Singura hrană spirituală este cunoaşterea.

Numai adevărul şi iubirea universală ne va face liberi!

Lumina care ne inspiră toţi să ne unească în conştiinţa cosmică nouă:

FRÃŢIA INIMII.

Iubirea și Adevărul nu pot fi descoperite prin cărți, biserici sau temple. Acestea vin în ființa prin cunoașterea de sine. Cunoașterea de sine este un proces anevoios dar nu dificil; el devine dificil doar atunci când încercam să ajungem la un anume rezultat. Dar a fi doar conștienți în fiecare moment, clipă de clipă de propriile noastre gânduri și sentimente, de toate acțiunile noastre fără nici un fel de condamnare sau justificare, aduce libertatea, eliberarea în care există această fericire a adevărului.

sâmbătă, 18 ianuarie 2014

O nava gigant a aparut langa Soare

Se pare ca ne indreptam cu pasi repezi spre evenimente pe care inca, nici nu le constientizam ca amploare si importanta. Faptul ca in jurul Pamantului sunt milioane de nave care asteapta…, avem informatii de cativa ani buni. Dar, din cand in cand Dumnezeu ne mai da un ,,semn” major, din cand in cand cate o nava uriasa isi face aparitia in sistemul nostru solar, parca atragandu-ne atentia ca foarte curand totul se va schimba pe planeta noastra.

In acest context, la 10 ianuarie 2014, sondele spatiale SOHO ale NASA, care sunt destinate sa monitorizeze 24/24 activitatea Soarelui au inregistrat un fenomen exceptional.

O sfera gigantica a aparut langa Soare. Urmariti videoclipul :   si aici : http://www.youtube.com/watch?v=REjqlKfVQDo 

A aparut si confirmarea lui Tolec, reprezentantul Consiliului Andromeda, iata ce ne dezvaluie :
1.     Este o sfera energetica din dimensiunile inalte ( inalte vibrational,n.t.);
2.     Aceasta sfera este……o fiinta… simtitoare, o forta a vietii inteligenta ;
3.     Aceasta forma de viata vine de la Menkent, constelatia Centaurus – din emisfera sudica ;
4.     Aceasta fiinta este cu adevarat magnifica, forta ei de viata provine din Dimensiunea a 13-a 
( (13D - exemplu sunt Fondatorii, fiinte de lumina din 12D care sunt creatorii nostri- vedeti cartea lui Sal Rachele - ,,Transformari planetare 2012-2030”, scrisa prin chanelling , n.t.);
 
5.     Scopul specific pentru care aceasta fiinta a venit aici, este de a sprijini sistemul nostru solar, inclusiv planeta Pamant, de a face trecerea in dimensiuni mai inalte vibrational…si transformarea acestei lumi mai rapid, mai inalt-vibrationale, intr-o noua dimensiune a vietii.

Aceasta este confirmarea lui Tolec. Dupa cum sesizati, intregul Univers participa si ajuta la ridicarea noastra din noroiul vibrational 3D. Se asteapta doar participarea noastra in cat mai mare numar la acest proces…

Fiti constienti, optimisti caci in curand ne vom reintalni cu FAMILIA NOASTRA GALACTICA !         

sursa
http://www.ufosightingsdaily.com/2014/01/giant-orb-of-energy-taken-from-our-sun.html

Un video de exceptie despre cometa Ison si Eveniment in limba romana creat de prof.yoga Dan Bozaru aici :   


Filmul prezinta in mod sintetic si corelat informatii uluitoare primite in mod DIRECT de la reprezentantii civilizatiei siriusiene (sistemul Sirius A), despre cateva subiecte de interes major pentru omenire la momentul actual.
Este prima expunere detaliata a ceea ce este de fapt cometa ISON si prima descriere „tehnica" a ceea ce va insemna EVENIMENTUL care va avea loc pe Pamant, corelat cu actiunea cometei. Aceste aspecte sunt completate de asemenea cu anumite date despre civilizatiile extraterestre care contribuie la realizarea giganticului plan divin de ascensiune a planetei Pamant si a omenirii intr-o dimensiune superioara a manifestarii.
In finalul documentarului sunt prezentate unele elemente importante despre ceea ce va urma in anii de dupa EVENIMENT.

  https://www.youtube.com/watch?v=nYXZCz_2Rcg

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mulțumesc, draga mea Românie!

Mulțumesc, draga mea Românie!

Tehnologia energiei libere - MAGRAV

Logo Design by FlamingText.com
Logo Design by FlamingText.com