-a dezvaluit faptul ca doreste sa picteze pentru El. Spune ca va picta in continuare, dar are si alte planuri marete de viitor. "Vreau sa calatoresc in Africa si Europa si oriunde in lume pentru a-i ajuta pe copiii orfani si fara adapost. Ii voi ajuta sa inteleaga, de asemenea, mesajul pe care Dumnezeu mi l-a transmis", afirma Akiane. Picturile sale infatiseaza animale, peisaje, oameni, copii, flori si pe Iisus Hristos.
Dincolo de exceptionalul talent la pictura, Akiane Kramarik este, fara doar si poate, un copil aparte. La scurt timp dupa revelatia avuta la varsta de patru ani, ea a reusit sa-si converteasca parintii atei la crestinism (mama este de origine lituaniana, iar tatal este american). La 7 ani ani a inceput sa scrie poezii si aforisme, considerate de critici, de asemenea, extraordinare.
Akiane a povestit ce o inspira pe ea cand picteaza: "adevaratul sens al picturii mele este ca, daca nu avem Lumina, indiferent ce suntem, tot ne "ofilim" chiar daca stam intr-un vas scump".
Akiane a fost "studiata" chiar si de psihiatri, care nu isi pot explica modalitatile prin care ea a ajuns sa fie "un geniu lingvistic". Ei o numesc "miracol".
Mama fetei recunoaste harul fiicei sale, dar este de parere ca e vorba si despre foarte mult efort: "oamenii nu realizeaza ca exista de fapt trei sau patru lucrari in spatele fiecarui tablou, pentru ca ea, daca nu-i place cum iese, o ia de la capat, sterge, adauga, picteaza din nou, plange, pana iese cum trebuie. Picturile ei sunt create cu sange si sudoare". In ceea ce priveste poezia, mama fetitei povesteste ca aceasta nu necesita efort, "ci curge de la sine". La randul ei, Akiane este de parere ca se simte privilegiata ca a primit aceste daruri, insa este de parere ca fiecare om are un dar special. In ceea ce priveste harul ei, este nevoie de o singura privire ca oricine sa poata realiza cat de talentat este acest copil.

Nascuta in 9 iulie 1994, in Mount Morris, Illinois, dintr-o mama de origine lituaniana si tatal american, Akiane a experimentat atat saracia cat si belsugul. A inceput sa deseneze la 4 ani, trecand la pictura, la varsta de 6 ani. Vorbeste patru limbi straine, de la varsta de 7 ani incepand sa scrie poezie si aforisme. 
Un artist desavarsit care declara ca inspiratia pentru pictura si literatura sa o primeste in viziuni si vise in care calatoreste in alte planuri spirituale.
 Lucrarile ei, un amestec de real si imaginar, iau nastere din dorinta Akianei de a darui speranta oamenilor, fiecare pictura  se doreste o sursa de inspiratie pentru altii si un dar facut lumii intregi.
  Ziua Akianei incepe la ora 4 dimineata, 6 zile pe saptamana, astfel se pregateste pentru a picta sau pentru a scrie. Lucreaza de la 100 pana la 200 de ore la un tablou. De obicei face multe schite inainte de a incepe sa picteze. Subiectele ei favorite sunt oamenii si subiectele spirituale. De cateva luni studiaza pianul, ajungand in clipa de fata sa compuna ea insasi muzica.

Cea mai arzatoare dorinta a ei, este ca 
"toti sa-l iubeasca pe Dumnezeu si sa se iubeasca unii pe altii".

Planuri de viitor:
“Vreau sa calatoresc in Africa si Europa si oriunde in lume pentru a-i ajuta pe copii orfani si fara adapost. Ii voi ajuta sa inteleaga, de asemenea, mesajul pe care Dumnezeu mi l-a transmis”, afirma Akiane.
Akiane spune: “adevaratul sens al picturii mele este ca daca nu avem Lumina, indiferent ce suntem, tot ne “ofilim”, chiar daca stam intr-un “vas scump”.
Akiane a fost “studiata” si de psihiatri, care nu-si pot explica modalitatile prin care fetita a ajuns sa fie un geniu lingvistic Ei o numesc “miracol”.
Insa mama ei, desi ii recunoaste harul, spune ca e vorba si de foarte mult efort. In spatele fiecarui tablou sunt 3 sau 4 lucrari, pentru ca ea, daca nu-i place cum iese, o ia de la capat, sterge, adauga, picteaza din nou, plange pana reuseste sa “faca cum trebuie”. “Picturile ei sunt create cu sange si sudoare”. Cat despre poezie, aceasta “curge de la sine”.

"Love"

"Love is never alone
Love is always crowded
Love is the shared self

We cannot own our love
And we cannot teach our love

The longest breath of love
is the shortest distance to heaven

The deepest life is love
The deepest love is an embrace

Love is not rest
Love is peace
Love is the purpos. "
 

surse
http://www.artakiane.com/
http://www.ceruldinnoi.ro/pages/Akiane%20Kramarik.htm
http://echipadesoc.blogspot.ro/2011/02/copilul-minune-al-picturii-akiane.html


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mulțumesc, draga mea Românie!

Mulțumesc, draga mea Românie!

Tehnologia energiei libere - MAGRAV

Logo Design by FlamingText.com
Logo Design by FlamingText.com