Singura hrană spirituală este cunoaşterea.

Numai adevărul şi iubirea universală ne va face liberi!

Lumina care ne inspiră toţi să ne unească în conştiinţa cosmică nouă:

FRÃŢIA INIMII.

Iubirea și Adevărul nu pot fi descoperite prin cărți, biserici sau temple. Acestea vin în ființa prin cunoașterea de sine. Cunoașterea de sine este un proces anevoios dar nu dificil; el devine dificil doar atunci când încercam să ajungem la un anume rezultat. Dar a fi doar conștienți în fiecare moment, clipă de clipă de propriile noastre gânduri și sentimente, de toate acțiunile noastre fără nici un fel de condamnare sau justificare, aduce libertatea, eliberarea în care există această fericire a adevărului.

miercuri, 12 decembrie 2012

Misterele ascunse in spatele datei de 12.12.2012


Numarul 12 este plin de mister in istorie, incluzand existenta celor 12 apostoli din Evanghelii, a lunii a 12-a din 2012, ce semnifica sfarsitul calendarului mayas, si a inventarii celor 12 luni, de catre egipteni.
Numarul 12 este unic, interesant si foarte util. Necesitatea numarului 12 a fost recunoscuta de catre matematicieni, oameni de stiinta, metafizicieni si societate inca din cele mai vechi timpuri, potrivit Paradigm Search.

Utilitatea acestui numar provine de la divizibilitatea sa. Exista putine numere, care pot fi divizate in atat de multe subseturi. Numarul 12 poate fi impartit in jumatati, sferturi, treimi, sesimi si doisprezecimi.
Divizibilitatea sa reprezinta motivul pentru care numarul 12 si multiplii sai sunt atat de utilizati in societatea noastra. Noi ii folosim peste tot, pentru a exprima timpul, spatiul, dar si in alte lucruri.

Jocuri
Jocul de ruleta este conceput in jurul numarului 36 (3 x 12). Pariurile sunt variate, in functie de divizibilitate. Jucatorii pot paria pe grupe de 1, 2, 3, 4, 6, 12 si 18 numere, intr-o multitudine de combinatii.
Jocul de zaruri se bazeaza tot pe numarul 36 = 3 x 12 = 6 x 6. Cele doua zaruri sunt doua cuburi, fiecare cu sase fete, existand un total de 36 de combinatii.

Timpul
Egiptenii au inventat pentru prima data calendarul cu 12 luni. Romanii l-au modificat, dar au lasat cele 12 luni. Ambele civilizatii au abandonat incercarea de a sincroniza calendarul conform ciclului lunar, axandu-se pe cel solar.
Ziua are 24 de ore (2 x 12), ora are 60 de minute (12 x 5), iar minutul are 60 de secunde (12 x 5).

Spatiul
Exprimarea spatiului tine tot de numarul 12. Intr-un cerc sunt 360 de grade (3 x 12 x 10). Aceasta este baza sistemului de coordonate geografice. Punctele de referinta sunt definite de latitudine si longitudine.

Zodiacul
Scopul zodiacului il reprezinta sincronizarea si cartografierea spatiului si a timpului. Acest lucru se realizeaza prin impartirea elipsei in 12 zone. Fiecare zona are 30 de grade din Universul de 360 de grade.
Zodiacul este un instrument utilizat in mod normal de catre astronomi. Cei mai multi dintre noi stim ca zodiacul are 12 semne. Sincronizarea cu timpul se face odata cu trecerea Soarelui prin fiecare semn.

Istoria
Chiar si atunci cand se iau in considerare diferentele dintre calendarele gregorian si iulian, nici un eveniment semnificativ nu a avut loc in urma cu un mileniu, in anul 1012. De asemenea, nu s-a petrecut nimic deosebit nici in anul 12.
In urma cu 26.000 de ani, Soarele s-a aliniat in centrul galaxiei noastre.
Cu 5.126 de ani in urma a inceput calendarul mayas, care se incheie in decembrie 2012. Sunt doar 9 zile diferenta intre 12.12.2012 si 21.12.2012. Avand in vedere intervalul de timp de peste 5.000 de ani si alti factori, greselile de calcul ar fi putut fi posibile.

Evangheliile prezinta faptul ca au existat 12 apostoli.

