Singura hrană spirituală este cunoaşterea.

Numai adevărul şi iubirea universală ne va face liberi!

Lumina care ne inspiră toţi să ne unească în conştiinţa cosmică nouă:

FRÃŢIA INIMII.

Iubirea și Adevărul nu pot fi descoperite prin cărți, biserici sau temple. Acestea vin în ființa prin cunoașterea de sine. Cunoașterea de sine este un proces anevoios dar nu dificil; el devine dificil doar atunci când încercam să ajungem la un anume rezultat. Dar a fi doar conștienți în fiecare moment, clipă de clipă de propriile noastre gânduri și sentimente, de toate acțiunile noastre fără nici un fel de condamnare sau justificare, aduce libertatea, eliberarea în care există această fericire a adevărului.

sâmbătă, 7 decembrie 2013

Despre perioada 2012-2030

„Dragi oameni, porniţi acum în cea mai captivantă aventură aventură posibilă. Sunteţi în viaţă exact la timpul potrivit, exact în locul potrivit din Creaţia Infinită. Este în regulă dacă nu credeţi lucrurile prezentate în această carte, căci, în numai câţiva ani, aproape toate lucrurile prezentate în aceste pagini vor deveni o parte din realitatea palpabilă a vieţii voastre.” - Fondatorii, iunie 2011 
Sal Rachele  are o experienţă de peste 35 de ani în explorarea potenţialului uman și este învățător și vindecător recunoscut pe plan mondial.
Este autorul cărţilor "Pământul se Trezeşte: Profeţii 2012-2030" ,
"Transformări Planetare 2012-2030: Mesaje de la Fondatori" ,
"Viaţa la Frontiera Cunoaşterii",
"Integrarea Sufletului"
şi a transmis numeroase mesaje de la ET iluminaţi, îngeri şi maeştri înălţaţi. Este co-fondator al "Sananda Mystery School", un curs online condus de Sananda, supraconştiinţa lui Iisus (organizat și în România - accesați acest link). Sal organizează numeroase ateliere şi seminarii în lume cu teme dedicate vindecării şi ascensiunii.
Procedura sa, "Vindecarea liniei temporale", este o formă unică de terapie ce permite sufletelor să îşi vindece traumele din copilărie şi din vieţile trecute. Sal este de asemenea şi pianist, producând înregistrări de muzică de meditaţie originală. Pentru mai multe informaţii cu privire la Sal şi la activitatea sa, vizitaţi site-ul www.salrachele.com.
Celor ce înţeleg limba engleză, le recomandăm şi lecturile audio de pe site-ul mai sus menţionat, întrucât conţin şi alte informaţii, care nu se află în cărţi (transmisiuni de la Fondatori, arcturieni, Leah, Sananda).

Se estimează că sistemele actuale (economice/politice) vor intra într-un declin accelerat în decursul următorilor ani, de aceea aceste informații sunt difuzate în avans, împreună cu soluțiile și alternativele posibile la starea de lucruri actuală.
Emisiunea în discuție (și cărțile lui Sal Rachele în general) oferă o imagine de ansamblu largă, precum și soluții practice. În acest moment, totuși, mulți oameni sunt conștienți că lumea nu este ceea ce am vrea să fim făcuți să credem că este, dar destul de puțini oameni s-au angajat la propriu în aplicarea de soluții alternative în viața lor, rămânând mai degrabă într-o dimensiune teoretică a metafizicii și spiritualității.
Totuși, numărul celor care încep să pună în practică alternativele este în creștere de la o zi la alta. Sperăm ca prin acest gen de informații, din ce în ce mai mulți oameni să ajungă în propriul prezent și să și acționeze conform cu dorințele lor de mai bine. 

Informații oferite la modul foarte condensat și științific despre transformările prin care trecem în prezent. Se recomandă vizionarea de mai multe ori a filmului, pentru o asimilare mai bună a materialului prezentat, care este detaliat în cărțile de mai sus.

NOTĂ: Această lucrare NU este ştiinţifico-fantastică. Materialul tipărit este însoţit de un „pachet” de energie, care accelerează considerabil conştientizarea realităţilor descrise în el, precum şi transformarea propriei fiinţe. Poate fi considerat un manual. Conține enorm de multă informație, pe care mintea conștientă nu o poate percepe la o simplă lectură. O mare parte din aceasta este descărcată în timpul lecturii în aşa-numita „minte superioară”, urmând ca ulterior să se precipite treptat în mintea conștientă. Conectarea la vibrația Fondatorilor este suficientă pentru a străpunge „vălurile” energetice care înconjoară sfera planetară a Pământului și pentru a percepe „imaginea de ansamblu”. Vă recomandăm conspectarea sau transcrierea fragmentelor pe care le considerați semnificative.

sursa
http://www.salrachele.com/
http://fondatorii2013.info/prezentare-sal-rachele
http://www.eusunt.ro/autor/Sal-Rachele~1215/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mulțumesc, draga mea Românie!

Mulțumesc, draga mea Românie!

Tehnologia energiei libere - MAGRAV

Logo Design by FlamingText.com
Logo Design by FlamingText.com