Singura hrană spirituală este cunoaşterea.

Numai adevărul şi iubirea universală ne va face liberi!

Lumina care ne inspiră toţi să ne unească în conştiinţa cosmică nouă:

FRÃŢIA INIMII.

Iubirea și Adevărul nu pot fi descoperite prin cărți, biserici sau temple. Acestea vin în ființa prin cunoașterea de sine. Cunoașterea de sine este un proces anevoios dar nu dificil; el devine dificil doar atunci când încercam să ajungem la un anume rezultat. Dar a fi doar conștienți în fiecare moment, clipă de clipă de propriile noastre gânduri și sentimente, de toate acțiunile noastre fără nici un fel de condamnare sau justificare, aduce libertatea, eliberarea în care există această fericire a adevărului.

vineri, 29 noiembrie 2013

Predictiile stiintifice ale lui Carlos Munoz Ferrada

Marele Salt Vibrational al umanitatii este foarte aproape. 

 Trăim vremuri în care bunul simţ şi judecata limpede a oamenilor au devenit destul de rare. Tocmai de aceea, urmatoarea intrebare poate fi greu inteleasa, asimilata sau crezuta de cei mai multi:

Dacă aţi conduce lumea în aceste timpuri dificile şi aţi şti că
anumite evenimente care vor schimba pentru totdeauana civilizaţia umană se afla foarte aproape, aţi folosi mass-media internaţională pentru a anunţa populaţia Pământului despre pericolul iminent?
Dacă aceste evenimente extraordinare pentru planeta noastră ar fi de neoprit, aţi răspândi această informaţie pe întreg cuprinsul globului?
Dacă răspunsul este „DA”, ce credeţi că vor face a doua zi cei peste 7 miliarde de oameni care alcătuiesc populaţia globului? Vor continua să meargă la lucru? Vor contribui în continuare la bunul mers al societăţii, în ansamblul ei?

Aici se află provocarea pe care o ridică umanităţii aşa-numitul Guvern Ocult Mondial. Aflat în posesia unor tehnologii extraordinar de avansate faţă de tot ceea ce este considerat actualmente ca fiind vârful tehnologiei mondiale, acest Guvern Ocult are acces la date ştiinţifice şi observaţii astronomice care nu numai că sunt inaccesibile omului de rând, dar ele nu sunt cunoscute nici măcar de comunitatea ştiinţifică, ci doar de o mână de colaboratori, foarte strict supravegheaţi.
În aceste condiţii, Guvernul Ocult Mondial, alcătuit din membri ai elitei malefice mondiale a „Iluminaţilor”, crede că nu are decât următoarele alternative: 1. să distragă masele de oameni de la eventuala descoperire a ameninţării care priveşte planeta noastră; 2. să înşele populaţia şi să o manipuleze în această direcţie prin orice mijloace; 3. să abată atenţia oamenilor de la evenimentele cu adevărat importante, care le-ar putea trezi suspiciuni în legătură cu ceea ce urmează să se petreacă pe Pământ.


În toată această mascaradă există un singur lucru de care Guvernul Ocult Mondial se teme şi pe care vrea să-l evite cu orice preţ: haosul pe care nu-l poate controla. Membrii lui ştiu prea bine ca un astfel de haos generat de forţa extraordinar de mare a populaţiei uriaşe a planetei nu le va oferi niciun avantaj; oamenii nu-i vor trata deloc bine. Tocmai de aceea, o „pandemie” a revoltelor sociale spontane reprezintă cel mai mare duşman al lor. În plus, pierderea controlului asupra instrumentelor financiare ar însemna dezastrul final, care i-ar îndepărta definitiv de la cârma puterii.

Având această înţelegere globală asupra situaţiei actuale, se pot de asemenea înţelege şi numeroasele acţiuni ilogice, iraţionale, prosteşti, bolnave şi chiar nebune din partea elitei malefice mondiale. În mod evident, membrii ei ştiu prea bine că timpul lor a sosit şi, ca urmare, controlul lor asupra modului în care se desfăşoară
evenimentele este pe zi ce trece mai slab şi mai ineficient.
Este foarte posibil ca ei să aibă deja pregătit un Plan A, un Plan B, un Plan C, dar cu toate acestea există deja atât de multe elemente spontane şi inedite care se petrec şi asupra cărora ei nu au niciun control, încât sunt cu mult depăşiţi de situaţie. În deceniile anterioare au construit cu miliarde de dolari şi de euro adevărate oraşe subterane, bunkere ascunse şi baze militare ultrasofisticate, gândind că îşi vor găsi refugiul acolo, atunci când timpurile vor deveni vitrege la suprafaţa planetei. În prezent, ei realizează că acestea nu mai corespund zonelor aşa-zis „protejate” în care au crezut la început. Scăparea nu pare să le vină nici din „oazele” cosmice pe care şi le-au pregătit, din cauza erupţiilor colosale ale Soarelui. În plus, multe dintre experimentele şi programele lor de studiu a călătoriilor în timp sau a celor intergalactice nu au decurs aşa cum s-ar fi aşteptat.
Printre toate aceste aspecte, o întrebare ne apare ca fiind cea mai importantă: ce anume din profunzimile spaţiului cosmic îi face pe membrii elitei malefice şi ai Guvernului Ocult Mondial să „tremure” de frică şi să fie atât de îngrijoraţi?
Ce au văzut, ce au înregistrat în datele lor ştiinţifice?
Următorul clip video poate fi unul dintre cele mai revelatoare pe care l-aţi urmărit până acum în această direcţie. El clarifică de asemenea de ce sunt realizate aşa multe „mişcări” la cel mai înalt nivel guvernamental în multe dintre ţările lumii. 

Clipul prezintă predicţiile ştiinţifice ale astronomului şi seismologului Carlos Munoz Ferrada. Astfel de predicţii se împlinesc rar, însă ceea ce el spune în această înregistrare nu poate fi totuşi ignorat. 

http://www.edituradaksha.ro/articles/view/marele-salt-vibrational-al-umanitatii-este-foarte-aproape-predictiile-stiintifice-ale-lui-carlos-munoz-ferrada-a200

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mulțumesc, draga mea Românie!

Mulțumesc, draga mea Românie!

Tehnologia energiei libere - MAGRAV

Logo Design by FlamingText.com
Logo Design by FlamingText.com