Singura hrană spirituală este cunoaşterea.

Numai adevărul şi iubirea universală ne va face liberi!

Lumina care ne inspiră toţi să ne unească în conştiinţa cosmică nouă:

FRÃŢIA INIMII.

Iubirea și Adevărul nu pot fi descoperite prin cărți, biserici sau temple. Acestea vin în ființa prin cunoașterea de sine. Cunoașterea de sine este un proces anevoios dar nu dificil; el devine dificil doar atunci când încercam să ajungem la un anume rezultat. Dar a fi doar conștienți în fiecare moment, clipă de clipă de propriile noastre gânduri și sentimente, de toate acțiunile noastre fără nici un fel de condamnare sau justificare, aduce libertatea, eliberarea în care există această fericire a adevărului.

miercuri, 3 decembrie 2014

Femininul Divin

Lumea tranziteaza intr-o noua paradigma in care Femininul Divin este onorat ca sfant alaturi de omologul ei Divinul Masculinul. Vechile sisteme se prabusesc - politic, economic, mediu, social, familial etc, pentru a fi inlocuite de paradigma noului pamant. Multumita epocii patriarhale am ajuns sa inteleg ca violenta, raul si lacomia sunt de prost gust. Femeile sunt chemate in prim-plan pe tot globul - de multe ori printr-o chemare spirituala invizibila, un eveniment declansator sau prin nasterea unui "starchild" - de a actiona ca un fel de preoteasa moderna sau ca o mare preoteasa vindecatoare, asa cum sunt numite.

Daca sunteti femeie care si-a trezit iubirea din inima ei, care este interesata de vindecarea planetei, care are un templu al cunoasterii intuitive, esti fericita si speri in cresterea prin ea, acest articol este pentru tine!

Toate marile preotese vindecatoare trebuie sa treaca prin ceea ce se numeste "Trezirea Femininului Divin" - un proces de transmutare a durerii trecute, a traumei care a fost creata de epoca patriarhala si trezirea in noul ei sine a Femininului Divin. In acest articol, voi prezenta aspectele si fazele astfel incat sa puteti intelege mai multe despre aceasta experienta spirituala, si o mai buna experienta a navigarii vostre spre Trezirea Feminunului Divin. De asemenea puteti partaja aceasta lista cu partenerul tau, prietenii si familia pentru a ii ajuta sa inteleaga procesul prin care treceti. Semnele Trezirii Femininului Divin:

Aspectul feminin al sufletului tau este gata pentru a fi trezit si aliniat.
Constienta sau inconstienta v-ati decis ca energiile feminine sunt sacre si tineti la valoarea vindecarii planetare.
Ai un sentiment vag sau chiar putenic sau ca ati servit ca o preoteasa intr-una/mai multe vieti anterioare.
Te simti chemata sa participi la cercuri de femei, ceremonii, si simtiti cum va incarcati energetic de la energii feminine.
Doriti sa intrati in lumea vindecarii, doriti sa deveniti o profesoara, o vindecatoare sau un lider in domeniul artelor holistice de vindecare, vindecarea mistica sau metafizica.
Amintiri vechi ale femeininului divin stocate in sufletul tau s-au trezit, vizitand un loc sacru, printr-un eveniment traumatic, prin intalnirea unui membru al familiei karmice (suflet pereche) sau prin rechemarea vietii anterioare. Fazele Trezirii Femininului Divin

Daca sunteti o Preoteasa Vindecatoare, natural viata te initiaza pe tine in energii puternice, prin intermediul Trezirii Femeninului Divin. Aici va prezint etapele pe care le-am asistat cel mai frecvent:

Divinul Feminin deschide ochii: Mergeti drept prin viata, apoi ceva se schimba si incepeti sa vedeti viata diferit.

Esti Unica: Ai observat ca esti diferita, pentru ca incepi sa vezi lumea dintr-o noua lumina spirituala; vindecarea ta devine o prioritate.

Cine sunt eu? Exista un moment in care se pare ca nimeni nu devine complet, iar tu abia te regasesti uneori.

Elibereaza Patriarhia: Iti dai seama ca esti in incercarea de a te potrivi intr-o lume a barbatilor bazata pe concurenta, judecata, ego, atasament si gelozie.

Incantarea si Perfectionistul: Ai devenit dintr-o data epuizata si nu poti continua sa rogi pe cineva, mai ales barbatii/energiile de sex masculin! Tu nu mai poti merge incercand sa fi o perfectionista.

