Singura hrană spirituală este cunoaşterea.

Numai adevărul şi iubirea universală ne va face liberi!

Lumina care ne inspiră toţi să ne unească în conştiinţa cosmică nouă:

FRÃŢIA INIMII.

Iubirea și Adevărul nu pot fi descoperite prin cărți, biserici sau temple. Acestea vin în ființa prin cunoașterea de sine. Cunoașterea de sine este un proces anevoios dar nu dificil; el devine dificil doar atunci când încercam să ajungem la un anume rezultat. Dar a fi doar conștienți în fiecare moment, clipă de clipă de propriile noastre gânduri și sentimente, de toate acțiunile noastre fără nici un fel de condamnare sau justificare, aduce libertatea, eliberarea în care există această fericire a adevărului.

marți, 29 octombrie 2013

Fenomen misterios în Oceanul Atlantic

Anul trecut, o hartă a Pământului realizată de specialiștii NASA a fost pusă la dispoziția publicului larg și a scos în evidență un fenomen misterios care se petrece în Oceanul Atlantic.

Mai multe imagini captate din spațiu au contribuit la realizarea uneia dintre cele mai impresionante hărți ale planetei noastre. Luminile marilor orașe fac această hartă să pară vie și a atras atenția celor mai mulți dintre pasionații de mistere. Tot ei au fost cei care au descoperit lumini ciudate chiar în mijlocul Oceanului Atlantic, ceea ce rezultă faptul că în acea zonă există activitate intensă.
Singura problemă ar fi că în mijlocul oceanului nu există niciun oraș, fapt pentru care luminile ridică numeroase semne de întrebare.
Atunci când specialiştii NASA au fost întrebați cum pot explica luminile misterioase din Oceanul Atlantic, aceștia au oferit un răspuns halucinant. Potrivit experților, luminele inexplicabile provin de la pescarii care folosesc becuri extrem de puternice, de 300kw, pentru a prinde un anumit tip de calmari. Odată lumina pornită, peștii și planctonul sunt atrași la suprafață. În tot acest timp, calmarii îți urmăresc hrana și misiunea pescarilor devine una facilă.

 Această explicație este de-a dreptul bizară, în condițiile în care pe harta pusă la dispoziție de NASA apar luminile marilor orașe și pare șocant ca un bec oarecare să poată fi văzut din spațiu. Cu toate acestea, puțini sunt cei care cred ca teoria fantezistă a expediţiilor Nasa este una reală.

În aceste condiții, putem spune că există activitate suspectă în Oceanul Atlantic, fapt indicat pe harta alăturată, și acest fapt este ascuns cât mai bine de ochii publicului larg. Este posibil ca pe fundul oceanului să existe anumite baze militare de origine extraterestră și din această cauză se încearcă mușamalizarea acestei povești.

surse
http://earthobservatory.nasa.gov/Features/Malvinas/
http://www.efemeride.ro/fenomen-misterios-in-oceanul-atlantic-iata-si-explicatia-halucinanta-a-specialistilor-nasa

 


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mulțumesc, draga mea Românie!

Mulțumesc, draga mea Românie!

Tehnologia energiei libere - MAGRAV

Logo Design by FlamingText.com
Logo Design by FlamingText.com