Singura hrană spirituală este cunoaşterea.

Numai adevărul şi iubirea universală ne va face liberi!

Lumina care ne inspiră toţi să ne unească în conştiinţa cosmică nouă:

FRÃŢIA INIMII.

Iubirea și Adevărul nu pot fi descoperite prin cărți, biserici sau temple. Acestea vin în ființa prin cunoașterea de sine. Cunoașterea de sine este un proces anevoios dar nu dificil; el devine dificil doar atunci când încercam să ajungem la un anume rezultat. Dar a fi doar conștienți în fiecare moment, clipă de clipă de propriile noastre gânduri și sentimente, de toate acțiunile noastre fără nici un fel de condamnare sau justificare, aduce libertatea, eliberarea în care există această fericire a adevărului.

marți, 3 septembrie 2013

Radiografia perfecta a unui sistem in coma

Incredibil, dar adevarat. Iata ca dupa 21 de ani de “capitalism”, unul din cele mai importante proteste ale romanilor lipseste cu desavarsire din stirile nationale.
Pe retelele de sociale poze cu aceste proteste impotriva actelor corupte ale guvernului si afiliatilor curg in toate directiile, fie ca vorbim de Facebook sau Twitter. Reporterii, cameramanii si fotografii sunt inlocuiti de oameni normali si chiar daca numarul total din tara al oamenilor care au iesit sa salveze Rosia Montana sare cu usurinta peste 10.000 de oameni (unele surse mentioneaza  10.000 de oameni, doar in Bucuresti), iata ca ziarele principale (evz, adevarul, romanialibera, jurnalul national) nu spun NIMIC despre aceste evenimente iar daca mentioneaza ceva, estimarile sunt grosolane (2000 de oameni dupa majoritatea surselor iar duminica seara, 9am avea tupeul sa mentioneze CATEVA SUTE DE OAMENI la universitate).

Iata cum arata radiografia perfecta a unui sistem in coma:
  1. Moartea tiganului Cioaba a avut parte de mai mult spatiu in media romaneasca. Sa compari un eveniment de interes national cu moartea de prea mult bine a unui tigan care in viata lui nu a platit taxe si a facut bani din trimiterea romancelor la produs in vest si fier vechi este o blasfemie. Iata insa ca se poate, datorita mediei romanesti.
  2. Daca ar fi sa vorbim de cenzura, iata ca este prezenta ca inainte de ’89. Nu poti spune ca acest subiect nu ar fi adus audienta (fata de nepoata lui Traian Basescu, care a tinut prima pagina de duminica seara pana luni dimineata), deci bani in conturile actorilor din media. Cum nu s-au vazut nici macar cameramani la Universitate, inseamna ca marile trusturi o duc foarte bine.
  3. Romanii incep sa se trezeasca. 15-20.000 de oameni sunt putini, cifra ar fi fost mult mai mare daca am fi fost sa zicem in noiembrie. Inca este perioada vacantelor si a concediilor.
  4. Romanii s-au convins ca sunt doar carne de tun. S-a strigat “Jos Guvernul” si in ciuda demagogiei lui Ponta, s-a strigat si faimosul joc de cuvinte ponta-tonta-demisia.
  5. Media romaneasca si-a tras un glont in cap cu ignorarea protestului romanesc, insa a pus pamant si cruce deasupra ei in momentul in care a uitat ca este un protest INTERNATIONAL, un numar important de oameni au fost prezenti in orase europene ca Londra sau Berlin. Reuters, NBC, AFR au transmis despre aceste proteste in timp ce ai nostri erau preocupati cu parerile obscure ale Mihaelei Radulescu
  6. Eroii de la 1 septembrie sunt romanii simpli: familisti sau adolescenti, pensionari sau salariati, veniti pe biciclete, role sau cu copiii in carucioare. Au protestat pasnic, au cerut drepturi si au dat un cartonas NEGRU guvernantilor.
  7. Am fost extrem de sceptic cand am citit manifestul care incepea cu “Revolutia incepe la Rosia Montana”. Extrem de sceptic si rezervat, datorita traditiei romanesti din ultima suta de ani de a esua lamentabil in a cere drepturi. Iata insa ca este 2 septembrie, afara este cald, preturile inca sunt acceptabile, majoritatea romanilor sunt in vacanta si cu toate astea, 15-20.000 de romani au protestat impotriva unui lucru care nu ii afecteaza in mod direct si imediat. Ma intreb ce se va intampla cand va veni frigul, banii vor fi mai putini, mancarea va fi mai scumpa, taxele vor fi mai mari si la televizor guvernantii vor anunta zambind (pentru a cata oara?) ca avem crestere economica?

 sursa
http://capitalismpepaine.ro/2013/09/02/protestele-romanilor-absente-din-stirile-romanesti/
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mulțumesc, draga mea Românie!

Mulțumesc, draga mea Românie!

Tehnologia energiei libere - MAGRAV

Logo Design by FlamingText.com
Logo Design by FlamingText.com