Singura hrană spirituală este cunoaşterea.

Numai adevărul şi iubirea universală ne va face liberi!

Lumina care ne inspiră toţi să ne unească în conştiinţa cosmică nouă:

FRÃŢIA INIMII.

Iubirea și Adevărul nu pot fi descoperite prin cărți, biserici sau temple. Acestea vin în ființa prin cunoașterea de sine. Cunoașterea de sine este un proces anevoios dar nu dificil; el devine dificil doar atunci când încercam să ajungem la un anume rezultat. Dar a fi doar conștienți în fiecare moment, clipă de clipă de propriile noastre gânduri și sentimente, de toate acțiunile noastre fără nici un fel de condamnare sau justificare, aduce libertatea, eliberarea în care există această fericire a adevărului.

vineri, 5 decembrie 2014

Cum se poate aprinde soarele spiritului vostru in cap!

Meditatia lui vishuda chakra, centrul energetic al gatului!


Cea de-a cincea chakra, numita vishuda, este centrul energetic al gatului. Localizarea sa in corp este la baza gatului, in scobitura claviculelor, la nivelul glandei tiroide.
Organele si functiile controlate sunt: tiroida, paratiroidele, vorbirea, auzul, miscarea, ochii, fata, urechile, nasul, gura, corzile vocale, gatul, bratele, mainile, gleznele.
Glandele subordonate si hormonii controlati: tiroida si paratiroidele, hormonul numit tiroxina.
Functii: creativitate, comunicare.
Disfunctiile sale conduc la manifestarea urmatoarelor afectiuni: gat dureros, glande inflamate, raceli, probleme tiroidiene, paratiroidiene, stari de sufocare, elucubratii mentale, isterie. Cresc si se amplifica tensiunile nervoase pe fondul insatisfactiilor sexuale.
Culoarea chakrei: albastra.
Meditatia: Incepe meditatia cu o muzica relaxanta. Puneti unul din cristalele de meditatie sau un sistem amplificator din cristale pe chakra vishuda. Sistemul se face cu 14 cristale mici, dispuse levogir sau dextrogir (dupa cum esti barbat sau femeie) si un cristal in centrul sistemului. De la acest nivel in sus se pune pe cap, “coroana din cristale” sau, in spatele urechilor, se pun doua sisteme amplificatoare din cristale, organizate unul levogir si altul dextrogir.

Amplificarea energiilor cu cristale se face la nivelul chakrelor superioare astfel: in spatele chakrei ajna (la ceafa) cu doua sisteme de cristale organizate levogir si dextrogir, asezate dupa cum sunteti barbat sau femeie: femeia (- +) si barbatul (+ -). In timp ce muzica inimii si iubirilor tale vibreaza, lasa-ti atentia sa se opreasca asupra centrului de la baza gatului. Este momentul in care fluxul energetic al mintii tale invioreaza aceasta chakra.
Simti vibratia si energia circulara care se dezvolta fin producand in tine stralucirea unei lumini albastre-azurii, stravezii si delicate. Este vibratia departarilor albastre ale cerului, care locuieste aici, in tine. Incet, incet lumina albastra iti umple intreaga fiinta. Lasa energiile sa pulseze pe coloana ta vertebrala, prin radacina chakrelor tale: rosu, portocaliu, galben, verde si albastru, in sus si in jos, ca un piston pulsatoriu continuu.
Rosu, portocaliu, galben auriu, verde smarald, roz si albastru se revarsa benefic in si peste toate celulele, organele, aparatele si sistemele organice, centrii, canalele, meridianele si corpurile energetice ale biocampului tau, in si peste toate cele ale tale.
Nu-ti fie teama daca se vor produce fenomene noi! Se poate aprinde soarele spiritului tau in cap pentru ca ii va creste vibratia si va porni si energia kudalini. Urci tot mai mult in vibratia luminii si te apropii de poarta de intrare in astralul superior.

http://www.almeea.ro/meditatia-lui-vishuda-chakra-centrul-energetic-al-gatului-se-poate-aprinde-soarele-spiritului-vostru-in-cap/
  
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mulțumesc, draga mea Românie!

Mulțumesc, draga mea Românie!

Tehnologia energiei libere - MAGRAV

Logo Design by FlamingText.com
Logo Design by FlamingText.com