Singura hrană spirituală este cunoaşterea.

Numai adevărul şi iubirea universală ne va face liberi!

Lumina care ne inspiră toţi să ne unească în conştiinţa cosmică nouă:

FRÃŢIA INIMII.

Iubirea și Adevărul nu pot fi descoperite prin cărți, biserici sau temple. Acestea vin în ființa prin cunoașterea de sine. Cunoașterea de sine este un proces anevoios dar nu dificil; el devine dificil doar atunci când încercam să ajungem la un anume rezultat. Dar a fi doar conștienți în fiecare moment, clipă de clipă de propriile noastre gânduri și sentimente, de toate acțiunile noastre fără nici un fel de condamnare sau justificare, aduce libertatea, eliberarea în care există această fericire a adevărului.

joi, 23 ianuarie 2014

Speciile extraterestre ce au vizitat Pământul

Cartea serviciilor secrete rusești care prezintă speciile extraterestre ce au vizitat Pământul

Cartea secretă a raselor extratereștrilor este una dintre cele mai controversate documente care provine din perioada în care Rusia era dominată de comunism. Prima ediție a cărții a fost publicată în 1946 și era destinată informării agenților secreți cu privire la diversele rase extraterestre care vizitaseră planeta noastră până la vremea respectivă.
Atâta timp cât cortina de fier a Rusiei a rezistat, informațiile prețioase din această carte au fost păstrate cu sfințenie. În clipa în care regimul comunist a început să se clatine, Cartea secretă a raselor extratereștrilor a ajuns în mâna unui diplomat rus, care a ales să trăiască în Portugalia. Băiatul acestuia, împreună cu un prieten, au descoperit cartea printre o serie de alte documente care purtau marca top secret și pentru prima dată au tradus-o în limba engleză în 2004.
Cartea este de-a dreptul fascinantă pentru că prezintă numeroase tipuri de specii extraterestre, navele lor și locul de proveniență. Fiecare specie extraterestră, care este prezentată în carte, și-a adus contribuția într-un fel sau altul cu privire la evoluția omului pe Pământ.

Acești extratereștri au fost văzuți prin diverse locuri ale planetei noastre și interesant mai este faptul că au colaborat cu diversele guverne ale țărilor respective. Informațiile despre presupusele întâlniri au rămas secrete, dar cu toate acestea, cartea este în același timp o sursă de informare, dar și un manual pentru învățarea modului de comunicare cu diversele specii extraterestre.
De exemplu, Allgruulk sunt cunoscuți în Univers precum creatorii sau constructorii. Ei pot să trăiască până la 230 de ani și provin din constelația Sculptorului.
Kurs sunt stăpânii pământurilor și îți duc existența pe planeta Dillimuns.
O altă specie extraterestră este cea a Mesagerilor, care este cea mai enigmatică rasă extraterestră. Ei vizitează Terra la o perioadă de 300 de ani și nu intră în contact direct cu oamenii.
 
Rak este specia extraterestră care nu a mai vizitat omenirea din anul 72o. Probabil că și-au pierdut interesul pentru planeta noastă. Invizibilii sunt cei care nu pot fi văzuți cu ochiul liber, dar atât americanii cât și rușii au dezvoltat tehnologii speciale pentru a-i detecta.
oameni extraterestri Cartea serviciilor secrete rusești care prezintă speciile extraterestre ce au vizitat Pământul (foto)

Jefok este specia extraterestră care provine din constelația Indus și mai sunt cunoscuți drept pacifiști. S-au întâlnit cu J.F. Kennedy cu doar 3 săptămâni înainte să fie asasinat.sursa
http://www.efemeride.ro/cartea-serviciilor-secrete-rusesti-care-prezinta-speciile-extraterestre-ce-au-vizitat-pamantul-fotosau


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mulțumesc, draga mea Românie!

Mulțumesc, draga mea Românie!

Tehnologia energiei libere - MAGRAV

Logo Design by FlamingText.com
Logo Design by FlamingText.com