Concluzii privind 12/12/2012
Cele mai multe previziuni si opinii legate de 12/12/2012 provin atat de la numarul 12, inclus in timpul istoric si in prezent, cat si de la unicitatea acestuia.
http://www.ziare.com/magazin/inedit/ce-mister-se-ascunde-in-spatele-datei-de-12-12-2012-1156532


12 12 2012
"Sa fie azi pace inlauntru tau. Ai incredere ca esti acolo unde este locul tau, unde e nevoie de tine. Nu uita de posibilitatile infinite care se nasc din credinta in tine si in ceilalti. Foloseste darurile pe care le primesti, care iti sunt date, si da in countinuare altora dragostea pe care o primesti. Fii multumit de felul in care esti tu, asa cum esti. Lasa aceasta intelepciune sa patrunda adinc, pana in maduva oaselor si daruieste sufletului tau cantec, muzica, dans, rugaciune si libertatea de a iubi. Asta exista pentru noi toti."
...Multe Locatii de stocare a codurilor energiei cristaline au fost deja activate.
Cristalele Master Atlante salvate de la distrugere care au fost reactivate in 8-8-8, 9-9-9, 10-10-10,11-11-11 si in 12 12 12 ramase de activat, nu vor fi accesibile fizic pentru inca doua sau trei secole. O clipire din ochi, în timp Cosmic, în care o blocare dimensionala importanta le va proteja până când planeta ajunge într-o stare de iluminare ..
Noi vă spunem că ceea ce va avea loc în 2012 este naşterea unui pământ iluminat, dar adevărata pace şi iluminare la nivel mondial pe planeta va fi peste încă două secole. Cu toate acestea, ceea ce se întâmplă acum este într-adevăr impulsul care îi permite să apară.
Deci, pentru a finaliza explicaţia procesului descris, am să vă spun că energiile cristaline codate in Pamant, care sunt eliberate vor fi reglate fin de cristalele master subterane trezite pe masura ce ele sunt cuprinse în Gridul Cristalin de 144 pentru viitoare asimilarea în Firmamentul Nou.
Există o secvenţă unică de date care apar intre 2001 - 2012. Datele triple sunt frecvenţe numerice, care au loc unic în acest format abreviat; apar secvenţial in doisprezece ani :
1 January 2001, 1-1-1 2 February 2002, 2-2-2 3 March 2003, 3-3-3 si asa mai departe pana la ... 12 December 2012, 12-12-12
Fiecare data tripla este destinata sa fie activatorul unuia din cele 12 suprafete de baza, dodecahedroane majore ale gridului. Astfel ca gridul intra in functiune in fiecare din cei 12 ani cu una din cele 12 subparti ale sale din 1 Ianuarie 2001 pana la 12 decembrie 2012.
Intre 13 decembrie 2012 si 21 decembrie 2012 se integreaza programele si se reporneste in plin Grid 144 al Iubirii Cristice neconditionate , alb aurii, la Solstitiul de iarna 2012, 21 decembrie 2012, profetizata Ascensiune.
Discurile solare cristice aurii au fost plasate de siriusieni in 12 locatii de pe planeta aliniate geometriei retelei cristice. Codurile reprogramarii au fost plasate in spatii eterice sacre asteptand activarile la date triple.
.Într-adevăr, nu sunt aliniamente specifice astrologice care certifica si definesc portalurile de data tripla. Mai degrabă este vibratia numerelor in sine care se corelează cu reţeaua 144. Aceasta cinetică , impulsioneaza de asemenea, cele 12-helix componente disc solar dupa o schema de design în grila de 144, care oferă, ceea ce poate fi numit programarea ADN-ul de 12 - fatete pentagonale de penta dublu dodecaedru.
Cineva ar putea sa se intrebe despre validitatea datelor triple in baza 12. Raspunsul este ca masuratorile voastre, calendarul solar, se bazeaza pe ciclul de 12 luni si astfel datele triple sunt cele valabile.
Aveti o corelare zone - momente de activare a cristalelor master atlante (o retea de comunicare puternica exista intre cristalele master si portalurile vortexurilor cristaline :
http://templul-iubirii-divine.blogspot.ro/2012/04/noua-epoca-de-aur-atlantidei.html
Raman de activat pe 12 12 12 in Bimini Bank:
Cristalul Energiei Rubinii de Foc
La 12 12 12 si 21 12 12, celelalte cristale ( neactivate 100% ) vor fi trezite si repornite, urmand noi downloadari si reprogramari, Acest proces va dura in special datorita cristalului din zona Bimini care nu va fi complet functional pana in 2020.
Efectele acestor cristale vor fi initial destul de subtile, dar puterea subtilă va fi imediat sesizata de catre empatici.
Efectul va fi un sentiment mai mare de bunăstare, în special în cadrul vortexurilor din Arkansas, Lacul Titicaca şi Bahia, Brazilia.
Prima etapă reprezintă înţelepciunea, şi a doua fază va fi vindecarea eterica a Atlantidei, şi podul pentru o noua Epoca de Aur.
...Cristalele Atlante deschid porti eterice, portaluri dimensionale care vor permite omenirii cu viaţă pe bază de carbon a interfera cu formele bio-plasmice de viaţă. Trebuie să înţelegeţi, ca existati in paralel in divinitatea voastra multidimensionala.

