Singura hrană spirituală este cunoaşterea.

Numai adevărul şi iubirea universală ne va face liberi!

Lumina care ne inspiră toţi să ne unească în conştiinţa cosmică nouă:

FRÃŢIA INIMII.

Iubirea și Adevărul nu pot fi descoperite prin cărți, biserici sau temple. Acestea vin în ființa prin cunoașterea de sine. Cunoașterea de sine este un proces anevoios dar nu dificil; el devine dificil doar atunci când încercam să ajungem la un anume rezultat. Dar a fi doar conștienți în fiecare moment, clipă de clipă de propriile noastre gânduri și sentimente, de toate acțiunile noastre fără nici un fel de condamnare sau justificare, aduce libertatea, eliberarea în care există această fericire a adevărului.

luni, 9 decembrie 2013

Al Treilea Război Mondial

Cei mai importanți șamani, astrologi și parapsihologi din Rusia s-au întâlnit în 2011 pentru a creiona cele mai importante predicții pentru viitor. Printre cele mai importante idei expuse, futurologii au ajuns la un consens: anul 2014 va aduce după sine ceea ce omenirea va cunoaște sub numele de Al Treilea Război Mondial.
Aprofundarea crizei economice este faptul principal care va conduce omenirea spre un nou război mondial. Pavel Globa, unul dintre participanții discuțiilor, a declarat că Al Treilea Război Mondial va începe la doar cinci zile după ce Jocurile Olimpice de la Soci vor fi încheiate. În acest sens, amintim că Jocurile Olimpice din anul 2014 se vor desfășura în orașul rusesc Soci, în perioada 7 – 23 februarie 2014. Dacă adăugăm cele 5 zile prevăzute de Globa, atunci putem să ne așteptăm ca Al Treilea Război Mondial va începe în data de 28 februarie.
Nu s-a specificat contextul politic al desfășurării acestui război, dar din punct de vedere economic criza economică este cea care va forța cele mai puternice națiuni ale lumii să pornească un astfel de război.
Asemănarea dintre contextul economic dintre 1939, an premergător celui de-Al Doilea Război Mondial, și zilele noastre este una la îndemâna oricui. Nicholas Boyle, profesor la Cambridge, a scris o carte, “2014 – Cum va supraviețui omenirea unei noi crize”, în care susține că anul 2014 va fi unul de cotitură în evoluția omenirii.

Autorul aduce argumente plauzibile cu privire la legătura dintre contextul economic și cel politic. Boyle susține că ceea ce considerăm în prezent a fi o criză economică este doar începutul unei perioade cumplite în care SUA va juca un rol important. În funcție de ceea ce vor decide liderii americani, omenirea fie va traversa o perioadă de 100 de ani de războaie și sărăcie sau pacea eternă va domina Terra. Această pace globală va fi posibilă doar dacă organizațiile globale vor prelua atribuțiile statelor. Această condiție este aproape imposibil de atins și în acest fel trebuie să ne așteptăm la un război mondial.

Regula de bază se referă la marile schimbări economice atrag mari schimbări politice. Până în prezent, omenirea nu a văzut aceste schimbări politice, care se pot impune doar printr-o conflagrație. În acest sens, cel de-Al Treilea Război Mondial trebuie să se producă mai devreme sau mai târziu, probabil că 2014 este un an predestinat unui astfel de conflict.


Vestitul Nostradamus, într-unul din catrenele sale, se pare că face referire la România atunci când vorbește despre al treilea război mondial. Lucrarea lui Vlaicu Ionescu un cunoscut decriptolog a lui Nostradamus nu a făcut lumină în cazul folosirii numelui ţării noastre “Romainie” în Centurii.

Amas s’approche venant d’Esclavonie
L’Olestant vieux câte ruinera
Fort desolee vera să Romainie
Puis la grand flamme estaindre ne scaura.

Sau, tradus:
Din Rusia se apropie în masă..
Distrugătorul  va ruina acel oraş,
Violenta distrugere “Românie” va suferi,
Astfel,flăcările Marelui Război ne mai putând fi oprite.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mulțumesc, draga mea Românie!

Mulțumesc, draga mea Românie!

Tehnologia energiei libere - MAGRAV

Logo Design by FlamingText.com
Logo Design by FlamingText.com