Singura hrană spirituală este cunoaşterea.

Numai adevărul şi iubirea universală ne va face liberi!

Lumina care ne inspiră toţi să ne unească în conştiinţa cosmică nouă:

FRÃŢIA INIMII.

Iubirea și Adevărul nu pot fi descoperite prin cărți, biserici sau temple. Acestea vin în ființa prin cunoașterea de sine. Cunoașterea de sine este un proces anevoios dar nu dificil; el devine dificil doar atunci când încercam să ajungem la un anume rezultat. Dar a fi doar conștienți în fiecare moment, clipă de clipă de propriile noastre gânduri și sentimente, de toate acțiunile noastre fără nici un fel de condamnare sau justificare, aduce libertatea, eliberarea în care există această fericire a adevărului.

sâmbătă, 4 octombrie 2014

Misteriosul Mag din Java si umitoarele puteri ale Chi-ului

John Chang, cunoscut si sub numele de Magul din Java sau Omul tipar electric este un indonezian misterios care a demonstrat ca detine o putere incredibila cunoscuta sub numele de nei kung. Domnul Chang a fost prezentat umanitatii intr-un documentar care a castigat numeroase premii, intitulat The Ring of Fire (Inelul de foc), produs de catre fratii Lawrence si Lorne Blair. El a cerut ca identitatea lui sa nu fie dezvaluita si sa i se spuna Dynamo Jack, cu referire la curentul de energie pe care il poate produce in corpul sau. In acest documentar el a demonstrat cum poate folosi energia Chi pentru a vindeca pacienti, trimitand impulsuri electrice prin corpurile acestora si chiar tratandu-l pe Lorne pentru o infectie la ochi. Tot ceea ce trebuia sa faca era sa atinga anumite zone ale corpului persoanei respective si electricitatea trecea prin ei, cauzandu-le miscari necontrolate. Puterea sa era atat de mare incat era nevoie de un asistent ca sa tina pesoana de la a sari de pe masa.
Magus-of-Java-550x312
Unul dintre inginerii de sunet a fost sceptic la puterile sale, asa ca Magul din Java si-a desfacut camasa si a rugat-o pe acesta sa ii atinga burta, intre zona pelvisului si a buricului. A fost imediat electrocutata si asta a parut sa o convinga, Maestrul indonezian spunand ca energiile sale yin (pozitiva) si yang (negativa) s-au intalnit in acel punct pentru a crea electricitate. La sfarsitul filmarilor in anii ’80, a dat foc unei bucati de ziar  folosindu-si mainile, pentru a demonstra ca nei kung-ul pe care il practica poate fi folosit atat pentru vindecare dar si pentru a face rau. Dupa ce a aflat ca filmarile cu el au fost oferite publicului larg, John Chang a refuzat orice alt contact cu oricine ar fi dorit sa ii filmeze abilitatile speciale si anii au trecut, iar lumea a parut ca a uitat incet, incet de el.

Insa, in 1997, Lawrence Blair a fost contactat de catre Chang, dintr-o data. Acesta l-a chemat inapoi in Indonezia pentru a-i spune o poveste. Tocmai se intorsese dintr-o meditatie de doi ani din inima Borneo, iar una dintre revelatiile sale i-a dezvaluit o lume in schimbare, unde oamenii au uitat caile vechi. Asa ca l-a sunat pe Blair si l-a rugat sa filmeze intr-atat incat toata lumea sa vada ca avem cu totii aceste puteri si ca nu este nimic special in legatura cu persoana lui, ci doar lunga perioada de meditatie si antrenamentul. De data aceasta Blair a adus cu el cercetatori si echipamente de masura pentru a demonstra ca Chang nu este un farsor. A fost pus la o serie de teste si a fost cercetat cu detectoare de metal si voltmetre. Insa de vreme ce energia sa este Chi, produsa de catre impletirea yin si yang din chakra de sub buric, si nu electricitate, voltmetrul nu a aratat nimic, desi cercetatorii au simtit cu totii pe propriul corp aceasta energie. Suspectand o inselatorie la mijloc, l-au dus intr-o camera de hotel la intamplare, la distanta fata de locul de intalnire si l-au rugat sa aprinda niste leduri. In mod remarcabil, el a reusit sa faca acest lucru si mult mai multe si totul mergea bine pana cand a avut loc un accident, care a schimbat tot.
Dupa ce a terminat testele, John Chang a invitat echipa de filmari la cina, unde a incercat un alt truc, impingand un bat chinezesc printr-o masa. Dupa ce a reusit sa strapunga suprafata mesei, a taiat batul cu mana si o aschie din el a lovit pe cineva intre ochi, ceea ce a produs o scurta sangerare. S-a ras de incidentul minor la masa, insa a doua zi de dimineata Dynamo Jack era cu totul si cu totul alta persoana. I-a spus lui Blair ca a fost vizitat de un spirit furios al maestrului sau de mult mort, care i-a reprosat ca a incalcat regulile sectei sale: sa nu se arate niciodata in public si sa nu faca niciodata sa curga sange. A jurat sa nu isi mai arate niciodata puterile, sau sa accepte noi discipoli. A revenit la vindecarea oamenilor in obscuritate, dupa cum a stiut intotdeauna ca este corect.
John Chang nu a mai aparut niciodata de atunci in vreo filmare, iar filmarile lui Lawrence Blair si o carte scrisa de Kosta Danaos, unul dintre cei cinci discipoli pe care Chang a acceptat sa ii antreneze, sunt singurele dovezi in legatura cu puterile nei kung. Cartea lui Kosta se cheama Magul din Java: Invataturile unui nemuritor autentic taoist, fiind extrem de bine primita de public, de la publicarea ei in anul 2000.

sursa: 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mulțumesc, draga mea Românie!

Mulțumesc, draga mea Românie!

Tehnologia energiei libere - MAGRAV

Logo Design by FlamingText.com
Logo Design by FlamingText.com