In concluzie
Absolvirea clasei dualitatii pe planeta voastra, numita Ascensiunea, se face prin atingerea masei critice care va permite conversia de la acest şablon de Pamant in dimensiunea 3 la dimesiunea mai inalta, de la analog la digital, de la alb-negru la color. O incredibila transformare este doar o suflare departe, literalmente.Conversia cristalina prin gridul cristalin 144 este pe cale de a creşte foarte mult vibratia pământului, pentru transformare dimensională de la 3D la 12D şi dincolo. Este asemănător cu un televizor cu antene clasica trecut la recepţia prin satelit. In acesta Era Cristalina noua, cristalele de mega putere, nu vor mai fi folosite abuziv ..., acestea nu vor fi folosite pentru orice scop, altul decât cel mai inalt bine.
Eu sunt Metatron, lord al Luminii si impartasesc aceste adevaruri cu voi. Si asa si este.
www.Earth-Keeper.com


"Salutări tuturor! A fost o lună intensă și eu simt că suntem cu toții pregătiți energetic pentru a primi evenimentul din 12/12/12.
Cei din Pleiade mi-au dat niște informații foarte specifice care pot ajuta pe fiecare dintre noi să devină apt pentru a primi energiile acestui portal extrem de important, dar și celelalte valuri energetice care vin până la acea dată și după.
Mesajul de la ei a fost mai lung decât de obicei deoarece în el se fac referiri importante pentru fiecare dintre noi.
Pleiadienii spun că trebuie să ne așteptăm la o serie de valuri energetice cu scop de iluminare, care vor veni până pe 12/12/12 iar altele pe 21 dec.
Ei ne cer să activăm acele legături și alianțe pe care le-am prevăzut în programul cu care fiecare dintre noi am venit în această viață. Scopul ar fi acela de a fi capabili să ancorăm în ființa noastră energiile care se vor trimite pe Pământ în această perioadă.
Trebuie să știm că aceste fluxuri vor fi cele mai puternice în noaptea dinspre 12 dec., in intervalul orar 0 (miezul nopții) și 6 dimineața, primul val, și 12 a.m. - 3 p.m. (deci, de la prânz până la ora 3 după masă), al doilea val. Pentru timpul de după 12.12.12 și în continuare, lucrurile se vor petrece în conformitate cu conținutul pre-contractelor încheiate de fiecare înainte de naștere.
Până atunci, fiecare dintre noi ar putea cunoaște clar ce conțin acele pre-contracte pentr a acționa ca atare. Cei care nu vor cunoaște prevederile acestor pre-contracte, nu trebuie să se impancienteze: va fi suficient să aibă o atitudine de totală acceptare, de deschidere pentru acele prevederi. Această atitudine de completă acceptare trebuie s-o adoptăm în pre-ziua deschiderii portalului 12.12.12 (n.m.: deci, în intervalul 0 - 24 al zilei de 11 dec.)
Este lipsit de relevanță faptul că mintea noastră nu poate înțelege sau afla conținutul acelui contract. Este suficient dacă vom fi convinși că înainte de a veni în prezenta viață, ne-am îngrijit să încheiem, la nivel energetic, contractele necesare cu ființele care au fost de acord să ne ajute cu energiile lor, în momentul 12.12.12
Pe scurt: în zilele de 11 și 12 dec., exprimați-vă dorința de a primi și a accepta toate fluxurile energetice care vi se trimit. Ele sunt cele care vă vor ajuta să ascensionți și vă vor configura ființa (corpul total) pentru Lumea Nouă în care veți intra.
Valurile de iluminare sunt concepute pentru a activa un alt nivel al structurii cristaline în celulele corpului vostru. Această structură cristalină, odată activată, va fi capabilă să accepte, la rândul ei, un alt nivel al luminii divine în corpul nostru fizic. Pe de altă parte, structura cristalină a corpului fizic, nou instalată, va produce modificări în corpul nostru energetic, consecința fiind că întreaga noastră ființă își va mări foarte mult capacitatea de absorție și asimilare a energiei luminii divine. Ființele umane astfel transformate se vor afla într-o nouă relație cu universul și vor dezvolta abilități pe care nu le-au avut până atunci.