Moarte Ego-ului: Tu chiar nu poti continua cu vechea ta viata, te simti chemata sa faci ceva mare si autentic. Incepe cautarea de raspunsuri spirituale.

Auto-ingrijire!: Te hranesti singura, vei incepe sa iubesti energiile, incepi sa te trezesti la lumea mistica si lumea de dincolo de fizic (metafizic).

Extazul Trezirii: Dupa ce lovesti caderea ta, incepe sa apara bucuria si fericirea in cantitati foarte mari! Libertate! Cadourile psihice devin modernizate sau activate - al treilea ochi se poate deschide, o intuitie ascutita sau se activeaza energia vindecatoare.

Integrarea Timpului: Tu trebuie sa fi singura o perioada de timp pentru a explora - sunteti inca in dulap dar va simtiti atat de bine! Poate simti ca esti inconjuata spiritual si fugi de oameni pentru putin timp.

Actualizarea Corpului: Ai schimba dieta si stilul tau de viata la un regim alimentar mai curat si sanatos, astfel incat sa poti trai mai sus si in extaz.

Curatirea Durerilor: Atunci cand esti lovita de o durere intensa, de multe ori ai de a face cu o izolare... Vrei sa iesi din dulap, dar nu poti vedea cum ai putea sa faci acest lucru, pentru ca esti foarte speriata.

Banii: Banii produc probleme - cum ai de gand sa faci bani ca o preoteasa, te simti in siguranta in lume, oamenii te vor respecta? Vor crede ca esti nebuna? te intrbi de multe ori...

Lipsa de speranta si depresie: Acest lucru te face sa te simti deprimata si vrei sa renunti la un moment dat... Te simti singura si lipsita de speranta.

Strigat de ajutor: Durerea devine atat de intensa intr-o zi incat iti doresti sa mori, asa ca striga la ingerii tai, "Ajuta-ma"

Nevoia de comunitate: Striga la comunitate pentru ajutor, iubire, intelegere. Esti o fiica a Divinitatii.

Aprofundarea Divinitatii: Puteti aprofunda conexiunea la Spirit si lasa-te dusa de control si auto-judecata.

Speranta: Tine o banuiala de speranta, chiar si atunci cand pare foarte intunecat. Nu exista inca o lumanare aprinsa pentru tine in Templul Femininului Divin.

Sparge Codurile: Tu poti lovi progrese uriase, pentru ca iubirea ta este atat de profunda si pura. Esti un suflet avansat.

Manifestarea Puterilor: Legea Atractiei este in favoarea ta. Oportunitati, situatii de viata, calatorii, etc sau cel putin descoperi imensul potential al darurilor spirituale.

Incredere in Compensare: Incepi sa iti recapeti increderea pe care ai avut-o inainte sa treci prin Trezirea Femininului Divin.

Chakra Pamantului: Finantele tale se stabilizeaza, ti-ai lasat locul de munca unde erai tratata ca un sclav si marile tale abilitati incep sa se manifesteze.

Renasterea Ego-ului: Ego-ul tau poate fi reactivat intr-un mod nou. Unii dintre voi vor deveni lacomi si capitalizeaza slabiciunile si durerile altora, altii isi vor renega puterile.

Faima: Ai devenit cunoscuta in comunitatea ta ca o vindecatoare, lider.

Indoiala/Ura de sine: Inca te urasti uneori si altii te invidiaza ori te trag in jos. Acestia sunt cei care te persecuta pentru intensitatea puterii tale. Lucrurile merg in sus si in jos si tu realizezi ca esti un ocean de iubire si incepi sa construiesti fericire la un nivel mult mai profund. Iubirea neconditionata.

Ai Activat Femininul Divin: Ai ajunns la activare pentru a deveni libera! Bucuria se intoarce! Nu poti opri fericirea, iubirea, creativitatea si nevoia de a impartasi cu lumea. Esti in general destul de implinita in viata si esti capabila sa iti continui cresterea.

Ca si rezumat, Trezirea Femininului Divin nu este pentru cei slabi de inima, dar rezultatele sunt mari si ele sunt pentru a va pregati pentru ceva mare, luminos si indraznet.

- See more at:
http://www.secretele.com/2014/09/25-de-semne-si-faze-ale-trezirii.html#sthash.EsORgVbI.dpufRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mulțumesc, draga mea Românie!

Mulțumesc, draga mea Românie!

Tehnologia energiei libere - MAGRAV

Logo Design by FlamingText.com
Logo Design by FlamingText.com