Singura hrană spirituală este cunoaşterea.

Numai adevărul şi iubirea universală ne va face liberi!

Lumina care ne inspiră toţi să ne unească în conştiinţa cosmică nouă:

FRÃŢIA INIMII.

Iubirea și Adevărul nu pot fi descoperite prin cărți, biserici sau temple. Acestea vin în ființa prin cunoașterea de sine. Cunoașterea de sine este un proces anevoios dar nu dificil; el devine dificil doar atunci când încercam să ajungem la un anume rezultat. Dar a fi doar conștienți în fiecare moment, clipă de clipă de propriile noastre gânduri și sentimente, de toate acțiunile noastre fără nici un fel de condamnare sau justificare, aduce libertatea, eliberarea în care există această fericire a adevărului.

miercuri, 22 octombrie 2014

Apa - oglinda sufletului

"A intelege apa inseamna a intelege Universul, minunile naturii si viata insasi." - Masaru Emoto

Mesajele din apa ne spun sa ne uitam in noi insine. Apa este oglinda sufletului, si ne reflecta intr-o forma observabila fizic nivelul de constiinta. Viata este dependenta de calitatea apei, atat aceea din organismul nostru cat si cea din mediul inconjurator. Apa este un element vital. Calitatea vietii noastre este direct afectata de calitatea apei pe care o avem la dispozitie.

Pana la Masaru Emoto, stiam prea putin despre proprietatile energetice ale apei. Studiile si experimentele lui Masaru Emoto, cercetator vizionar japonez, vizeaza schimbarile la nivel molecular care apar in apa in functie de incercarile la care aceasta este supusa.

Initial a luat probe de apa din diverse rauri si lacuri, cu diferite grade de poluare si a observat diferentele. Apoi, inspirat de rezulatele meloterapiei, a utilizat diverse tipuri de muzica in experimentele sale cu apa. Dupa care a decis sa testeze influenta gandurilor umane asupra apei. Rezultatele au fost uimitoare.

Apa care este supusa unor energii negative sau careia ii sunt aratate diferite imagini, sunete, cuvinte, mai apoi este inghetata timp de 3 ore, dezvolta cristale dezordonate. Li se examineaza structura si se analizeaza in functie de provenienta apei. In experimentele pe care le-a facut, Masaru Emoto a constatat ca atunci cand apa este asurzita cu hard rock, heavy metal, texte dure sau violente, cristalele capata o forma ciudata, explodeaza si cristalele chiar se strivesc intre ele. Apa adusa din zone cu incarcatura negativa mare, precum cea provenita din zone in care s-au purtat razboaie, unde a existat durere si ura, prezinta o structura nedefinita, bizara si haotica.

Interactiunea cu omul si energia sa lasa urme vizibile asupra apei. Printre cuvintele care daruiesc cea mai frumoasa forma cristalelor de apa se numara "iubire" si "recunostinta". Acestea formeaza cristale diferite, apa fiind un element viu, cu proprietati de inmagazinare a informatiei.

Apa este cel mai important element al vietii pe pamant. Fluvii ca Gangele prezinta proprietati curative datorita rugaciunilor si a ritualurilor care au loc in ele. Desi este cunoscut pentru mizeria si impuritatea sa, Gangele nu a imbolnavit pe nimeni, fiind renumit loc de rugaciune si imbaiere atat a oamenilor saraci si bolnavi cat si a celor bogati sau sanatosi, care se spala deopotriva in apele lui, nefiindu-le teama de eventualele imbolnaviri. Sa fie oare proprietatea apei Gangelui de a se "curata" prin intermediul gandurilor bune si a rugaciunilor motivul pentru care nimeni nu se imbolnaveste?

Apa are putere de vindecare a organismului uman din moment ce acesta este alcatuit din apa, in proportie de 70%. Cartea lui Masaru Emoto, "Viata secreta a apei" a deschis noi orizonturi in cunoasterea constiintei umane prin relatia sa cu apa. Extraordinarele studii ale lui Masaru Emoto ne schimba pentru totdeauna relatia cu apa. Avem dovada stiintifica ca ne putem vindeca atat pe noi insine cat si planeta, prin alegerea constienta a gandurilor pe care le emitem.


http://www.dezvoltarium.ro/detalii-articol/apa_oglinda_sufletului

 http://adevarul2012.blogspot.ro/2013/02/apa-este-viata.html
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mulțumesc, draga mea Românie!

Mulțumesc, draga mea Românie!

Tehnologia energiei libere - MAGRAV

Logo Design by FlamingText.com
Logo Design by FlamingText.com