Este de înțeles că ființele a căror structură celulară nu va fi fost modificată până la deschiderea portalului, nu vor avea cum să primească și să fixeze acele energii, ceea ce înseamnă, practic, necooptarea acelor ființe în dinamica procesului de ascensionare, și deci, rămânerea lor în vechile realități ale dimensiunii a 3-a.
În acea zi, întraga planetă va trece printr-o transformare energetică fără precedent.
S-ar putea pune întrebarea: "de ce dintr-o dată?" Nu e totul dintr-o dată! Procesul se desfășoară de ceva timp, perioadă în care au avut loc acumulări cantitative, în ziua deschiderii portalului producându-se saltul calitativ.
Modificările care vor avea loc vor pune în acord energetica structurii umane cu cea a siturilor megalitice aflate în locurile sacre ale planetei. ... Lanțul acesta de acumulatori energetici răspândiți în diferite locuri, împreună cu ”acumulatoarele” umane (cele cu noua structură cristalină), vor crea un fel de linii de transmisiune energetică care va fi ca o plasă întinsă pe suprafața planetei, care va activa și revitaliza întregul sistem planetar, și-l va conecta cu universul.
Nu este nevoie să înțelegeți în profunzime acest mecanism, această structurare energetică. Cu toate acestea, puteți ajuta într-un procent important, dacă în acele scurte perioade (n.m.: adică în ziua de 12 dec. în intervalele orare 0-6 și 12-15 ) veți medita și veți declara în sinea voastră că acceptați să faceți parte din această largă rețea de alimentare energetică a planetei.
Nouă zile mai târziu, adică pe data de 21 dec. 2012, un nou val energetic va veni pe Pământ, el adresându-se celor care au lucrat cu valurile energetice de iluminare din 12 dec.
Data de 21 dec. va fi deci un alt moment foarte puternic, când trebuie să ne deschidem și să acceptăm fluxurile de energie care vor veni.
Ele vor permite activarea a încă unui nivel al structurii cristaline a corpului uman. Va fi deci cea de a doua etapă a implantării structurii cristaline, care, în acest fel, își va lărgi și diversifica paleta vibrațională, mărind și mai mult capacitățile și frecvența de vibrație a corpului uman. Cei care vor efectua aceste activități (meditații, invocații, binecuvântări) în grupuri umane organizate, vor avea foarte mult de câștigat .
Cei care nu se vor putea deplasa pentru a forma grupuri, își pot stabili intervale orare pentru a medita la unison, chiar dacă se vor afla îl locuri diferite.
....Pentru ca efectul acestor meditații să fie și mai puternic, aprindeți trei lumânări și așezați-le în jurul unui cristal (purificat în prealabil). Dacă aveți mai multe cristale, alegeți-l pe acela care vă caracterizează zodia și față de care aveți o anume atracție, empatie. Încercați să aflați din conținutul alianțelor voastre energetice cât mai multe detalii despre meditațiile pe care trebuie să le faceți și ce, în general, este bine să efectuați în această perioadă. ....
Este posibil să doriți să aveți perne răspândite pe podea, dacă veți considera că veți avea nevoie, la un moment dat, de o poziție mai relaxantă.
Exersați în fiecare zi meditații pe diverse destinații: părinți, prieteni, țară, planetă, galaxie etc. Ele vă vor arăta ce corecții de formulare și de concentrare trebuie să faceți.
Frații noștri din Pleiade ne spun că în acea perioadă întreaga planetă va fi un pământ sacru.
Cu dragoste și binecuvântări!
Nu uitați că 12.12.12. vă poate aduce o minunată înălțare. Christine
SURSA: http://www.christinedayonline.com
http://templul-iubirii-divine.blogspot.ro/2012/12/pregatire-pentru-12-12-2012.html

DOAMNE DA-MI CURAJ SA SCHIMB CEEA CE POT, 
RABDARE SA ACCEPT CEEA CE NU POATE FI SCHIMBAT 
SI INTELEPCIUNE SA RECUNOSC DEOSEBIREA DINTRE ACESTEA.

Mltumesc pentru tot ceea ce primesc !
Fie numele lui Dumnezeu binecuvantat, de acum si pana in veac !
Astazi e ziua in care cer iertare tuturor celor pe care i-am suparat sau deranjat, in toate vietile mele, fara voia mea sau fara stirea mea !


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mulțumesc, draga mea Românie!

Mulțumesc, draga mea Românie!

Tehnologia energiei libere - MAGRAV

Logo Design by FlamingText.com
Logo Design by FlamingText.com