Singura hrană spirituală este cunoaşterea.

Numai adevărul şi iubirea universală ne va face liberi!

Lumina care ne inspiră toţi să ne unească în conştiinţa cosmică nouă:

FRÃŢIA INIMII.

Iubirea și Adevărul nu pot fi descoperite prin cărți, biserici sau temple. Acestea vin în ființa prin cunoașterea de sine. Cunoașterea de sine este un proces anevoios dar nu dificil; el devine dificil doar atunci când încercam să ajungem la un anume rezultat. Dar a fi doar conștienți în fiecare moment, clipă de clipă de propriile noastre gânduri și sentimente, de toate acțiunile noastre fără nici un fel de condamnare sau justificare, aduce libertatea, eliberarea în care există această fericire a adevărului.

miercuri, 12 decembrie 2012

Dezvăluiri senzaţionale: Prim-ministrul rus Dmitri Medvedev a confirmat existenţa extratereştrilor pe Terra!


Vineri 7 decembrie 2012, prim-minstrul rus Dimitri Medvedev a acordat un interviu transmis în direct simultan pe 5 televiziuni. După terminarea interviului fostul preşedinte rus a dezvăluit unei jurnaliste că fiecare lider de la Kremlin primeşte două dosare cu informaţii despre extratereştrii care ne vizitează planeta.

Această declaraţie este o premieră mondială, fiind pentru prima oară când un înalt conducător al unei mari puteri recunoaşte public existenţa civilizaţiilor extraterestre în timpul mandatului.

Niciuna dintre televiziuni nu a difuzat iniţial aceste declaraţii însă ele au ajuns după puţin timp pe internet, apoi au fost difuzate de către agenţia Reuters însoţite de comentarii ironice la adresa înalt-funcţionarului rus. În cadrul aceluiaşi interviu, întrebat dacă crede că sfârşitul lumii va veni pe 21 decembrie, Medvedev a spus că nu crede în astfel de lucruri.
Traducerea clipului video postat pe internet:
- Domnule prim-ministru dumneavoastra stiţi totul. A fost Pământul vizitat de extratereştri?
- Vă spun pentru prima şi ultima oară. Împreună cu valiza cu coduri nucleare preşedintele primeşte şi un dosar strict secret. Acest dosar conţine în întregime informaţii despre extratereştrii care au vizitat Pământul. Împreună cu acestea preşedintele primeşte şi un raport al unui serviciu special, absolut secret, care gestionează "controlul" extratereştrilor de pe teritoriul ţării noastre. După expirarea mandatului, cele două dosare împreună cu valiza cu codurile pentru declanşarea unui atac nuclear sunt transferate noului preşedinte. Mai multe detalii pe acest subiect puteţi găsi în renumitul film "Men in Black".
- Câţi extratereştri sunt printre noi?
- Nu pot să vă spun câţi se află printre noi pentru că asta ar crea panică. 
Se pare că dezvăluirile şi sinceritatea premierului rus au deranjat profund anumite interese oculte. În timp ce o parte din mass media au încercat să minimalizeze declaraţiile lui Medvedev ironizându-l, punând declaraţiile sale pe seama unei glume sau chiar inversându-le sensul, altele, aşa cum se poate observa din înregistrarea Sky news de mai jos, au apelat pur şi simplu la cenzură.

Medvedev nu este doar un om sincer şi deschis faţă de existenţa altor civilizaţii. Un detaliu mai puţin cunoscut publicului despre actualul prim-ministru rus este pasiunea sa pentru Yoga. Acesta a declarat într-un interviu ca a devenit atras de Yoga în urma sfaturilor şi incurajărilor soţiei sale, Svetlana Medvedeva şi după numai un an a ajuns să practice perfect shirshasana, postura stând pe cap, numită şi regina asanelor.

Călugării budişti din capitala Buriatiei au fost atât de încantaţi de personalitatea lui Dmitri Medvedev încât l-au declarat nici mai mult nici mai puţin decât reîncarnarea zeiţei Tara cea Alba, o zeitate budistă a Compasiunii, Păcii şi Graţiei divine, iar liderul spiritual al tuturor budiştilor din Federatia Rusa a declarat: "Conducatorul tarii noastre este un om deosebit, aflat la o reîncarnare foarte importantă. El duce pe umerii săi o responsabilitate uriaşă în privinţa cetăţenilor ţării." 

surse
http://www.thetruthbehindthescenes.org/2012/12/09/russian-premier-medvedev-jokes-about-aliens-living-among-us-whether-he-speaks-the-true/comment-page-1/
http://news.yahoo.com/russian-pm-talks-father-christmas-aliens-jerks-194018520.html
Dezvăluiri senzaţionale: Prim-ministrul rus Dmitri Medvedev a confirmat existenţa extratereştrilor pe Terra!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mulțumesc, draga mea Românie!

Mulțumesc, draga mea Românie!

Tehnologia energiei libere - MAGRAV

Logo Design by FlamingText.com
Logo Design by FlamingText.com